2777
2789
عنوان

میگن فضا پر از نفرین شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3888 بازدید | 69 پست
پس من منظورمو بد گفته بودم.:))
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
متاسفانه بعضی مستحبات برای شخصی که انجامشون میده ارضای روانی حاصل می کنن به گونه ای که فکر می کنن چون این کار سخت مذهبی را انجام دادن دیگه یه راست میرن بهشت واز همه برترن ودیگه لازم نیست به دیگران مهربانی کنن غرور می گیردشون غافل از اینکه دلیل آمدن ادیان دینداری نیست محبت است خدا به این دینداری های بدون عشق ومحبت ما هیچ نیازی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیلین

1392/5/1 2:56 ب.ظ

متاسفانه بعضی مستحبات برای شخصی که انجامشون میده ارضای روانی حاصل می کنن به گونه ای که فکر می کنن چون این کار سخت مذهبی را انجام دادن دیگه یه راست میرن بهشت واز همه برترن ودیگه لازم نیست به دیگران مهربانی کنن غرور می گیردشون غافل از اینکه دلیل آمدن ادیان دینداری نیست محبت است خدا به این دینداری های بدون عشق ومحبت ما هیچ نیازی نداره

حرف دل منو زدی

چند ساله که با یه آدم اینطوری مجبورم رفت و آمد کنم و هیچ راهی برای درست شدنش پیدا نکردیم
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
نور بازرون جان تاپیکت و حرفهات عالیهههههههههههههههه

ولی لطفا بحث عزاداری ائمه رو کات کن که ربطی به بحث نداره.

حالا همه حرفهای خوبت رو ول کردیم درست چسبیدیم به همین یه دونه عزاداری. ای بمیرم واسه امام حسین که همیشه مظلومه.

حالا عزاداری رو بی خیال. بایید به حرفهای دیگه ای که نور بارون جون گفت فکر کنیم و واسه دنیامون و وخودمون و زمین و هوامون یه فکر بهتر بکنیم.

از پیشنهادت واسه نذر برای کاشت نهال ممنونم. من سری بعد این کارو حتماااااااااااااااااا میکنم.
واقعا ملت اکثرا از خدا و دین فقط عزداری و غم و غصه رو می شناسن،شادی و محبت خیلی کمرنگ شده ،می رن توخیابون 4 نفرو می بینن که خوشن میگن اینا خدارو نمی شناسن فکر می کنن خدا فقط تو غم و غصص،همون پولیو که می تونن بدن دل یه آدم ندارو خوشحال کنن یا کار فرهنگی کنن ، خرج عزاداری و ریا و خرج دادن می کنن آخرم همش می ره تو شکم اونی که داره و نیازی نداره،همه چی نمایشی شده ،مردم سرگرمی ندارن عاشورا تاسوعا شده برای تفریح جوونا و دور دور
شیعه ائمه باش . دنباله روشون باش نه دنبال رو جنازشون . سیاه پوشیدن و زاری و مویه کردن برای مرده تو اسلام مکروهه. اگه گفتن عزاداری ائمه برای اینکه حکمت مظلومیتشون تازه بمونه . اونها هم خوش خلق بودن و اونها هم شادیهایی داشتن که با معنویات به قدری قاطی بود که نهایت لذت رو بهشون میداد . عشق بین علی و فاطمه علیه سلام . عشق بین پیامبر و فاطمه . عشق بین زینب و حسین علیه سلام . کرم و گذشت امام حسن . . نیایش و ستایش های امام سجاد . میل و عشق امام باقر به علم و فضیلت . اشتیاق فراوان امام صادق به تعلیم و آموزش . صبر و مهار خشم امام کاظم . درایت امام رضا در غربت . پرهیزگاری امام محمد تقی انفاق جوانی درراه دین از امام علی نقی مدیریت از داخل زندان امام حسن عسگری و تسلیم اذن خدا بودن از امام قائم . درسهای شیرینی است که کاش بیشتر روش مانور میدادیم تا عزاداری شونو با تلویزیون سیاه شده بزنیم ماهواره خرم سلطانو دوباره و سه باره تماشا کنیم . مگه این عزیزان ولادت نداشتن که چسبیدیم به عزاشون ؟
وقتی این روزها ی سخت
تموم بشه ،میرم میزنم سر شونه ء خدا و میگم :حال کردی جنبه رو !
شوهر من همیشه بهم میگه نمیخواد خودتو بکشی تو عزاداری تو اماتو خوب بشناس..بدون فلسفه جهادش چی بود..بدون واسه چی شهید شد...بعدش میتونی درست عزاداری کنی
بحث عزاداری تموم شد ...... بگین دیگه باید برای دنیا چه کار کنیم .؟ من میگم کم خرید کنیم به اندازه نیازمون . سبد ببریم تا توی کیسه نایلونخریدمونو نریزن روزنامه ها رو تحویل بازیافت بدیم . .
وقتی این روزها ی سخت
تموم بشه ،میرم میزنم سر شونه ء خدا و میگم :حال کردی جنبه رو !
2810