2777
2789
عنوان

کی پایه هست برنامه ریزی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16791 بازدید | 482 پست
40 تا 50 تا رو که اینجا نمی تونم بگم . اما مثلا کرم ضد آفتاب روزانه ام هم یکی از آیتم هاست . یعنی اینقدر ریزه تا این حد. برنامه مطالعه روزانه ام. درسهایی که می خونم. ساعت بازی با امین پسرم.. همه اینها جزو این 40 تا 50 تا هست. البته الان برنامه های سارا هم که بهش اضافه بشه دیگه ... خلاصه دخلم اومده .
من در این تاریکی پی یک بره روشن هستم که بیاید علف تنهایی ام را بچرد.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میگمم انوشه، بیا هرکی برای خودش علایقش رو بنویسه اینکه " دلش" میخواد چه کارایی رو انجام بده اینکه چه کارایی رو باااید انجام بده بعد با اولویت بندی فردا بیایم اینجا بگیم من فردا شب میتونم بیام
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
مامان نخودی من هم همینطور بودم یه عالمه کار ریزه ریزه ده دقیقه ای داشتم اما الان یهووووووووووو یه عالمه کار ریخته سرم یعنی بچه دار شدم و درسم هم شروع شد و کلاس زبانم هم شروع شد برای همین هنوز نمیتونم خودمو وفق بدم
مینووو زهرا آهوپا مهسان رویی سما شماها هم بنویسید اینکه در طول روز چه کارایی رو باید انجام بدید و چه کارایی رو " دوست دارید" انجام بدید
خووووبه:) عااااااالیه من خیلی امیدوار شدم امروز گریه کردم از بی برنامگی فردا شب ساعت 9 آشغالا رو که دادید همسرتون ببره بیرون، بعدش تشریف بیارید اینجا