2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845415 بازدید | 4290 پست
نباید بیکار بمونی. ذهنی که بیکار موند. هزار فکر منفی میاد سراغش کمک به مراکز خیریه. مساجد. جاهای فر ...

وای مرسی عزیزم چشم 😍

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤
چه خانم خلاقی.  من صدای بلبل میذاشتم تو خونه پخش بشه دانلود میکردم. مستند طبیعت مرتب نگاه میکر ...

سلام عزیزدلم.. منم  صدای طبیعت. ابشار..اواز بلبل و اینارووش میدم .. یا با همسرم رازبقا میبینیم.. خیلی بهم حس خوبی میده.. یجور مدیتیشنه دیگه😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزدلم.. منم  صدای طبیعت. ابشار..اواز بلبل و اینارووش میدم .. یا با همسرم رازبقا میبینیم. ...

عزیزم در مورد مدیتیشن هرچی میدونید واسه دوستان بنویسید خیلی از من سوال میشه. ممنون میشم

عزیزم من افسردگی دارم ووسواس فکری شدید قرص اعصاب دادن نخوردم جیغ زیاد میزنم همش حالم بده بی حال حوصله خودمم ندارم پانیک هم دارم همش ب فکر مرگم چکارکنم 

بنی آدم موجب آزار یکدیگرند 

من روغن حیوانی استفاده میکنم رب خودم درست میکنم ماست خودم درست میکنم بعدش دوغ وکره درست میگیرم، مربا خودم درست میکنم ب هیچ عنوان غذای بیرون یاکنسروی نمیخورم، ساندویچ بیرون نمیخورم آب یخ نمیخورم تومایع ظرفشویی سرکه میریزم، بیشتراجیل میخورم تا تنقلات سوپری، دوغ وحتما بانعناپونه وگل سرخ میخورم چایی وبامیخک وهل ودارچین میخورم، بچه م دنیااومدتا40روزکاچی وابگوشت جوجه محلی خوردم طوری ک ی ذره شکم ندارم توفریزراصلا حبوبات پخته وغذای پخته ندارم، غذای مونده مثلا شب وناهارمیخورم فقط دووعده اگه زیادشدنمیخورم، پنیروباسیاه دونه میخورم، شوهرمم اخلاقش خوبه خداروشکر، ولی بازم افسرده وعصبیم عطرگل محمدیم دارم لاغرشدم ازبس استرس دارم چیزسودازاییم استفاده نمیکنم 😔

انرژی مثبتشونم💕
من روغن حیوانی استفاده میکنم رب خودم درست میکنم ماست خودم درست میکنم بعدش دوغ وکره درست میگیرم، مربا ...

سلام. سیستم بودنتون رو با ورزش منظم روزانه راه بندازید... معجزه ترشح اندورفین در مغز رو خواهید دید

سلام. سیستم بودنتون رو با ورزش منظم روزانه راه بندازید... معجزه ترشح اندورفین در مغز رو خواهید دید

سلام💕بیشترآهنگ شادمیزارم یساعتی ک جنب وجوش دارم خوبم ولی بعدش دوباره عصبیم 

انرژی مثبتشونم💕
عزیزم من افسردگی دارم ووسواس فکری شدید قرص اعصاب دادن نخوردم جیغ زیاد میزنم همش حالم بده بی حال حوصل ...

‌یره گوشت هر روز بخور

کباب گوسفندی

بادوم خام هر روز. 4 مغز هم خوبه

ریلسکشن باید چند ساعت یه بار انجام بدی

محیطت آروم باشه. اخبار بد گوش نده. خواب به موقع مهمه.

آب‌جوش عسل میان وعده

. گلاب زیاد بو کن

طبیعت سبز قدم بزن هر روز آروم 

استرس به خودت وارد نکن

چند ماه باید اینارو تکرار کنی. 

سردیجات لب نزن

نکات تایپیک رو رعایت کن

روغنتو سالم کن. 

. شبا خودتو گرم نگه دار

ماساژ بدن با روغن زیتون و......