2777
2789
عنوان

دخترا ی عزیزز مادراتون چجوری محبتشونو بهتون ابراز می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 64 پست
خوابگاهیه یه شهر دیگس طفلک

ایکاش خودش این تاپیک رو ببینه 

من فقط مادرم بهم محبت میکرد 

از وقتی افسرده شد دیگه محبت نکرد 

یه بار مشاورم گفت تو مثل کسی هستی که پدر نداره و مادرش رو از دست داده (از نظر معنوی) 

البته دور از جونشون 

هر وقت میبینم میریم مهمونی بابام بچه های خواهر برادراشو بوس میکنه آتیش میگیرم 

هرچی سعی کردم رابطمو باهاشون صمیمی کنم نشد 

حتی حرف زدن عادی هم نیست بینمون 

حالا خداروشکر مادرم باز بهتر شده 

من عاشق هر دوشون هستم ولی همین الان هم که اینو نوشتم بغضم گرفت 

وحشتناک عقده محبت دارم 

خدابیامرز پدربزرگم خیلی محبت میکرد واقعا نبودش اذیتم میکنه 

تا میتونید بهش محبت کنید 

براش تولد بگیرید 

کادو های یهویی هرچند کوچیک 

بوس آغوش کلام محبت آمیز 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...
خاک بر سرمن که اینقدر ناتوانم تو محبت کردن به این دختر فقط وقتی بچه بود ابراز محبت می کردم بهش بمیرم ...

عزیزم اینجوری نگو در مورد خودت.پدر مادر منم هیچوقت بهمون لفظی محبت نکردن.اما منم اونقد بی چشم و رو نیستم بگم شما کم گذاشتین.دخترتون میخواد در آینده خودشو تبرعه کنه درمورد اشتباهاتش بندازه گردن شما همه چیو.از الان داره زیر سازی میکنه.تا زیاد نشده فاصلتون شما شروع کن.عزیزم و دخترخوشگلمو و هرروز چندبار بگی عادت میکنی

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دختر دایی دارم که دختر آروم و سر به زیری بود. دیپلم که گرفت یهو تو یه سال با چند تا پسر دوست شد. ...

خواهر منم همین راهو رفت 

حتی مشاور ازدواج بهش گفته بود بخشی از مشکلاتی که تو زندگی زناشویی داری به خاطر کمبود محبت پدرته 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...
شما براشون چکار می کنین که اونها اینطوری ابراز علاقه می کنن بهتون

هیچی ! واقعا هیچی ! توی خونه خیلی هم زود عصبی میشم دعوا میکنم ولی کلا بابام آدم دختر دوستیه ، مامانمم تا اسم خواستگار میاد میشینه گریه میکنه ، حتی شوهرمم نمیدن 😑😂 

بابام همه جور امکاناتی برام فراهم کرده ، مدام میگه هر چی دارم واسه دخترمه 

توقع هم ندارن میگن فقط خوشحال باش و هر جور راحتی زندگی کن 

هر وقت توی درس موفقیتی دارم خیلی خوشحال میشن ، بجز درس که خوشحالشون میکنه کار دیگه ای نکردم واسشون