2777
2789
عنوان

دخترا ی عزیزز مادراتون چجوری محبتشونو بهتون ابراز می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 64 پست
شوهرم کارو خراب کرده با دخترم خیلی مخالفت می کنه

این خیلی بده. دخترا از نظر روحی بیشتر به پدرشون وابسته هستن. برای همین اگر پدرا ارتباط خوبی باهاشون برقرار نکنن آسیب می بینن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خیلی بده. دخترا از نظر روحی بیشتر به پدرشون وابسته هستن. برای همین اگر پدرا ارتباط خوبی باهاشون ...

خیلی برای دخترم ناراحتم مقصر من و پدرش هستیم ای کاش مادر خوبی بودم

داداش کوچیکمو خیلیی بیشتر از من و داداش بزرگیم دوس داره

ولی من چون تک دخترم آره دوسم داره نازم میکنه وقتی گریه میکنم

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤

یه دختر دایی دارم که دختر آروم و سر به زیری بود. دیپلم که گرفت یهو تو یه سال با چند تا پسر دوست شد. وقتی باهاش حرف زدم گفت پدر و مادرم هیچ محبتی به من نمی کردن و من داشتم از نظر روحی نابود میشدم. این در حالیه که داییم و زنش از نظر امکانات رفاهی هیچی براش کم نمیزارن فقط اهل محبت کلامی نیستن.

من نه مامانم بوسم میکنه نه قربون صدقه انچنانی میره😂اما همین که صداش میزنم میگم سیمین میگه جانم یا مثلا باهام شوخی میکنه و همه حرفاشو بهم میزنه و تا یه چیزی میشه ازم مشورت میگیره نشونه محبت و اعتمادش بهم هست

چرا نتونی بگی.هرروز بگو عزیزم دختر گلم.من همیشه حسودی میکنم به دخترخاله های همسرم از بس خاله هاشون به دختراشون محبت میکنن.بچه هم نیستن بالای۳۰سالشونه.همیشه میگن مامان قربونت بره،فداتشم بیا ناهار،عزیزم بیا اینجا،عزیزم اینو بخور،گلم فلانکارو بکن...مگه چی میشه بگید

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
خیلی برای دخترم ناراحتم مقصر من و پدرش هستیم ای کاش مادر خوبی بودم

انشاالله درست میشه. همین که همه ی تقصیرو به گردن دخترتون نمیندازین خیلی خوبه. من هر وقت با مادرم در مورد این موضوع حرف زدم بهم گفته تو متوقعی و ما هیچی برات کم نزاشتیم!

بچه که نیست من بهش دخترم عزیزم بگم ولی خوب من هم کوتاهی کردم عذاب وجدان دارم

آدم پیر هم که بشه به عزیزم و محبت کلامی احتیاج داره

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چرا نتونی بگی.هرروز بگو عزیزم دختر گلم.من همیشه حسودی میکنم به دخترخاله های همسرم از بس خاله هاشون ب ...

خاک بر سرمن که اینقدر ناتوانم تو محبت کردن به این دختر فقط وقتی بچه بود ابراز محبت می کردم بهش بمیرم براش