2777
2789

بچه ها من پیش یه دکتری وقت عمل گرفتم, متاسفانه محل کارم مرخصی نداد و نشد زودتر عمل کنم امشب که رفتم نوبت بزنم گفت دو ماه دیگه برای مدت دو سال میره خارج از ایران, ولی گفت اگه بخوای من عمل میکنم ولی اگه ترمیم بخوای نیستم که واست انجام بدم و باید مجدد هزینه کنی, از طرفی هزینش رو اماده کرده بودم و دوست داشتم عمل کنم, دکتر بهتر سراغ ندارم و اگه هم باشن هزینه عملشون خیلی بالا میشه, بنظرتون پیش همین عمل کنم یا برم پیش دکتر دیگه؟ اکثر کاراش خوبه ولی خب باید یه استثنایی رو در نظر بگیرم. 

هر کجا تنفر است, بذر عشق بکار...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه همدان عمل کردم عزیزم مردادماه.الانم خیلی راضیم.

من اصفهان هستم عزیزم, متاسفانه دکتر خوب با قیمت مناسب کم هست, دکترتون کی بود؟ 

عجله نکن صبر کن برگرده دکترای دیگه به سختی ترمیم بقیه رو قبول میکنن و خیلی پول میگیرن

خیلی دیره دو سال دیگه, بنظرت برم دکترای شهرای دیگه که تو همین رنج قیمت میگیرن؟ 

من اصفهان هستم عزیزم, متاسفانه دکتر خوب با قیمت مناسب کم هست, دکترتون کی بود؟ 

حمیدرضا روزی طلب.البته فقط بینی های استخوانی رو عمل میکنه

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

چقد دوست دارم بینیمو عمل کنم 

هرسال هزینه عمل بالا میره؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
چقد دوست دارم بینیمو عمل کنم  هرسال هزینه عمل بالا میره؟

بله متاسفانه, اینجا که سه ماه یه بار بعضی دکترا یه تومن میکشن رو عملشون

بله متاسفانه, اینجا که سه ماه یه بار بعضی دکترا یه تومن میکشن رو عملشون

دکترت چقد خواست

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
2810