2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852988 بازدید | 4297 پست
سلام عزیزم شما از سال 98این تایپیکو زدید هنوز سرحال و خوبین؟ من خیلی از نظر غذایی رعایت میکنم انا با ...

سلام خواهرگلم به لطف خدا فعلا که در قید حیات هستم و خداروشکر سر حالم. 😂

عزیز ازین مواردی که شما نوشتید مشخصه که وسواستون بالاست. 

عزیز شما چقدر تایپیک رو خوندین اجرا کردین؟

چه مدت رعایت کردین؟ 

چه مدت و چه میران تحرک داشتید؟ 

واسه خواب درست چکار کردین؟ 

واسه تفریح  و ریلکسی چکار کردین؟ 

و......

درمان مشکلات اعصاب فقط با تغییر تغدیه نیست. 

تغذیه  بخشی از درمانه 

دارو بخشی از درمانه

شما موارد زیادی رو باید رعایت کنید. 

شما نیاز به ورزش هوازی در دراز مدت دارید

مطمئنم تغذیه هم خیلی دقیق نبودید. 

از چیزایی که نوشتید مشخصه که درمانتون کامل نیست که باز برمیگرده. 

شما حداقل حداقل دوسال باید بدنتون پاکسازی بشه 

زوم کنید رو خودتون. 

هرکدوم از ما یا من خودم باز به سبک زندگی غلط برگردم بعد مدتی باز سر کله مشکلات قبلم پیدا خواهد شد

من با دارو طب سنتی نتیجه نگرفتم.

من سودابر رو قبول ندارم.

اوایل بیماری یه ماه سودابر و داروهای طب سنتی خوردم گذاشتم کنار

چون علائم جدید میداد و من رو اذیت میکردم.

من روش زندگیمو تغییر دادم

خوابم

غذام

معنویتم

تحرکم

روابط اجتماعی

تفریحم..و.........

با فقط گرمی خوردن

و سودابر خوردن

اصلا درست نمیشه

سلام خواهرگلم به لطف خدا فعلا که در قید حیات هستم و خداروشکر سر حالم. 😂 عزیز ازین مواردی که شما ...

سلام عزیزم واقعا درست میگین متاسفانه زندگی من پر از موارد استرس زا بود و تغذیمم درست میگین ی مدت رعایت میکنم ی مدت نه...یعنی شرایط رعایت کردن نیست چون ماچند مدته خونه بابام هستیم دیگ قاطی هرچی درست میکنیم میخوریم ورزش یکماه یوگا رفتم عالی بود ولی بعلت مسافرت دیگه فرصت نشد ..بچه و مشکلاتشونو...... ده سالم تو غربت زندگی کردم داغونم کردم... افسردگیم منشاش بعلت دوری از خانواده بود...الان بدنم داغونه. همش بدن دردم..حالا تو خصوصیم ی سری سوال دارم ازتون میپرسم...خدا خیرتون بده ک این تایپیکو زدین و انقدر با صبر و حوصله جواب میدید...من خیلی تحت نظر طب سنتیم بودم بارها دکتر رفتم همشون میگن هم سودا داری هم صفرا برا همین خیلی چیزارو نمیتونم مصرف کنم...چون سودا و صفرا ضد هم هستن...دکترای طب سنتی فقط تجویز میکنن نمیگن ب چه علت من تو این تایپیکتون جواب خیلی سوالاتمو گرفتم ممنون انشالله صد برابرشو از خدا بگیرید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهرگلم به لطف خدا فعلا که در قید حیات هستم و خداروشکر سر حالم. 😂 عزیز ازین مواردی که شما ...

و اینک گفتین مطالبو از کی خوندم دقیقا از همین دیشب ...و اینک بعلت تو غربت بودن و بچه کوچیک داشتن و پشت هم بودن روابط اجتماعیم صفر بود همش خونه بودم تفریح خیلی کم ورزش تو این ده سال فقط دو ماه...

من اصلا خواب درستی ندارم مغزم بیشتر اوقات بیداره وقتیم میخوابم همش کابوسه

سلام عزیزم واقعا درست میگین متاسفانه زندگی من پر از موارد استرس زا بود و تغذیمم درست میگین ی مدت رعا ...

انشالله اهل عمل هستید و جواب میگیرید. خیلی‌ها با این همین روش‌ها بهبود پیدا کردن

و اینک گفتین مطالبو از کی خوندم دقیقا از همین دیشب ...و اینک بعلت تو غربت بودن و بچه کوچیک داشتن و پ ...

از تایپیک نکاتی دربیارید بذارید دم دستتون و کم کم رعایت کنید

من اصلا خواب درستی ندارم مغزم بیشتر اوقات بیداره وقتیم میخوابم همش کابوسه

شما فعالیتتون کمه. درازکش بخواب . کم بخواب. فعلا بدنتون نیاز به خوابش کمه.

سایتی دارم مطالبش بخون. مطلبی با عنوان پای

بیقرار.  پیج و گروه و کانال هم هست

shadinoosh./

سلام. اسی. من چندروزیه حالات افسردگی مثل استرس اضطراب زیاد یهو بهم هجوم میاره حالت تهوع شدید و دهانم خشک میشه. احساس ترس دارم جوری که میخوام فرار کنم شبا تا میخام بخوابم یهو استرس اصطراب میگیرم و رو گلوم سنگینی میکنه آب هم تو گلوم پایین نمیره و مثله مرغ پر کنده دور خونه میچرخم. ایتقد خسته شدم 😞دلم نمیخاد دکتر برم چون هروقت قرص عصاب میخورم حملات پانیک میاد سراغم اولش و وقتی هم میخوام ترک کنم خیلی حال روحیم بد میشه 😞

سلام. اسی. من چندروزیه حالات افسردگی مثل استرس اضطراب زیاد یهو بهم هجوم میاره حالت تهوع شدید و دهانم ...

باید اطلاعات بیشتری از  شما بدونم تا بتونم راهنمایی کنم. آدرس سایتم داخل صفحه قبل هست. مطالعه کنید. صفحه قبلی هم آیدی ایتا هست. ایتا پیام بدید

حالا من با پیتزا و فست فود وحشتناک بهم میریزم و شب خوابم نمیبره دلشوره و اضطراب و افکار منفی همه وجو ...

درسته عزیزم خواستم منم از تجربه یه غذایی که به همم می‌ریخت بگم ،البته کامل هنوز همه صفحات تاپیک رو نخوندم، اما ‌متوجه شدم که گفتی غذاهای مونده و فریزری و سوپرمارکتی باعث تشدید حال بده منم تو یه چرخه معیوب افتاده بودم افسردگی باعث میشه آدم حال و حوصله آشپزی و پخت غذا با مواد غذایی سالم و تازه رو نداشته باشه و رو به غذاهای مونده و فریزری و فست فودی و ... بیاره که این خودش باعث بدتر شدن حاله،من دو سه ماهه دچار اضطراب و استرس و وسواس فکری و اختلال خواب شدم حتی درست نمیدونم دلیلش چیه یکی بهم میگه نافت اقتاده یکی میگه بخاطر شرایط بدی هست که تو جامعه پیش اومده یکی میگه چون اول پاییز آنفولانزا و کرونا گرفتمه و این افسردگی پس از کروناست،البته سابقه افسردگی فصلی قبلا داشتم اما خفیف نوسان خلقی در حد یک ماه از پاییز اما پاییز امسال جهنمی ترین و بدترین پاییز عمرمه، از طرفی بخاطر سرما و آلودگی هوای تهران و دائم مریض شدن بچه هام از اول پاییز خونه نشین شدم و همه ش خودم و بچه هام مریضیم منم خیلی سعی کردم حالم رو بهتر کنم با قرآن و دعا و نماز شب و معنویات،با بازی کردن وقت گذروندن بیشتر با بچه ها با کتاب خوندن و پادکست های آرامش بخش و روانشناسی گوش دادن با یوگا و مدیتیشن و... ،اما هر کاری اثر موقتی داره و دوباره علائمم برمیگرده از وقتی تاپیکت رو خوندم دارم سعی میکنم پرهیز غذایی کنم شاید بهتر شم ،طبع و مزاج بدنم که گرم و تر بود الان سرد و خشک و سودایی شده کلی لاغر شدم تو همین دو سه ماه از زندگی سیر شدم و همه ش دلم میخواد بمیرم هیچی خوشحالم نمیکنه بی اشتها و بی انگیزه شدم و انگار یه حفره بزرگ درونم ایجاد شده

خدایا رحم کن به کسی که جز تو امیدی ندارد
سلام عزيزدلم  ممنون از تاپيك خوبت  من كل تاپيك رو خوندم  منم چندساله دچاره افسردگي ...

عزیزم شما پیش روانشناس رفتی؟ مفید بودبرات؟ منم پاییز امسال افتضاحه حالم دو ماهه اینستا نمیرم و اخبار اصلا نگاه نمی‌کنم ،با فیلم یا آهنگ غمگین میزنم زیر گریه و اصلا سمت آهنگ و فیلم عمگین نمیرم، دایم دلشوره دارم و دلم میریزه مهر ماه دچار حملات پانیک بودم آبان ماه پانیکم کمتر شد اما وسواس فکری شدیدی روی ظاهرم پیدا کرده بودم و شبها چندبار بیدار میشدم و سخت به خواب میرفتم، آذر صبحها ۴،۵ بیدار میشم و هر کار میکنم خوابم نمیبره و صبح تا ظهر حالم خیلی بده و حالم از خودم و زندگی بهم میخوره که بهش میگن افسردگی صبحگاهی،نمیدونم این چه بلایی بود که افتاده به جونم و هی در حال تغییره علائمش نمی دونم کی دست از سرم برمیداره 

خدایا رحم کن به کسی که جز تو امیدی ندارد