2777
2789
عنوان

زشته یا نع

519 بازدید | 14 پست

من هنو عقدم زشته ایا برم خونه پدر شوهرم اخه امسال اولین سالیه یلدا باهمیم دلمون میخاد باهم باشیم ولی مامانم میگه نری ها زشته

شوهری طفلکم از صبح هی دنبال بیاد خونه ما ولی خوب. اونم تک.پسره نمیشع خونشون خیلی شلوغ میشه چیکارکنمم نظره 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
ا
1
50%
ا
1
50%
ا
0
0%
ا
0
0%

دنیا آنقدر ارزش نداره که از هم دور باشید‌ . پیش هم باشید حالا هرجا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفت شوهرم تک پسره وات د هل ؟

برو تاپیکاتو با دقت مطالعه کن میفهمی کی اخه دروغگو کم حافظس بیشتر ترفندای دروغم با همین کاربری مال دو نفره بوده اخه یه شماره تلفنو که هر کس داره ...

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بدوعه اگه بخونین میفهمین 

عزیزم همه تاپیکای این کاربری مربوط به یه نفرن که زود حامله شده و بچه دار شده تناقضی توشون نیست که نربوط به دو نفر باشن فقط تک.پسر را تو تاپیک زشته یا نه دروغ گفته بودی 

عزیزم همه تاپیکای این کاربری مربوط به یه نفرن که زود حامله شده و بچه دار شده تناقضی توشون نیست که نر ...

حوصله بحث باهات ندارم فکر کن دروغگو اون خانوم ماما بودن ویکی از دوستا من هستن شمارشون من حریدم اومدم عضو بشم دیدم عضون فقط رمز عبور تغیر دادم اوکی ؟دیگم حوصله توصبح ندارم بای