2777
2789
عنوان

لباس بچه دست دوم ولی تمیز وسالم رو چیکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 169 پست
افرین به خواهرتون و خیلی افرین به زن داداش تون که قبول کرده 

من جدیدا میبینم لباس  و وسایل بچه رو نه فقط اونا که نیازمندن بلکه خیلیا قبول میکنن چون اکثرا نو هستن بچه که خیلی نمیتونه بپوشه از طرفی گرونم هستن طرف بره بخره بچه خودشم یکی دو بار میتونه بپوشه مثلا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا میگه انچه برای خودت می پسندی برای دیگران هم بپسند

درسته عزیزم
ولی اگه نیازمندایی رو ببینی که حتی لباس پاره هم نیاز دارن (البته من هیچ وقت پاره یا کهنه نمیدم همیشه جوری میدم که شانشون حفظ بشه ولی بارها گفتن ما کهنه و پاره هم میپوشیم)

در نتیجه حتی استفاده شده هاتونم بدید بازم خوبه 

اخه واقعا خیلیهاشون اصلا نپوشیدم و اینکه چقدر بدم نیاز مند بچه من نوه اول بود از دو خانواده کلی براش ...

اگه نیاز مالی نداری هر چه قدر هست بده مستحق یه بچه و مادر و پدرش شاد بشن دعای خیر صدقه راه بچه اته

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

استارتر جان ی خانومی از دیروز دوبار تاپیک زده احتیاج به لباس نوزادی داره بنده خدا. اگر براتون مقدوره به ایشون کمک کنید. الان لینک تاپیکش رو میذارم

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
من جدیدا میبینم لباس  و وسایل بچه رو نه فقط اونا که نیازمندن بلکه خیلیا قبول میکنن چون اکثرا نو ...

من بچه ی سالو ۴ساله دارم کسی میتونه کمکم کنه😔

سال هاست منتظر روزهای بهترم...ولی نمیدانم چرا هنوز دیروزها بهترن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3620128/کسی-لباس-نوزادی-داره-که-بخواد-ببخشه-برای-یه-خانومی-میخوام

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!