2777
2789
عنوان

کی پایه هست برنامه ریزی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16791 بازدید | 482 پست
سلام دوست ای گلم من امروز پر انرژی و خوب بودم و زبانم رو خواندم در سهام هم نصف شد و بقیه ش آخر شب فقط تو ماه رمضون اصلا حس و حال ورزش رو ندارم
دستی به جام باده و دستی به زلف یار رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست
سلام امروز بعد از صبونه با دخترم زدیم بیرون تا چند تا مهد رو ببینیم که فقط به یکیشون تونستیم بریم به یکی از بهترین مهدهای شهرمون رفتیم که همه نوع امکانات داره فقط مسیرش یه کم ناجوره و چون من دلم به سرویس راضی نمیشه و خودم باید ببرم و بیارم سخته برام فردا باید برم یکی دیگه رو ببینم که مشاور روانشناس دخترم معرفی کرده ببینم تا بتونم از بینشون انتخاب کنم ناهارو از دیروز داشتیم بنابراین ناهار درس نکردم بعدازظهر دو تا کابینت تمیز کردم ظرفهامو شستم عصر دخترمو بردم دوچرخه سواری و بازی با حباب سازش به دخملی شام دادم و خوابید الان میخام برم چند تا از کارهامو بکنم و بخوابم امروز در کل خوب بود چون خیلی وقت بود میخواستم برم دنبال مهد همش تنبلی میکردم میترسم دیر شه ظرفیتشون پر بشه این هفته مهمترین کارم پیگیری مهد کودک برا دخترمه و تشویق شوهرم برا سرزدن به بنگاه املاک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح 8 بیدار شدم خونه رو جارو کردم یه سری لباس انداختم تو لباسشویی بعد پهنشون کردم صبونه رو آماده کردم و خوردیم با دخترم رفتیم دنبال مهد کودک که دخترم از این مهد خیلی خوشش اومد منم همینطور مسیرش هم خیلی عالیه از اونجا رفتیم خونه مامانم عصر هم رفتم بیرون فردا هم افطار خونه مامانم هستیم باید زودتر برم که کمک مامانم بکنم کلی کارهای دیگه هم دارم
بچه ها کجایین پس کم پیدایین من امروز به هیچ کارم نرسیدم فقط اخر شب چند صفحه از درسم رو خوندم ولی فردا ان شالله باید جبران کنم
من خیلی دوست دارم کار آرایشگریمو سر و سامون بدم ولی همش میترسم یه مدت هم تصمیم داشتم درسمو ادامه بدم ولی صبح که میشه میگم ولش کن حالا درس بخونم چی میشه خواهش میکنم اگر کسی راه حلی داره کمکم کنه
زی زی جون خودت بهتر از هر کسی شرایط خودت رو میدونی اگه کار ارایشگاهت رو سامان بدی که خیلیییییی عالیهه الان واقعا کار خیلی کمه درس هم اگه علاقه و پشتکار داری برو محیط اموزشی خیلی برای روحیه ی ادما خوبه
سلام دوست جونام چرا کسی نمیاد؟همش من میام و میرم امروز بیشتر روزم تو خواب گذشت نمیدونم چرا حالو حوصله هیچکاری رو نداشتم عصر یه کم حالم خوب شد و تونستم به کارام برسم کارایی که کردم: جارو گردگیری اساسی شستن توات دوش گرفتن درس کردن لواشک پختن شام برا دخملم
سلام دوستان من عضو جدید هستم ..البته یه سه ماهی میشه که میام و مباحث رو می خونم...کاربری تایید نشده بود برا همین نمی تونستم نظری بنویسم.من 26 سالمه و کارمند هستم و 4 ساله ازدواج کردم و هنوز نی نی ندارم.یعنی فقط از این می ترسم که نتونم کارهامو با وجود نینی مدیریت کنم. خوشحال میشم اینجا از نظراتتون استفاده کنم.
تا جهان بادا نخواهم در جهان هجران عشق/ عاشقم بر عشق هرگز نشکنم پیمان عشق/ تا حدیث عاشق و معشوقه باشد در جهان/ نام من بادا نوشته بر سر دیوان عشق
سلام من چند بار اومدم چون هیشکی نبود منم حوصلم سر رفت و دیگه نیومدم ولی خب برنامم همچنان سر جاشه و سعی میکنم طبق برنامه پیش برم پیاده روی رو شروع کردم و 2 کیلو کم کردم 4 کیلو دیگه کم کنم تمومه شروع کردم به خوندن یه کتاب جدید که اسمش هست اتاق امروز صبح که داشتم از پیاده روی برمیگشتم یه ماشین با سرعت خیلی بالا پیچید تو کوچه و اگه یه قدم عقب نرفته بودم الان مراسم عزام بود انگار بدبخت تو حال خودش نبود صبح به اون زودی آهنگ گذاشته بود صداشم تا آخر بلند کرده بود و با اون سرعت رانندگی میکرد تازه طلبکار هم بود بد جوری ترسیدم و از صبح حالم بده مرگو با چشام دیدم از صبح تا حالا فقط تونستم ناهار درس کنم
اینجا خیلی خلوت شده همه رفتن چرا؟ دیروز خونه مامانم بودم شب که رسیدم خونه کلی کار داشتم بقیه لواشکهامو درس کردم یه کم آلبالو داشتم روش شکر پاشیدم که امروز شربتشو درس کنم یه چن صفحه هم کتاب خوندم کارایی که امروز باید انجام بدم: پختن ناهار جارو گردگیری رفتن به آتلیه عکاسی واسه عکس دخترم درس کردن شربت حموم گردش بردن دخترم که جزو برنامه ه روزمونه که اگه نبریمش صداش درمیاد مطالعه