2777
2789
عنوان

نوزاد 4 روزه من

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 27 پست
ببین به خودت تلقین نکن میدونم سخته منم دختر همش گریه میکرد دیگه داشتم افسردگی میگرفتم تنها راهش اینکه بپذیری دیگه زندگی مثل قبل نیست برات تا ماهها خواب پیوسته نداری،احتمالا به کارات نمیرسی،همیشه خسته هستی البته اینا نهایت تا چهارماهگی هست و کم کم خوب میشه الانم از همسرت بخواه کمکت کنه ببین بزارش تووگهواره ببین چطوریه میدونم سخته ولی خدا کمک میکنه البته حتما ببرش دکتر و چکاپش کن
اگـــر برای کسی مهم باشی او همیشه راهی برای وقت گذاشتن با تو پیدا خواهد کرد نــه بهانه ای برای فرار و نه دروغــی برای توجیـــه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا دل درد داره دختر من از دو روزگی کولیک داشت اینقدر گریه کرد نافش پاره شد خون اومد عفونت هم کرد بعدش فهمیدم به لبنیات گاوی حساسیت داره و رفلاکس هم داشت واقعا نمیذاشت بخابم فقط بغلم بود و گریه میگرد
اگـــر برای کسی مهم باشی او همیشه راهی برای وقت گذاشتن با تو پیدا خواهد کرد نــه بهانه ای برای فرار و نه دروغــی برای توجیـــه
مهساجان مواظب خوردخوراک خودتم باش. چیزای نفخ دار نخور . و مرتب تو روز زیره و رازیانه بخور برا دلپیچه و نفخ عالیه. سبزی حبوبات بخصوص نخود خیلی نفخ میدن به شیرت. ممکنه باعث دلپیچه پسرت بشن . تو شهر ما زیره ورازیانه رو آسیاب میکنن با قرص نعنا که یه کم شیرین بشه. بعد پودرشو با یه ذره آب مخلوط میکنن به بچه ها میدن که اگه دلپیچه دارن خوب بشن.
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات