2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوردن کلسیم و منیزیم از ۵ ماه قبل 

برا پسردار شدن چی  

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
2805
برا پسردار شدن چی    

آره واسه پسردارشدن بگید؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
اب وسرکه رو به صورت واژینال ۵ دیقه قبل از نزدیکی بزن تا محیط رحم اسیدی بشه سردیجات هم زیاد بخور

اینوانجام دادم دفعه ی قبل بازم پسرشد😢

البته عمرمنه 

اماواقعا من خیلی دختردوست دارم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دوستان واسه پسردارشدن روش قطعی هست؟؟؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

من خودم اينارو انجام دادم 

قبل رابطه همسرت دوش اب گرم بگيره 

غذاتو از چند وقت قبل تغيير بده 

نمك و غذاهاي قليايي نخور ن تو و ن همسرت 

كلسيم و منيزيوم زياد كن تو رژيمت 

سركه و نوشابه زياد بخور 

اينم هست من قبلا خونده بودم

روش کنترل کروموزم ها :

از این روش در دهه 1960 استفاده میشد و 75 درصد مواقع موفقیت آمیز بوده است. بر این باور بوده است که جنسیت کودک از زمان لقاح شکل میگیرد.معمولا کروموزومY ،سریع تر از نوع Xشنا میکند، اما عمر کوتاهی دارد ؛ کروموزوم X پایدار تر است.اگر 2 یا 4 روز قبل از لقاح داشته اید، اسپرم Y به اندازه کافی زنده نمیماند تا به تخمک برسد، به همین دلیل شانس به X میرسد. اگر پدر خواستار فرزند دختر است، باید از رابطه جنسی زمانی که از تخمک گذاری زن گذشته اجتناب کند.

مشکلات: اجتناب از رابطه، شانس دختر بودن جنین را کاهش میدهد این روش نیاز به زمان، تفکر، و خویشتن داری زوجین دارد تا نتیجه دهد.

قضاوت فقط کار خداست...
2810