2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853091 بازدید | 4297 پست
عزیز دلم حداقوت  خیلیها با این مشکل درگیرن ولی فعلا خواننده خاموشن  من شخصا به مطالب روا ...

سلام اون تاپیک دیگه ای که دارید رو به منم میدید؟ 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه من که به شدت دنبال این بودم از اون حالت فکرای منفی بیام بیرون حس کردم بعد از آمدن از پارک جنگل ...

عزیزم یه راه دیگه واسه گرم کردن مغز سراغ نداری؟ من فقط با آرامبخش خوبم میخوام از قرصام بی نیاز شم و مغزمو گرم کنم 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
سلام اون تاپیک دیگه ای که دارید رو به منم میدید؟ 

سلام 

بله حتما 

تا اونجا که یادمه ایشون چند تا تاپیک در مورد بیماریشون دارن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2126600/من-یه-بیمار-دوقطبی-هستم-اگر-کسی-مثل-من-هست-بیاد-باهم-باشیم

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
خانمها خواهشا رژیم نگیرید. رژیم گرفتن مقدمه افسردگیه. خانم هایی که قصد بارداری دارید از یک سال قبل ب ...

اگه سعی کنیم برای تناسب اندام کمتر غذا بخوریم چی؟

البته واسه درمان زوم کنید رو طبع خودتون. طبعتون رو بشناسید

چطور طبعم رو بشناسم؟ 

شما گفتیدافسردگی بدون دلیل داشتی. من که دلایل افسردگیم جلوی چشمم هست و رفع نمیشه هرکاری کنم باز دوبا ...

اگه میتونی حتما برو پیش یه مشاور خوب

شما گفتیدافسردگی بدون دلیل داشتی. من که دلایل افسردگیم جلوی چشمم هست و رفع نمیشه هرکاری کنم باز دوبا ...

تمرینات تنفسی برای ریلکسیشن دارم پایین میزارم بخونش انجام بده

آموزش تنفس شکمی(BRT) : یکی از اهداف درمانی ما کاهش استرس شما است و یکی از روشهای بسیار ساده ی کاهش استرس، روش جدید تنفسی یعنی تنفس دیافراگمی می باشد، قابل ذکر است که تنفس انواعی دارد، تنفس قفسه ای که تنفسی سطحی است و تنفس دیافراگمی که تنفسی است عمیق، شمار زیادی از تحقیقات نشان داده اند که تنفس عمیق و آرام نه تنها به کاهش استرس کمک می کند بلکه به ما کمک می کند تا بهتر فکر کنیم من این روش را به شما یاد می دهم و شما برای پیدا کردن مهارت در آن باید بر آن تمرین و ممارست داشته باشید تا در صورت مواجهه ی با استرس بتوانید خود را آرام سازید و بر خود مسلط شوید.
به این نکته توجه بفرمایید که هنگام بروز استرس، سیستم پارا سمپاتیک انسان بطور خودکار برای واکنش به موقعیت آماده می شود، مغز به ماهیچه های بدن دستور برانگیختگی و آماده باش برای واکنش به موقعیت(فرار یا مقابله) می دهد و ماهیچه ها برای آمادگی جهت مقابله با موقعیت، نیاز به غذای بیشتری دارند که برای تامین آن باید جریان خون تسریع یابد، برای همین نیاز است که قلب برای خون رسانی به ماهیچه ها جهت سفت شدن، بیشتر می تپد تا پمپاژ خون را تسریع نماید، قلب برای این فعالیت اکسیژن بیشتری می طلبد لذا تنفس تندتر و تندتر می شود، و ماهیچه های بدن سفت می شود و تنفس‌تان تند می شود، این تمرین به شما کمک می کند تنفس تان را کنترل کنید، آهسته تر و عمیق تر نفس بکشید، تا جسم به ناچار ازآن حالت برانگیختگی خارج شود زیرا اگر تنفس آرام شود دیگر قلب نمی تواند خون لازم را به ماهیچه ها جهت برانگیختگی پمپاژ نماید.
البته آموختن کنترل تنفس مستلزم تمرین زیادی است ولی زمانی که آنرا یاد بگیرید می توانید سطح استرس را در زندگی تان به خوبی کنترل کنید زیرا حتی زمانی که امور شما بهم می ریزد می توانید بدن خود را آرام کنید، اگر شما بتوانید بر روی سطح برانگیختگی بدنتان اعمال کنترل کنید، بر سایر امور زندگی خود نیز احساس کنترل بیشتری پیدا می کنید، اگر شما احساس آرامش کنید برای یافتن توضیحات چایگزین در مورد وقایع زندگی تان موفق تر عمل خواهید کرد، به علاوه آرام سازی بدنتان به آرام سازی ذهن و روحتان کمک می کند زیرا همانطور که حالات روحی و روانی بر روی جسم تاثیر می گذارد جسم نیز متقابلا می تواند بر ذهن، و روح روان اثر بگذارد.
- این تمرین دو بخش دارد ۱- تنفس۲- تمرکز:
۱- تنفس: در حالی که بطور عادی نفس می کشید در مورد آن فکر کنید و لحظاتی در سرعت و عمق عادی بمانید و سپس به تدریج شروع به کند کردن و عمیق تر کردن آن بنمایید.
۲- تمرکز: وقتی نفس می کشید سعی کنید ذهن خود را از هر چیزی جز تنفس و مدت آن خالی کنید و واژ ی «آرام» را با خود تکرار کنید.
- شروع به شمردن نفس های خود خود کنید بدین معنی که با کشیدن دم در ذهنتان بگویید «یک» و در زمان بازدم همراه با بیرون دادن هوا بگویید «آرام»، در دم بعدی «دو» و در بازدم «آرام» فکر کنید.این کار را تا ده شماره ادامه دهید و سپس از آخر(ده) به اول(یک) برگردید.(ده دقیقه این فعالیت را انجام دهید).
زمانی که در حال انجام تمرین نفس کشیدن هستید و عموما در موقعیتهای اضطراب زای زندگی، باید بر روی نفس کشیدن های آرام به صورت بسیار عمیق تمرکز کنید زمانی که هوا را بیرون می دهید نباید بگذارید که هوا بسیار سریع خارج شود باید اجازه دهید که هوا بیشتر از بینی شما خارج شود تا از طریق دهان ناگهان آزاد نشود.
- هنگامی که شما بر روی تنفس خود تمرکز می کنید و آن را می شمارید در حالی که هنوز یک نفس آرام و ملایم را ادامه می دهید می توانید شروع به آهسته کردن تنفس خود کنید، بطور مثال در پایان هر نفس، یک مکث مختصر کنید و دوباره دم و باز دم را شروع کنید، تنفس طبیعی حدود ۱۴-۱۰ نفس در دقیقه است زمانی که در این تمرین مهارت پیدا کردید، قادر خواهید بود که تنفس خود را به ۱۰ یا شاید کمتر در هر دقیقه کاهش دهید.(سه ثانیه دم و ۳ ثانیه بازدم)
- روزی دو بار و هر بار حداقل ده دقیقه تمرین کنید ابتدا این تمرین را در یک جای آرام و راحت انجام دهید، جایی که کسی مزاحم شما نشود، اما زمانی که مهارت پیدا کردید قادر خواهید بود در هر کجا و هر زمان آنرا انجام دهید.
تذکر۱: یک دست تان را روی شکم بالای ناف و دست دیگرتان را روی قفسه ی سینه بگذارید، زمانی که نفس می کشید حرکت باید تقریبا بطور کامل از دست پایین تر شکم باشد.(اگر اینکار برایتان مشکل است روی زمین دراز بکشید و یک کتاب روی شکم خود قرار دهید تا وقتی تنفس می کنید باید کتاب بالا بیاید، دستها را قلاب کرده زیرسر بگذارید این کار تنفس دیافراگی را راحت تر می کند).
تذکر۲: باید تمرین تنفس را دوبار در روز و هر بار حداقل برای مدت ۱۰ دقیقه تمرین کنید، به علاوه هر زمانی که چند دقیقه وقت دارید تمرینات کوتاه تنفسی را جهت پیشرفت کلی انجام دهید.
- توضیح تمرکز با جزئیات: سعی کنید که به هیچ چیز غیر از شمارش اعداد در دم و گفتن کلمه ی «آرام» در بازدم فکر نکنید. شاید در اوایل قادر به انجام کامل آن نباشید، ولی به تدریج قادر به انجام آن خواهید شد، لذا اگر در اوایل قادر به انجام کامل تمرکز نشدید، ناامید یا عصبانی نشوید، در اوایل هنگامی که تمرین را شروع کردید، شاید بی آنکه فکرهای دیگری به ذهن شما خطور کند نتوانید از یک بگذرید این کاملا طبیعی است عصبانی یا تسلیم نشوید، اجازه دهید فکرها بدون هیچ درگیری ای با آنها از ذهن شما عبور کند و توجه خود را به «یک» برگردانید، شاید مجبور شوید این کار را قبل از آنکه به دو و سه و.. برسید بارها انجام دهید، به تمرین ادامه دهید مطمئن باشید که سرانجام تمرکزتان بهترخواهد شد
در ابتدا بهتر است بخش تمرکز را در یک مکان آرام بر روی صندلی راحتی تمرین کنید سپس شاید چند هفته بعد آن را در شرایط شلوغ تر و تنفس‌زا تر تمرین کنید.

دوست عزیزم نسیم جون  نکته خوبی گفتن  در ادامه  بگم . دوستانی که طبعشون سرد شده   ...

منم اینو بگم .شاید خیلی ها نمیدونن .

از یه دوست عزیزی شنیدم تشک های تخت طبع سرد دارن ولی باورم نشد  

بعد هر موقع روی تخت میخوابیدم کمر درد داشتم 

اما یک بار امتحانی لحاف ازین ضخیمها که داخلش پشمه انداختم روی تخت در کمال ناباوری صبح کمر درد نداشتم . دیگه همیشه اون لحاف روی تخته .

خیلی راحت میخوابم .

سلام  بله حتما  تا اونجا که یادمه ایشون چند تا تاپیک در مورد بیماریشون دارن  http ...

مرسی❤

سلام استارتر عزیزم.   تقریبا دوسال پیش افسردگی شدید داشتم.. با راهنماییهای شما و رعایت نک ...

نسیم جان شما با وجود دوتا  بچه کوچیک  خیلی خوب  تلاش کردی.  آفرین به سعی ات

الان رعایت میکنم ولی مثل اون موقع ها یکم ناپرهیزی کنم بهم نمیریزم.  ولی خودم دیگه رعایت میکنم چ ...

مامانل جان من برای بچه ها اصلا از بیرون چیزی نمیخرم ولی تو خونه کیک درست میکنم 

ایا اینم مضره .البته با ارد نونوایی ولی خب روغن و پکینگ پودر و. . داره .

مامانل جان من برای بچه ها اصلا از بیرون چیزی نمیخرم ولی تو خونه کیک درست میکنم  ایا اینم مضره ...

آفرین به مادر دقت. خوراکی‌های سوپری همه بیماریزا هستن. عزیزم گاهی بپز ولی زیاده روی نکن. کلا کیک گزینه خوبی واسه تغذیه نیست. روغن و شکرش خیلی مضره. خود تخم مرغ هم سرده. کلا غذاهایی که تخم مرغ دارن خوب نیستن. .   تنقلات سالم کم کم جایگزین کنید. بچه هارو به نون خوردن عادت بدین، نون تازه سنگک. بهترین مورد واسه جلوگیری از کم خونی. کاری من قبلا بلد نبودم. . نخودچی کشمش مغزها قیسی خرما و تنقلات سالم دم دستشون بذارید تا عادت کنن.