2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک اعتراف

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می سه بیشتر توضیح بدی

خوب یه جورای دائما تو رویایی و شاید بعدا خیلیا رو با شوهرت مقایسه کنی 

وباعث بشه اصلا خوبی های شوهرت وزندگیتو نبینی 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

حالا یه اعتراف هم بکنم تا مرز افسردگی رفتم 

اعترلف میکنم چون خودم موفق نشدم پزشکی بخونم به هر کسی که پزشکی میخونه خیلییی حسودیم میشه تا حد تنفر از طرف :( 

اعترافم اون قسمته که اگه یک مریض ببینم قبل اون خودم از ترس غش میکنم :(  حتی بدم میاد برن بقیه رو لمس کنم 

حتی از خون میترسم .

حتی اگه پیشم تعریف کنن یه بیمار تصادفی دست و پا و سر بریده اورده بودن همون جا حالم خراب میشه :( 

یکییی به من کمک کنه ..کمک کمک

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

منم عین توام استارتر . البته قبلا خیلی خوب بود از وقتی بچه دار شدم اینجوری شد نمیدونم چرا . البته این در برابر مشکلاته دیگم خیلی کوچیکه... اعتراف میکنم بزرگترین و تنها ارزوم مرگه فقط مرگ 

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔
منم عین توام استارتر . البته قبلا خیلی خوب بود از وقتی بچه دار شدم اینجوری شد نمیدونم چرا . البته ای ...

این که تو رویا سیر می کنی ؟؟؟؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

حالا یه اعتراف هم بکنم تا مرز افسردگی رفتم  اعترلف میکنم چون خودم موفق نشدم پزشکی بخونم به ...

مثل من خر کی حقوق خونده وکیل شده ، چون فقط فکر می کردم با رتبه ی خوب نرم دانشگاه ازاد و علوم اجتماعی سراسری خوندم