2777
2789
عزیزم تو دانشگاهمونه ...من ازش در این موردا سوال نکردم ولی خیلی تنفسش مشکل داشت کنارمون میاد نفسش صدا میده و خودشم از شکل بینیش اصن راضی نیست تاحدی که دوباره میخاد عمل کنه....راستش اصن بینیش قشنگ نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام من چند روز پیش رفتم مطب دکتر مهدی راستی ، چندبار تو شبکه دو به عنوان جراح پلاستیک دعوتش کرده بودند ، همه مریضا راضی بودن خداییش کار بینی اش خیلی خیلی خوب بود ، من خیلی خیلی رو عملم حساسم ، هم تهران هم اصفهان خیلی دکتر رفتم ، واقعا کارش بیست بود . اخلاقش هم خیلی عالی بود وقتی با ادم صحبت می کرد ادم ارامش پیدا می کرد

سلام دوستان....

کسی میتوته کمکم کنه؟

کدوم دکتر کارش خوبه؟

اگه کسی اطلاعات دقیق داره لطفا به من بگه...

من تازه اومدم شاهین شهر...دکترای اینجا رو نمیشناسم و کسی رو ندارم بپرسم

اگه کسی اطلاعات دقیق داره و یا چند تا دکتر میتونه معرفی کنه خبرم کنه

https://t.me/DrHorton

اصلااااااااا كار دكتر راستي خوووب نيست افتضاااااااااح من پيشش جراحي كردم مشكل تنفسي دارم اصلااااا راضي نيستم و ميخام پيش دكتر ديگ ترميم كنم اين اشتباهو نكنين كه پيشش عمل كنين

عمل هاشون معمولا یک یا دوترمیم بدنبال داره. وای به روزی که بعد ترمیم دوم دیگه ترمیم هم نتونه بکنه. من راضی نبودم. عمل سینه انجام دادم. زیر یکی از سینه هام گود شده مثل سوراخ، چون بجای چرلی عضله رو برداشته. سینه ها بالا پایین. بین دو سینه هم دو تا قلمبه یادش رفته برداره. یک سینه کوچکتر از دیگری. شما باشید جرات می کنید باز هم برید پیشش ترمیم؟؟؟

در مورد جراحی فکر میکنم بهتره ایشون دست به چاقو نبرند،چون مهارت خاصی در خراب کردن اندام بیمار هاشون و نابودی زندگی و اعتماد به نفس اونها دارند،در مورد خود من ایشون عمل کردند و آثاری گذاشتند که تا آخر عمر باعث عذاب منه

اصلااااااااا كار دكتر راستي خوووب نيست افتضاااااااااح من پيشش جراحي كردم مشكل تنفسي دارم اصلااااا را ...

سلام عزیزم شما ترمیم کردید؟دکتر راستی جدیدا نمیدونید کارش چ طور شده؟

اصلااااااااا كار دكتر راستي خوووب نيست افتضاااااااااح من پيشش جراحي كردم مشكل تنفسي دارم اصلااااا را ...

شما ترمیم پیش کی انجام دادی،؟منم باید برم ترمیم..چرا پیش خودش باز انجام ندادی؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .