2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853114 بازدید | 4297 پست

سلام.من سال 96 دچار حملات پانیک شدم که به روش سنتی درمان شدم امسال 28 مرداد سقط با قرص داشتم از روزی که سقط کردم دچار مشکل معده شدم سوزش شدید معده و حالت تهوع و بی اشتهایی و تا یه لقمه غذا میخوام بخورم عق میزنم بعدش به خونریزی شدید افتادمو 1 هفته پیش کورتاژ شدم در اثر داروی بیهوشی دچار استرس و اضطراب شدم دوباره و در طول روز از معده و شبها هم از سوزشش فقط گریه میکنم بدنم انقدر ضعیف شده هر دارویی میخورم بهم نمیسازه رفتم دکتر سنتی گفت شدبد دچار ضعف اعصاب شدی و روی عصب معدت تاثیر گذاشته نمیدونم چیکار کنم 3 ماه افتادم و فقط کارم شده گریه از 52 کیلو شدم 45 تورو خدا یه کمکی بهم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.من سال 96 دچار حملات پانیک شدم که به روش سنتی درمان شدم امسال 28 مرداد سقط با قرص داشتم از روزی ...

سلام عزیزم.عزیزمن بنا به تجربه خودم واست مینویسم

. شما یه وعده تو 4 مغز بخور مثل بادوم پسته گردو فندق. همه خام

شیره گوشت  یا کباب با گوشت گوسفندی هر روز. آبگوشت عالیه مخصوصا آبش

نرمش ملایم روزی چند بار تو خونه

شیره انگورو عسل باهم شربت کن غلیظ بریز تو بطری کل روز داسته باش  میان‌وعده بخور. بیرونم میری این بطری همراهت باشه. نصف شب حتما چیزایی واسه خوردن داشته باش 

سردی لب نزن. ‌شبها جات گرم باشه

روغن زرد روغن زیتون و ارده کنجد. در اشپزیت استفاده کن

صدقه هر روز کوچولو

روغن مالی بدن هر شب با روغن زیتون گرم

آفتاب ملایم هوای آزاد بشین. 

با طبیعت در تماس باش

آب داغ و ولرم فقط بخور  میتونی با عسل بخور 

شکر قند حذف جاش خرما عسل کشمش 

این غذاها واست خوب نیست نخور  ماکارونی بادمجون. نون سفید.  عدسی. تخم مرغ و هرچی تخم‌ مرغ داره. کوکوها کتلت و.... 

حتما عسل تهیه کن

تایپیکمو کامل بخون نکته بنویس بذار دم دستت

بیا خصوصی

سلام.من سال 96 دچار حملات پانیک شدم که به روش سنتی درمان شدم امسال 28 مرداد سقط با قرص داشتم از روزی ...

دارو فایده نداره مگه بری امپول نوروبیون بزنی اونم قوی نیست. حالا بزن. ده روز یه بار تا 4 بار دکترا میگن. وگرنه قرص و مکمل زیاد اثر نداره

دوستانی که حس نماز ندارن. ساعات نماز وضو بگیرید سر سجاده بنشیند.حسش نبود یه دور تسبیح بگین. هر ذکری دوست داری.

حسش اومد نماز بخونید.

میگن وایمیستی واسه نماز نورانیتی شمارو میگیره و به شما انرژی مثبت میده و حالتونو عوض میکنه.

دوست نداری نماز بخونی ولی  شرط ادب حضور سر کلاسشه. بریو  یادی کنی حالت عوض میشه.

غیبت سر کلاسش بی ادبی بزرگیه.  پادشاه عالم غرق نعمتون کرده زشته  ما ضعفا بی‌محلی کنیم

. تا گرفتار نشدیم بریم  

دوست نداری نماز بخونی ولی  شرط ادب حضور سر کلاسشه. بریو  یادی کنی حالت عوض میشه. غی ...

عزیزم . شما طبع اصلیتون چی بود ؟

من الان عدم تمرکز حواس دارم 

بلغمی هستم و هم غلبه بلغم دارم هم غلبه سودا .

میخوام بدونم بعد اینکه خودمو درمان کنم درست میشه و حافظه و تمرکزم قوی میشه ؟

سلام عزیزم خوبی؟من مطالب شماروبعدمدتهاتوی نت دیدم خیلی آموزنده ومفید هست به عنوان کسی که تجربه افسردگیو داشتین میتونین به من یه لطف بزرگ بکنین؟میشه پیشنهاددوستیمو قبول کنین خیلی بهتون نیازدارم

وقتی در جمع خانواده شوهرم و در بین مشکلات خانواده خودم بودم افسرده شدم دو ساله تغیر مسیر دادم اولویت زندگیم خودم و شوهرم و دخترم و مسافرت 😍😍😍😍 هر وقت حوصله مون سر بره هر ماهی یبار مسافرت می‌رویم و تو شهر خودمون  یا می‌رویم پارک یا می‌رویم خرید یا می‌رویم جای دیدنی شهرمون من که از کرونا خیلی راضیم باعث شد آرامش بیاد تو زندگیم😜😜😜 اتفاقا 90 درصد افسرده گی جوامع ایرانی رفت و آمد با فامیل فضول و مداخله گر هست 😀😀😀😀😀😀😀 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
دارو فایده نداره مگه بری امپول نوروبیون بزنی اونم قوی نیست. حالا بزن. ده روز یه بار تا 4 بار دکترا م ...

عزیزم دارو برای خیلی ها واجبه

ولی کارهایی که شما هم گفتی عالیه،چون فرد افسرده تا ابد نمیخواد دارو استفاده کنه و باید روش زندگی شم تغییر بده

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل
عزیزم دارو برای خیلی ها واجبه ولی کارهایی که شما هم گفتی عالیه،چون فرد افسرده تا ابد نمیخواد دار ...

عزیزم نوروبیون واسه ضعف بدن نوشتم زیاد فایده نداره چون خودم استفاده داشتم چون دقیق نخوندین. ایشون ضعف عصلانی دارن . وگرنه تو  تایپیک نوشتم بعضی ها حتما باید دا رو اعصاب بگیرن

عزیزم نوروبیون واسه ضعف بدن نوشتم زیاد فایده نداره چون خودم استفاده داشتم چون دقیق نخوندین. ایشون ضع ...

بله درسته

فکر کردم کلا با دارو مخالفیم

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل