2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853102 بازدید | 4297 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به موقع خوابیدین خوابتون نرفت و خیلی اذیت نبودین قرص خواب نخورین. 

اگه کل شبم خوابتون نرفت و خیلی اذیت نبودین باز قرص خواب خورین. 

از اینکه شب بیدار باشید شاکی نباشین برنامه بذارین ازش لذت ببرین و استفاده کنید.

چه اصرار دارین شب حتما بخوابین. اگر خمار آلود طبیعی بودین آخر شب  بخوابین وگرنه با قرص نباید خواب رفت.

خواب با قرص خواب آور خواب شیرینی نيست. 

البته اگه فرد استرسش بیش از حد باشه لازمه از آرامبخش ها استفاده کنه

گاهی یکی دوشب که خوابتون نرفت و روزشم نخوابیدین روال خواب طبیعی میشه.  گاهی سودا که بالاست خواب کم میشه.

من گاهی میشه یه شبانه روز کامل خوابم نمی‌رفت. استرسم کمی داشتم یا نداشتم. نمیخوابیدم و روزم خمار نمی‌شدم. این برمیگرده به تغییراتی در بدن. یک شبانه روز که کامل نمیخوابیدم شب دوم خوابم میرفت اونم کمتر از حالت عادی. مثلا نصف شب بیدار میشدم.ولی بلند میشدم ومشغول کاری چیزی. بعد به مرور بدنم تنظیم شد.

ما با خوردن قرص ها کارو بدتر میکنیم و نمی‌گذاریم بدن تنظیم بشه.

این مثل اینه که ما میل به غذا نداریم به‌زور معده رو پر کنیم. باید صبر کنیم بدن حس گرسنگی و خواب طبیعی بهش دست بده. نه مصنوعی ایجاد کنیم. . 

شرایط حاد جریان فرق داره.

اگه به موقع خوابیدین خوابتون نرفت و خیلی اذیت نبودین قرص خواب نخورین.  اگه کل شبم خوابتون نرفت ...

سلام. من خیلی خوب شدم اما فقط شبها یکم حس گیجی و استرس خفیف دارم الان تو چه مرحله ای هستم به نظرتون؟ 

سلام. من خیلی خوب شدم اما فقط شبها یکم حس گیجی و استرس خفیف دارم الان تو چه مرحله ای هستم به نظرتون؟ ...

خب خداراشکر. این نشونه خوبیه که فقط شبا اینطور میشی. خیلی پیشرفت داشتین ولی باید رویه تونو واسه سلامت اصلا ترک نکنید چون  زوده. ول کنید برمیگرده. شبا هممون خسته تریم. دقت کن از عصر سردی نخور.  کار سنگین نباشه غروب. ریلکسشن داشته باش.ادامه بدی باز بهتر میشی

خب خداراشکر. این نشونه خوبیه که فقط شبا اینطور میشی. خیلی پیشرفت داشتین ولی باید رویه تونو واسه سلام ...

ممنون. تاکی باید ادامه بدم در ضمن دارو هم میخورم. آیا واقعا خوب میشیم؟ ورزش تو خونه باشه خوبه؟ 

ممنون. تاکی باید ادامه بدم در ضمن دارو هم میخورم. آیا واقعا خوب میشیم؟ ورزش تو خونه باشه خوبه؟ 

چه مدت دکتر گفته دارو بخور.؟ چه مدت از دارو خوردن تون گذشته؟ شما پیگیر باش عالی میشی. ورزش آره میشه. ولی خب هوای آزاد اثرات بهتری تو روحیه داره. ورزش خیلی مهمه. اصلا نباید ترک بشه

سلام یه کار جدید کردم لیست تمام انچه گفتید رو نوشتم برا یه رروز هفته و هر کدوم رو که انجام میدم تیک میزنم 

برا یهمه کارهام جدول تهیه کردم 

و کلیپ های انگیزشی دانلود کردم و دائم گوش میدم واقعا عالیه

دکتر گفته یک سال. الان ۹ماه مصرف میکنم.

خب فعلا شما یکسال رو در نظر بگیر.  احتمال کم شاید بیشتر هم واسه درمان لازم باشه. بسته به میزان مشکلتون زمان نیاز هست واسه درمان