2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845309 بازدید | 4290 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روغن ارده کنجد خوبه. زیتون واسه روی غذا نه سرخ کردن. سرخ کردن فقط ارده کنجد. روغن زرد هم قطره قطره ط ...

سلام گلم ممنون از مطالب مفیدت .ان شالله نیت خیری که داری صدبرابرش به زندگیت برگرده .میشه در مورد املاح معدنی هم بگی که چه املاحی خوبه برای افسردگی 

سلام گلم ممنون از مطالب مفیدت .ان شالله نیت خیری که داری صدبرابرش به زندگیت برگرده .میشه در مورد امل ...

سلام ممنون عزیزم. اولین سوال جدید بعد چند سال مطلب هست

همیشه سوالات تکراری بودن .

املاح همون ویتامین‌ها و ریز مغذی ها هستن.  کلسیم فسفر منیزیم اهن و..... 

سرچ کنید بیشتر مطلب مرتبط دریافت میکنید

کمک . هرکس پیاممو میخونه . خیلی حالم بده دیگ نفس کشیدنم برام مشکل شده قفسه ی سینم تنگ شده هیچی از گلوم پایین نمیره حوصله جمع و شلوغی ندارم اعصابم شدیدا ضعیف بدنم تیرمیکشه پانیک هم بهم دس میده شب نمیتونم بخابم انقدر ک ترس و استرس دارم. دارو هم میخورم ی مدت خوبم دوباره شروع میشه . کسی هس مثل من باشههههه!! ک خوب شده باشه ترس ازاین دارم تا اخر عمرم همینجوری زندگی کنم😭😭😭

کمک . هرکس پیاممو میخونه . خیلی حالم بده دیگ نفس کشیدنم برام مشکل شده قفسه ی سینم تنگ شده هیچی از گل ...

سلام 30 صفحه اول تایپیک بخونید کمکتونه. برای رفع تنگی نفس یکماه آروم پیاده‌روی کنید. 20 دقیقه. 

تغذیه هم  هرچیزی نخورید

حل میشع

عزیزم وقتی کسی افسرده است این کارها براش از کوه کندن هم سخت تر شما احتمالا افسرده نبودی

سخت ترین قدمها قدمهای اوله

هرکی اونارو با بدبختی برداشت نجات پیدا کرد. 

بايد به هر بدختی شده حر کت کرد

وگرنه مدتها طولانی زمین گیر خواهیم شد

@پوفیلا_    

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396را درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.