2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845383 بازدید | 4290 پست
سلام ببخشید میشه لینک این خانمی که دوقطبی داشتن رو بفرسی میخوام استفاده کنم 

سلام عزیز 

ایشون چند تا تاپیک دیگه هم  برای بیماریشون دارن بجز این یکی 

اگه حوصله داشتی نگاه بنداز 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2126600/من-یه-بیمار-دوقطبی-هستم-اگر-کسی-مثل-من-هست-بیاد-باهم-باشیم

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میشه بگید بیشتر از چی میترسیدید

از افکار منفی خودم.از فکرای بد خودم فرار میکردم. غم دنیا میومد تو ذهنم.  نکنه حالم بد شه نکنه سکته کنم. بمیرم. نکنه صعف کنم. حمله استرس یا پانیک  می‌آمد. تو جمع ومهمونی حواسم به خودم نبود که بترسم. الان دیگه خودمو دوست دارم تنهایی رو دوست دارم. و لذت میبرم. یاد خدا آرامبخش دلهاست. هرچند تنها باشم .اصلا نمی‌ترسم دیگه

. تنهایی اگه با یاد خدا و ائمه پر بشه خیلی شیرینه

از افکار منفی خودم.از فکرای بد خودم فرار میکردم. غم دنیا میومد تو ذهنم.  نکنه حالم بد شه نکنه س ...

سلام. شبها با تپش قلب و دوبینی و سردرگمی از خواب بلند میشم. انگار میخوام سکته مغزی کنم علتش چیه

از افکار منفی خودم.از فکرای بد خودم فرار میکردم. غم دنیا میومد تو ذهنم.  نکنه حالم بد شه نکنه س ...

اتفاقا منم همیشه فکر میکنم میخوام سکته کنم غم عالم وادم میاد سراغم حتی حس میکنم دستام وفکم سنگین میشن همش به مرگ فک میکنم خسته شدم خیلی میترسم حتی این روزا خیییلی لاغر شدم

سلام ببخشید میشه لینک این خانمی که دوقطبی داشتن رو بفرسی میخوام استفاده کنم 

تمام بیماری‌های اعصاب که اسم‌های مختلف دارن منشا شون سردی مغز هست. با تحرک و تغییر تغذیه میشه همه رو درمان کرد

اینم گلدون جدیدم دلم می خواد همه خونه رو پر گلدون کنم 

چه شیکه. بهترین کار همینه. منم کلی گلدون دارم. پشت بام خونه هم  فروردین کلی گل کاشتم. الان بذر دادن. حتما کم کم بکار.

لایک عزیزان

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.