2777
2789
عنوان

نامزد حساس درست میشه یعنی با گذر زمان

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 40 پست
گل؟!😐 گل اشكالي نداره آخه آدم واسه همكار و دوست و همكلاسي هم گل ميفرسته حالا قلب و ميگفتي يه چيز ...

گل برا دختر مجرد مثلا 

قلب که میکشتمش 

تو کوچه ماهم یکروز عروسی میشه  حالا می بینی چی میشه.  ولی اینروزا مهم بود بدونی کی میمونه پیشت 🥰😍

تا حالا چه حساسیتایی نشون داده اونارم بگو یا اولین بار بود و اینکه چطوری زد  و اولین باره ولی چه راحت از جدایی حرف می زنی یعنی خانوادت انقدر راحت برات که راضیتشونو جلب کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گل برا دختر مجرد مثلا  قلب که میکشتمش

همکار شوهرم برای شوهرم قلب فرستاده

شوهرمن خودش بهم نشون داده گفته این زنه بیشعوره

نمیدونم فازشون چیه بیشعورا

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
تا حالا چه حساسیتایی نشون داده اونارم بگو یا اولین بار بود و اینکه چطوری زد  و اولین باره ولی چ ...

خیلی حساسه تنها بیرون نمیتونم برم تو هم زده همش میترسه بهش خیانت کنم  دوستش نامزدش ولش کرده اینم اینجور شده

خیلی حساسه تنها بیرون نمیتونم برم تو هم زده همش میترسه بهش خیانت کنم  دوستش نامزدش ولش کرده این ...

یه بار بشین خوب باهاش بحرف خیلی خوب بگو من میرم بیرون نمی تونی چیزی بگی  اگه ترس داری منم دارم ولی ازدواج باید اعتماد باشه دیدی قبول نمیکنه پیشنهاد مشاوره رو بده جدی بعد باز قبول نکرد بگو با خانواده هامون میگم اگه نریم مشاوره ببر ببین مشاور چی میگه