2777
2789
سلام من هر ماه که پرید میشم درد شدیدی در نواحی زیر ناف کمر و پا دارم قبلا دردام 1 تا دوساعت طول میکشید و بعد از اون دیگه دردی احساس نمی کردم ولی الان مدت 1 ساله هر ماه پری میشم 5 ،6 ساعت درد دارم لطفا راهمایی کنید چی بخورم که دردم کم بشه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من مثل شمام خانومی. خیلی دردای شدید دارم در اون دوران. سعی کن چیزای گرم بخوری. آویشن دم کن با نبات بخور. توی چاییت دارچین و زنجبیل بریز. دم کرده بابونه بخور.

در مورد دارو هم من ژلوفن می خورم. شیاف دیکلوفناک هم عالیه
LilySlim Weight loss tickers
سلام. من که اغلب دردهای خیلی زیادی دارم و تا بروفن یا ژلوفن یا نوافن نخورم خوب نمیشم. همیشه هم بابت این موضوع و خوردن قرص ناراحت و دلواپسم.
گاهی اینقدر شدیده که حتی با بروفن هم خوب نمیشه و آمپول میزنم.
تو داروخانه پدهای ضد درد قاعدگی هست. من هنوز امتحان نکردم. شاید موثر باشه.
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
سلام خانومی عزیزم گیاه 5 انگشتی و رازیانه به داروهای معجزه گر خانوم ها معروفه...به نظر بنده اگر از قرص های شیمیایی استفاده نکنیم خیلی بهتره...از عطاری ها می تونی تهیه کنی
ألیس الله بکاف عبده؟؟؟ آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟ زمر/36
سلام بچه ها
متاسفانه وقتی دوره پریودم شروع می شه به خاطر دردهای خیلی خیلی شدیدی که دارم اصلا زندگیم تعطیل می شه ...منم همش با قرص های شیمیایی و کیسه آبگرم و شیاف سر کردم داروهای گیاهی متاسفانه در مورد من جواب نداد
حالا می خوام بدونم این پدی که میگید چی هستش ؟
عزیزم منم مثل شما خیلی درد دارم و از اسید مفنامیک خارجی استفاده میکنم . برای من که خوب جواب داده . تا 8 ساعتی درد ندارم .
سعی کن زیاد پروفن نخوری .
گرم نگه داشتن دل و کمر هم خیلی خوبه . یا کیسه آبگرم بذار و یا یک شال ببند دور کمرت .
مرسی خانما از راهنمایتون همه رو بغیر از پد امتحان کردم تا یه زمانی موثر بوده ولی بعدش نه مثلا : دم کرده پونه با نبات رو تجویز کردن اولش که میخوردم خیلی خوب بود ولی یه مدت بعد دیگه اونم اثر نکرد این پدی که میگین چیه داروخانه ها دارن ؟