2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845405 بازدید | 4290 پست

اگه اجازه بدید من یکم اطلاعات درباره مدیتیشن دارم بگم چند روز اول اثر نداره اما بعدش خیلی خوب میشه 

مغز آدم سیگنال داره که اگه بتونی بیاریش پایین حتی بیماریهای لاعلاج درمان میشه اگه بره بالا مثلا روی 22 دست آدم شروع میکنه به لرزیدن مثل وقتی استرس داری 

من اینطوری انجامش می دادم دراز میکشیدم یه جای اروم و کم نور صدای طبیعت هم میگذاشتم بعد نفس عمیق اول شکم رو پر می کردم از هوا بعد ریه چند ثانیه دم چند ثانیه نگه داشتن چند ثانیه بازدم تمرکز فقط روی تنفس اگه حواستون پرت میشه از 100 تا 1 برعکس بشمارید و نفس عمیق بکشید مهمترین نکتش اینه که بدنتون کاملا آروم باشه حرکت نکنید و به هیچ چیز فکر نکنید اگه سیگنال مغز بیاد پایین باعث ایجاد احساس خوشبختی میشه دکتر هلاکویی میگفت یکی از عوامل ایجاد احساس خوشبختی نظم ذهنی هست مدیتیشن باعث میشه تنش ذهن بیاد پایین و ایجاد احساس خوشبختی میکنه البته می دونم باری ما با این احساسات سخت انجامش بدیم اما بدونید واقعا موثر هست مثلا از شنبه انجام بدید تا چهارشنبه روز چهارشنبه احساس خوشبختی میکنید بدون اینکه چیزی اطرافتون تغییر کرده باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چیز دیگه هم که خیلی کمک میکنه ذهنتو آروم بشه و تخلیه بشه نوشتن هست صبح که بیدار شدین یه قلم و کاغذ کنار تختتون باشه بدون اینکه فکر کنید یا دقت کنید فقط هر چی به ذهنتون میرسه بنویسید هر چی هوا گرمه کسلم کاش فلانی فلان کار رو نمی کرد فقط بنویسید بعدشم می تونید بندازید دور این باعث میشه ذهن خالی بشه و معجزه میکنه امیدوارم امتحان کنید البته این دو تا راه یه جوریه که چون تو سبک زندگی ما نبوده دائم فراموشش میکنیم اما این دو راه برای انسان امروز با این همه مشغله و افسردگی لازمه 

یه چیز دیگه هم که خیلی کمک میکنه ذهنتو آروم بشه و تخلیه بشه نوشتن هست صبح که بیدار شدین یه قلم و کاغ ...

پيشنهاد عالیه. وقتی ذهنت ‌ شلوغه بنویس. دوستان دیگه هم اینو تجربه داشتن به من گفتن خیلی خوب بوده آرومت میکنه. هرچی دوست داری بنویس. 

من خاطرات دوران بیماری مو رو می‌نوشتم. الان میخونم بهشون میخندم. ساعات سختمو یادداشت میکردم بعد چند روز بعد که بهتر میشوم باز می‌نوشتم. تو گروه واسه دوستان عکس نوشتها با تاریخشون رو. نوشتم که چقدر نا امید بودم . شبایی که حس میکردم دیگه صبحی نیست. همرو نوشتم

پيشنهاد عالیه. وقتی ذهنت ‌ شلوغه بنویس. دوستان دیگه هم اینو تجربه داشتن به من گفتن خیلی خوب بوده آرو ...

من چند روز بود دلم گرفته بود هر کاری م یکردم بهتر نمی شدم امروز هم مدیتیشن انجام دادم هم نوشتم باور کنید سعی می کنم فکر منفی کنم نمیشه یعنی ذهنم خالیه دیگه افکار منفی تو ذهنم نمی چرخه لبخند به لبم اومده و احساس سبکی دارم مدتی بود یادم رفته بود امروز یادم اومد 

من می خوام  پاپوش و پهلو بند پشمی بخرم دیروز لباس پشمی پوشیدم خیلی گرم شدم احساس ارامش کردم دیشبم شوهرم دلستر و پفک خرید نخوردم امروز خیلی حس خوبی دارم صبح هم به خودم گفتم افکار منفی ممنوع می خوام کمد و دراورم رو هم رنگ کنم یا برچسب بزنم هنوز نیم دونم کدومش بهتره  سفید بشه خونه دلبازتر میشه 

سلام دوستان گلالان پاییزه و امشب شهر ما سرد بود. یاد پاییز زمستون سال‌های گذشته کردم که موقع خواب بیشتر بدنم بی‌حس میشد یا همون سوزن سوزن یا گز گز. من بی‌حس بودم و میترسیدم حالا داره چی میشه. یکسالی این حالت بود. هرکاری میکردم درست نمیشد تا تفریحی کرسی گذاشتیم بعد شبا پاهام زیر کرسی بود صبح که بلند میشدم عرق کرده بودم. و دیگه کلا اون سوزن سوزن یا گز گز از بین رفت.  

در شهرهای سرد  در خونه های همکف زمین در فصل سرد  فکر کنم رو زمین نخوابیم بهتره.   تخت  را هم امتحان کنید

یه چیز دیگه صبح که بیدار شدین هر چی تو ذهنتون هست  بنویسید بعدش 5 تا نعمت که به خاطرش می تونید خدا رو شکر کنید هم بنویسید شب هم همین کار رو کنید از نظر روحی خیلی اروم میشید اون مدیتیشن قبل خواب هم می تونید انجام بدید در کل روزی سه بار صبح وقت یبیدار می شید تو رختخواب ظهر و شب موقع  خواب خیلی کمک می کنه 

عزیزان به نظرمن صله ی رحم 50درصدویاحتی بیشتر،مشکلات روحی روکاهش میده به عنوان یه افسرده وداغون به تمام معناکه راههای مختلفی روامتحان کرده اینوبه دوستای خوبم پیشنهادمیکنم امتحان کنید اصلاروایت داریم که قطع رحم عمروکوتاه میکنه دیگه ازاین واضحتربگن آخه

عزیزان به نظرمن صله ی رحم 50درصدویاحتی بیشتر،مشکلات روحی روکاهش میده به عنوان یه افسرده وداغون به تم ...

آفرین گل گفتی 👌👌👌

. خیلی خیلی خیلی مهمه.   اصلا ریشه افسردگی در تنهاییه. 

. مهمونی دور همی بگو بخند همه غمها  رو دود میکنه میبره هوا

اینقدر  سخت نگیرید