2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853114 بازدید | 4297 پست
تایپیکمو بخون و شروع کن به عمل کردن. عجله نکن. ولی انشاالله جواب میده. تغذیه و تحرک خیلی مهمه

بخاطرهمین افسردگی که چن ساله دارم و بعد فوت بابام که دوسال پیش بود بدترم شدم .هیچ پیشرفتی نکردم دس ودلم به کاری نمیره بی انگیزه توخونه نشستم 😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ورزش دارین؟ . واسه تغذیه چکار کردین؟

نه ورزش ندارم واسه تغذیه راستش من رفتم طب سنتی بهم دارو هم داده شربت سودا و گل گاو زبان و کلی چیز دیگه بهم داده ولی اصلا انگیزه ندارم واسه خوردنشون دائم استرس دارم احساس میکنم همه چیز کثیفه ذهنم دائم مشغوله واسه شست و شو 

من احساس میکنم نسبت به بقیه که فقط افسردکی دارن مشکل من خیلی بیشتره من ۲تا مشکل دارم وسواس و افسردگی نمیدونم چکارکنم خیلی کارها رو نمیتونم بخاطر وسواسم انجام بدم مثلا برم بیرون یا برم خونه کسی یا برم خرید چون احساس میکنم همه چیز وهمه جا الودس بخاطر کرونا اینطور شدم اوایل فقط میترسیدم  از کرونا اما الان کرونا برام مهم نیست ولی فکر میکنم همه چیز الوده و کثیفه

من احساس میکنم نسبت به بقیه که فقط افسردکی دارن مشکل من خیلی بیشتره من ۲تا مشکل دارم وسواس و افسردگی ...

شما ورزشو شروع کن حتما حتما 

تغذیه تون م باید تغییر کنه. درسته وسواس داری. خواستی بیا خصوصی اطلاعاتی بهم بده. منتها کارای اینجارو شروع کن. یه وسواس ورزش نکنه. به خودش فشار بیاره. و تغذیه شو عوض نکنه بدتر میشه

سلام من ۱۸ سالمه،توی خانواده سختگیرم و اجازه بیرون رفتن ندارم و شاید ماهی یکبار بیرون برم توی این شرایطم که بدتر،مشکلم اینه که جدیدا از همه اطرافیان و خانوادم و بیشتر از همه خودم متنفر شدم،توی روز بی دلیل گریه میکنم،دیگه خوشم نمیاد با کسی حرف بزنم و دپستی داشته باشم میخوام همیشه تنها باشم و بیشتر مواقع عصبانی و بیحالم بنظرتون مشکلم افسردگیه؟؟و اینکه راه حلش چیه واقعا تصمیم دارم خودم و تغییر بدم ولی نمیدونم چجوری

سلام من ۱۸ سالمه،توی خانواده سختگیرم و اجازه بیرون رفتن ندارم و شاید ماهی یکبار بیرون برم توی این شر ...

سلام عزیزم. به هرحال باتمام مشکلاتی که داری بازم حواست باشه چیزایی داری که یکی دوسه اونارو آرزوشه. اونا رو پیدا کن بنویس رو کاغذ

بعدم باهمون شرایط میتونی خودت به خودت حس خوب بدی. نگو نمیشه. کم کم حتما میشه.

تایپیکمو بخون درمورد تغذیه هر تغییری که نوشتم میتونی بدی بده

البته کم کم شاید یهو نشه

چون تغذیه و نوع خوراک فوق العاده رو حال ما اثر داره

نکات که نوشتم رو یادداشت کن بذار دم دستت و کم کم رعایت کن 

نرمش و ورزش رو حتما شروع کن

انسان موجودی که میتونه تو همه شرایط خودشو شاد نگه داره 

عزیرم باید یاد بگیری چطوری خودتو تو اون شا ایط شارژ نگه داری 

اول از تغذیه و ورزش کمک با بگیر

خواستی بیا تو گروه دوستان واتساپم اونجا همسن شما وهمشکل شما هستن.

سلام من بلد نیستم بیام خصوصی و میخاستم تو گروه واتساپ باشم باید چکارکنم

من به شما درخواست دوستی دادم بالا صفحه رو زنگوله رو برید تایید کنید تا بشه خصوصی پیام داد