2777
2789
عنوان

کی پایه هست برنامه ریزی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16791 بازدید | 482 پست
من یه پسر 4 ساله دارم . دخترم هم تازه دنیا اومده 9 روزه است. خودم شاغلم (الان در مرخصی زایمانم) ترم دوم ارشد هستم. و کلا همیشه توی زندگی ام برنامه ریزی داشتم . الان هم بعد از تولد دخترم تو فکر تغییر برنامه هام بودم که این تاپیک رو دیدم. خوشحال می شم باهم باشیم.
من در این تاریکی پی یک بره روشن هستم که بیاید علف تنهایی ام را بچرد.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر میرسه باید اینجا بنویسیم که دوست داریم در طول هفته و در طول یک روز چه کارایی انجام بدیم کارا رو قسمت بندی میکنیم خونه: نظافت و غذا خودمون : رسیدگی به خودمون، حمام، درس هامون . دیگه چی؟؟؟ همسر: شما برای همسراتون چیکار میکنین؟ من مثلا میوه پوست میگیرم براش، یا مثلا یک ربع اختصاص بدیم به چایی و کیک خوردن و صحبت کردن با همسر بچه یا بچه ها : غذاشون، تعویض، داروهای تقویتی، دیگه چی؟؟ تفریح: نمیدونم چقدر میرید تفریح؟ ما که فقط میریم خونه مامان بابا ها بازم چیزی هست؟
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
زهرا جون زبان که خداییش میشه اینترنتی یاد گرفت، خییییلی سایت های خوبی برای آموزش زبان هست...پول کلاس هم نمیدی، پیش دختر نازت هم هستی.
نظرشما خیلی برام مهمه دوستان، من میگم بیاین از خونه اول شروع کنیم چون اولین چیزیه که هرکسی بهش توجه میکنه به نظرتون روزی چقدر برای نظافت خونه لازمه تا خونه همیشه تمیز بمونه؟ البته این بستگی به سایز خونه هم داره برای خونه من 45 دقیقه کافیه
من هم دقیقا از همین روش واسه برنامه ریزی استفاده می کنم. یه چک لیست روزانه دارم از کارهایی که باید انجام بشن و اگه نشن روزم حروم شده یا اینکه بگی نگی اون کار باید انجام بشه مثل غذا پختن یا شستن ظرفها. این چک لیست معمولا یه 40 تا 50 تایی آیتم داره . بعد به این چک لیست زمان اضافه می کنم. یعنی هر کاری چه مقدار حقیقی وقت می بره. بعدش هم اولویت بندی می کنم. چون ممکنه مجموع این زمانها از 24 ساعت بیشتر بشه . البته قاعده ادغام هم همیشه موثره . یعنی هم زمانی انجام بعضی از کارها. مثل تماشای فیلم های آموزشی با لپ تاپ حین شستن ظروف و آشپزی ....
من معمولا روزی یک ساعت و نیم کارهای خونه ام زمان می بره . البته بگم ها این با زمان حاضر کردن شامه. یه برنامه دارم که طبق اون شنبه ها مثلا روز شستشوی بالکن و سرویس ها و .. است . یک شنبه ها تمیز کردن یخچال و گاز و آشپزخونه و غیره. دوشنبه ها اطو کشی ، سه شنبه ها... همین طور تا آخر . البته هر روز 15 دقیقه مرتب کاری می کنم. به نظرم مرتب بودن خونه و اینکه خرده ریز این طرف و اون طرف نباشه مهم ترین بخش نظمه.
منم همینطورم مامان نخودی جون برای هر روزم یه برنامه ای برای تمیزکاری دارم خیلی کارام سبک میشه و احساس اینکه خونم همیشه تمیزه واقعا رحم رو شااااد میکنه