2777
2789
عنوان

کی پایه هست برنامه ریزی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16791 بازدید | 482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز حدود 11بیدارشدم صبحونه بچمو بدم چندلقمه خوردونخورد بچهه ام امتحان دارن صبحونشونوخردنورفتن سردرس خوندن رفتم اشپزخونه واسه درست کردن ناهار وواسه ناهارکلی زحمت کشیدم جیگردرست کردم چون بچه هام کمخونن تقریباولی نمیخورن کلی بخارپزکن سرخ کن اب پز کن ............. همسرم اویشن کوهی اورده بود نشستم پای پاک کردن اون اون وسطاهم واسه بچه هام گردووبادوم شکستم وپسته مغز کردم شیرکاکائودرست کردم براشون تا جون بگیرن به دختر کوچیکم شروع کردم شربت تریس اوریکس میدم بزگترهاهم عرق یونجه باشیره انگور قاتی کردم دادم واسه جذب بهتر مواد غذاییشون واشتهاشون فکرکنم به کوچیکه شربت زیاددادم عصبی بود تب هم داشت رودل کرده فکرکنم ............ نمیدونم اثرشربت بود یا رودل یاتب جیغ وگریه و........ ناهارهم نخورد بعدش ناهارواوردم همه جیگراشوسواکردنوفقط سیب زمینی ............. بعدش هم بابای بچه بچه روبرد پارک بازم نشستم پای اویشن پاک کردن بعدش خسته شدم اومدم پای نی نی سایت که زود برگشتن وباگریه ..................میگفت بازم سرسره اقاازجاهای شلوغ خوشش نمیاد فکرکنم به اندازه کافی بچه رو بازیش نداده بود خلاصه باگریه خوابید منم بلندشدم شام درست کردنم فکرنمیکنم بتونم زندگیمو تغیرش بدم دختر بزرگم دل درد داشت براش رازیانه بده وجوشونده درست کن و............ واسه کوچیکه هم روغن بادوم وایبوپروفین دادم پاهاشوبااب سردشستم بهترشد وشامشو خورد الانم باباش براش بامیز وسط مبلا سرسره درست کرده درحال بازیه سه روزه میخوام دوش بگیرم حسش نیست دندونام سه تاش باهم یخ میکنه وقتی اب میخورم تامغزم سوت میکشه دوتاازدندونای دوتادخترام هم همینطور خیرسرمون بیمه طلایی اسم نوشتیم حدود هرماه 50 تومن ریختیم واسه هرکس 200 تومن بیمه دندونپزشکی حساب میشه رفتیم دندونپزشکی اقا واسه هرکدوم دوتادندون کشیدو تمام یعنی عملا 400 تومن حرومخواری کرد حالا هم دیگه بابای بچه ها اسم ننوشته بیمه طلایی مجبوریم ازاد درست کنیم این ماه حقوق 1و200 بود 400 قسط داریم به هیچ جا نمیرسه باوجود برنامه ریزیای من 200 ریختم واسه قبضها 400 قسط بانکی 600 هم واسه خرجی که 300 تومنش تقریبارفته ................. خدابه دادمون برسه با این گرونیا مگه میشه نفس کشید مگه میشه امیدواربود؟ یک ساله میخوام برم دکتر زنان ............. یه دکتر اعصاب هم باید برم واسه خواب صبح وبیداری شبم .......... دختراموباید ببرم دکتر براشون امپول رشدبزنه قدشون شاید یه کم بیشتراز 160 بشه اوففففففففففففففف کلاسای تابستونیشون ................. نمره هاشون ........... کم خونیشون .......... وزن وقدشون باید سعی کنم بیشتر بشه
سلاااااام واااای مهسان جوووون...چقدر سرت شلوغه:)... میدونم خیلی کارا داری، چون الان موقع امتحاناست و کار مامانا هم هم دوبرابر میشه این دسته گلی که به آب دادی و دخترت تب کرد، کلا دیروزت رو تحت تاثیر قرار داد انوشه جون سلام عزیزم بابا تو خیلی جلویی از همه، خیلی ها نمیدونن کجای کار یا کجای زندگیشون میلنگه اما شما کاااااملا حواست به خودت هست آفرین
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
کارایی که من از صبح تا الان انجام داد: از 6 بیدار شدم نمازمو خوندم و بعد نشستم که تا 7 و نیم درس بخونم اماااا تا 7 و 20 دقیقه هی مامان و بابام کارای مختلف بهم میگفتن من امروز صبح استثناعا خونه مامانم بودم از 7:20 تا 8:20 درس خوندم و دیدم اصلا بیشتر نمیتونم...(ولی خوب خوندم) رفتم به همسرم گفتم که منو ساعت 9 بیدار کن که خب منو ساعت 10 بیدار کرد!!! الان هم که یه کمی از 10 گذشته و من در خدمت شما هستم الان هم میرم ادامه درسم رو بخونم:) به نظرم برای اولین رو خوب بود
این برنامه ها رو از تاپیک مامان هاجر برداشتم.من که میخوام بهشون عمل کنم امیدوارم به درد شما هم بخوره شنبه ها...مرتب کردن کشوها و سروسامان دادن کمدها? یکشنبه ها....روز یخچال و کابینت ها(هر هفته یک کابینت)? دوشنبه ها... تمیز کردن مایکروفر و گاز و هود و سرخ کن? سه شنبه ها....روز یه گردگیری دبش! + تمیز کردن کلید پریزها? چهارشنبه ها....نظافت سرویس های بهداشتی? پنجشنبه ها(روز اصلی نظافت و بازیابی خونه هامون پنجشنبه هاست)...جاروبرقی حسابی و T کشیدن+ تمیز کردن راه پله های ورودی خونه و یا تراس+ (شیشه ها هرماه یکبار*? جمعه ها....استراحت، خوشگلا!? البته لباس ها و ملحفه ها و به خصوص روتختی رو صبح جمعه یا عصرش بریزید توی ماشین تا اولا برای شروع هفته همه ی لباس ها تمیز باشن و ثانیا فرداش یعنی شنبه که میخواین کمدها رو مرتب کنین لباس های تمیز رو هم بچینید.? حالا بریم حالشو ببریم از خونه ای که همیشه برررررق میزنه و همه لذت میبرن ازش!خونه ای که به هرکس واردش میشه کلی انرژی میده? ...? نکته? برنامه روزانه:? هر روز برنامه نطافت نیم ساعته زیر علاوه بر نظافت جاهای مشخص شده در هر روز از هفته باید انجام شود:? آشپزخانه ظرف.های کثیف را بشویید یا در ماشین ظرفشویی بگذارید. بعد از آن سینک را با اسکاچ تمیز کنید. (5 دقیقه)? با یک دستمال نم.دار یا پاک.کننده چند منظوره چربی.های روی گاز که در اثر آشپزی دیروز به.وجود آمده را پاک کنید? . (یک دقیقه) روی کابینت.ها را پاک کنید و اگر چیزی کف آشپزخانه ریخته با تی آن را تمیز کنید. (2 دقیقه) دستمال.های آشپزخانه کثیف را در سبد رخت.چرک.ها بیندازید. (یک.دقیقه)? حمام اسکاچ حمام را بردارید و روشویی را با آن تمیز کنید. معمولا لکه.های خمیردندان، روشویی را کثیف می.کنند. (یک.دقیقه)? جا صابونی.ها را تمیز کرده و اگر صابون یا دستمال تمام شده آن .را جایگزین کنید. (یک.دقیقه)? آینه حمام را با یک دستمال و شیشه پاک.کن تمیز کنید. (یک دقیقه)? توالت.ها را سریع بشویید و آبکشی کنید. (2 دقیقه)? اتاق خواب پتو را بردارید و ملحفه را صاف و مرتب کنید. اگر لازم است آن را عوض کرده و اگر نیست پتو را روی آن بکشید.. (2 دقیقه)? لباس.هایی که گوشه و کنار اتاق ریخته را مرتب و آویزان کرده و روی میز توالت را مرتب کنید و وسایل اضافه را داخل کشوها بگذارید. (4 دقیقه)? لیوان آب را به آشپزخانه و کتاب.ها و مجلاتی که خوانده.اید را به کتابخانه برگردانید. (یک..دقیقه)? اتاق پذیرایی تمام چیزهایی که اتاق.پذیرایی شما را به هم ریخته.اند جمع کنید و سر جای خود بگذارید. لیوان..ها و ظرف.ها را در آشپزخانه بگذارید. کنترل.ها و وسایل اتاق را هم سر جای خود قرار دهید. (4دقیقه)? مبل.ها و روکش آن.ها را مرتب کنید، بالشتک.ها و کوسن.ها را هم سر جای.شان بگذارید. (2 دقیقه)? با یک دستمال مرطوب اثر انگشت، گرده.ها و خرده.ریزها را از روی میزهای شیشه.ای پاک کنید. گرد و خاک صفحه تلویزیون را هم با یک دستمال خشک بگیرید. (3 دقیقه)? برنامه غذایی.? شنبه ها:? نهار:خورشتی قیمه - قورمه سبزی - بادمجان – کرفس- فسنجان- به- بامیه- لوبیا سبز? شام:املت گوجه- قارچ- کلم –تخم مرغ و خرما – اسنک با ساندویچ میکر? یک شنبه ها :? نهار:کوکو سیب زمینی –کوکوی مرغ – کوکوی هویج -کوکو سبزی – کروکت اسفناج - شامی - کتلت و ...? شام: کشک بادمجان-کشک کدو- خوراک بادمجان- گراتن بادمجان? دوشنبه ها? نهار: استانبولی - عدس پلو - لوبیا پلو -هویج پلو- میگو پلو – رشته پلو و مرصع پلو -شکر پلو .....? شام : سوپ جو- سوپ سبزیجات- سیب زمینی شکم پر- عدسی - سینی سبزیجات بخار پز? سه شنبه ها? نهار: ماکارانی - لازانیا- ته چین مرغ – ته چین بادمجان? شام: آش رشته –آش ماست – آش انار – آش غوره - آش شلغم? چهارشنبه ها? نهار: ماهی - میگو - مرغ – ماهیچه- بنیه میگو- کباب تابه? شام:کوفته – دلمه – پیتزا- مرغ بریان با سبزیجات – ناگت مرغ? پنج شنبه ها? نهار:چیکن استروگانف - ساندویچ مرغ و قارچ - سالاد الویه – هات داگ و ...? شام :میرزا قاسمی- جگر – تو تابه ای – چیکن کوردن بلو - چیپس و پنیر? جمعه ها? نهار: کباب - آبگوشت- دمپخت? نون پنیر – فلافل- سمبوسه- اشکنه- پیراشکی? مخلفات همراه غذا ( هر روز با توجه به غذا:)? سالاد خیار و گوجه? ماست? سبزی? سالاد کاهو? زیتون? ماست و خیار? سالاد شیرازی? ماست و اسفناج? ماست و کدو? ماست و کرفس? ترشی اینم ادرس سایت چی نپوشیم واسه خانومایی که به خودشون نمیرسن یا بلد نیستن چیکار کنن .من خودم همیشه به این سایت سر میزنم خیلی مفیده .. http://chi-napooshim.blogfa.com/
سلام بچه ها من دیروز قرار بود با شوهرم برم تمرین رانندگی که عصر ساعت 2/5 مادر شوهرم اومد خونه مون تا 6. تا بجنبیم شد نماز مغرب و بالاخره کار مفیدی نکردم ولی ساعت 1 شب با شوهرم رفتیم یه کم تمرین کردیم. امروزم رفتم آموزشگاه جلسه دومم تو شهریم بود. قرار بود ساعت10 شروع کنیم. 10/5 شروع کرد و 11/5 هم تمومش کرد. توی گرمای جنوب کولرشم روشن نمی کرد می گفت خرابه. واقعا نمی دونم چه کار کنم؟ جلسه اولم که رفتیم نماز خونه آموزشگاه و فقط تئوری درس داد. هر چی می گفتم بابا من اینا رو بلدم. به زور بردمش تو ماشین که قطعات ماشینو نشونم بده. انگار زورش می آد. می خوام عوضش کنم ولی به نظرم همه شون همینن . اینم از دو روز من. ان شاالله که همه مون به اهدافمون برسیم. برای همگیتان آرزوی موفقیت دارم.
شیعه ماه غم آمد موسم ماتم آمد
سلام سما جون جلوی کی هم ضایع شدی.... مادر شوهرررر.... هر چقدرم خوب باشه بازم آدم کلی خجالت میکشه میخوای تلفنت رو بده صبحا بیدارت کنم رقیه جون واقعا آفرین که به برنامت تا حدودی عمل کردی، شوهرت هم پایه هستاااا ببین برای معلمت هم من باشم میرم خیلی قاطع به مدیر آموزشگاه میگم من از این مربیم راضی نیستم و میخوام تغییرش بدم، وقتی ببینن تو مصمم هستی، مربی خوبی بهت معرفی میکنن.بگو یک جلسه به من تئوری درس داده، چیزایی که بلد بودم. این جور مواقع مربی ها میبینن طرف مظلومه، براش کم میذارن
راستی سما جون من یه همچین برنامه ای برای خونم دارم زدم تو در یکی از کابینتا برای مامانم هم یه برنامه مخصوص خونه خودش نوشتم:)
سلام خوبید؟ دوستان من رو هم در جمع خودتون پذیرا باشید من هم در ابتدا دوست دارم ، برنامه ی دقیق داشته باشم همیشه برنامه ریزی می کنم ولی فکر می کردم اگه خیلی جزئیات زیادی داشته باشه ، نمیشه عملیش کرد و انعطاف پذیر نمیشه مشکلم هم برای تمیزی با آشپزخونمه . همیشه در کل تمیزه . اگه نامرتبه ولی زودی هم تمیزش می کنم اما می دونم دلیل اصلیم برای نامرتبیش ، بعد از تنبلی خودم ، جای کم به نسبت وسایلمه . از شما می خوام ، مخصوص صاحبخونه ی عزیز ، از برنامه های روزانه تون بیشتر بنویسید . یه دوست دیگه هم بودن کارمند بودن و دو تا بچه داشتن ، ایشون هم یکم جزئیات بیشتری رو بگن ممنون میشم خلاصه که من حسابی پایه هستم خودم به فکر تاپیک زدن بودم ،اینجا رو امروز دیدم ، بهتر شد ادامه می دیم به حول و قوه ی الهی . آتنا .......29 ساله ....یه دختر نازنین 22 ماهه هم دارم
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام بچه ها من امروز 8 بیدار شدم و دوش گرفتم بعدش صبونه رو آماده کردم دخترم که بیدار شد با هم خوردیم البته دخترم خیلی کم غذاس 3-4 لقمه به اندازه یه بند انگشت میخوره که دقیقا هر لقمش 20 دقه میکشه که واقعا غذا خودنش کلافهم میکنه و خیلی وقتمو میگیره بعدش رفتیم خونه مامانم ناهارو اونجا بودیم عصری برگشتیم دخترمو بردم حموم بعدش شوهرم اومد و یه کم با دخملی بازی کرد و دخترم خوابید راستی من رژیممو از امروز شروع کردم الانم سردرد دارم پرنسس جون ممنون که یه همچین تاپیکی زدی شاید باور نکین ولی برا من یه انگیزه قوی شده که به زندگیم نظم بدم حتی بنظرم بهتره یه کلوپ بزنی با همین عنوان و ما رو دعوت کنی
سلام دوستای گلم:) نصفه شبتون بخیر آتنا خانم سلام عزیزم خوش اومدی چه خوب:) یه دوست با انگیزه دیگه هم پیدا کردیم:) آدمای زیادی نیستن که همچین اراده ای داشته باشن... آتنا جون من قبل از زایمان درس نمیخوندم یعنی کلا فقط یه کلاس آموزش خطاطی داشتم و یه کلاس زبان و برنامه میچیدم برای خودم و خیلی خوب بهشون عمل میکردم یه عاااالمه کارای ریز ریز واقعا میتونستم انجام بدم اما همراه با زایمانم درسم هم شروع شد و خب خیلی یهو سخت شد البته من الان تو کلاس یکی از بچه های درس خون حساب میشم...ولی خب واقعا سخته و الان خیلی برنامه ریزی برام سخت شده به دو دلیل یکی اینکه حدودا چهار پنج ماه بدون برنامه زندگی کردم و دومی اینکه یهو دانشگاه و بچه داری به کارام اضافه شد الان هم یک سری کارها برای طول روزم مشخص کردم هر کاری که باید انجام بدم، و هر کاری که " دوست دارم" انجام بدم که لیستشونو و مقدار زمانی که میبرن رو صفحه قبل نوشتم و دارم آروم آروم و هر روز با اون برنامه جلو میرم الان من اول راهم ممکنه در طول روز " فعلا" به تعداد کمی از کارام برسم اما مطمئنم وقتی هدفم رو که داشتن یه زندگی منظم با برنامه ای که مشخص کردم، باشه حتما بهشمیرسم، هرچقددددر که سرعتم کم باشه...اما مطمئنم میرسم:) """"""خلاصه که من حسابی پایه هستم """"" رو این جملت حساب باز کردیماااا
سلاااام انوشه جون خوش اومدی عزیزم آفرین، واقعا خوبه که داری رژیم میگیری، یه حس سبک بودن به آدم میده ببین یه اتفاق جالبی تو پستی که نوشتی افتاده:"""دخترم که بیدار شد با هم خوردیم البته دخترم خیلی کم غذاس 3-4 لقمه به اندازه یه بند انگشت میخوره که دقیقا هر لقمش 20 دقه میکشه که واقعا غذا خودنش کلافهم میکنه و خیلی وقتمو میگیره""" "دخترمو بردم حموم بعدش شوهرم اومد و یه کم با دخملی بازی کرد و دخترم خوابید" خب قربونت برم، این که شد برنامه زندگی دخترت در مورد کلوپ ببین ماها هدفمون با خانم های دیگه فرق داره شاید دیگران میان اینجا که وقتشون بگذره(مثل قدیمای خودم) اما من و شما و دوستای دیگه میایم که زندگیمون سر و سامان پیدا کنه.پس نباید خیلی سر اینترنت بشینیم...نظرت چیه؟اشتباه میگم؟