2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853203 بازدید | 4299 پست
مامانل عزیزم منو یادتونه؟!  واتساپ هم پیام میدادم بهتون معلمم  دستور کاچی رو می‌فرمایید ...

سلام دوستم آرد گندم يا آرد برنج يا تركيبي از هر دو رو يه كم تفت بديد با حرارت كم نياز نيست سرخ بشه فقط بوي خاميش گرفته بشه يه ذره زردچوبه هم خواستيد بريزيد به اندازه هر قاشق سرپر آرد بايد يه قاشق روغن بريزيد حيواني باشه بهتره و براي هر نفر يه قاشق آرد كافيه بعد ميتونيد بهش مغز اضافه كنيد مثلا مغز بادام با پسته هر چي دوست داشتيد چهار زيره(زيره سبز سياه تخم شويد و باديون )رو هم ميتونيد بريزيد بعد آب جوش و نبات رو ميريزيد روي مواد ميتونيد بجاي آب جوش گل گاوزبان هم بريزيد و هم ميزنيد كه گلوله نشه يه ده دقيقه با حرارت كم بجوشه كافيه غلظتش بايد مثل ماست باشه تقريبا مثل شله زرد ميشه با آرد برنج خوشمزه تره و با آرد گندم مقوي تر آرد گندم سبوسدار باشه خيلي بهتره ما بهش آرد سهن هم اضافه ميكنيم براي شيرين كردنش حتي ميتونيد بهش شيره انگور يا خرما اضافه كنيد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فکر میکنم افسردگی چیزی نیست ک ی روز خوب شد ولش کنی باید همیشه باهاش بجنگی چون ممکنه ی روز خوب باشی فردا دوباره افسرده  و بی انگیزه ممکنه حتی تا آخر اینطوری باشیم .. بعضی ها افسردگیشون ژنتیکی هستش فقط همیشه باید حواستو پرت  کنی خیلی بده بی انگیزگی و بی هدفی 

من فکر میکنم افسردگی چیزی نیست ک ی روز خوب شد ولش کنی باید همیشه باهاش بجنگی چون ممکنه ی روز خوب باش ...

روح و جسم ما مثل یه پازل هستش که وقتی خوب چیده بشه مرتب و قشنگه. منتها باید این چیدمان رو یا بگیریم یاد بگیریم با خودمون چکار کنیم. ما خودمونو نشناختیم. اطرافمون نشناختیم. روح و جسممونو نشناختیم. در انبوهی از ناشناخته ها داریم زندگی می‌کنیم.  

نه عزیز خدا انسان رو واسه زجر کشیدن نیافریده، ما خیلی بیراهه رفتيم افتادیم تو چاله. دنبال یادگیری و علم نرفتیم. احتمال بالا هرچی میکشیم از تنبلی خودمونه واسه درست زندگی کردن واسه نظم وقت نذاشتیم.  به چیزایی اهمیت دادیم و هزینه کردیم که الان نتیجه ش شده کسلی. 

به قول شاعر 

در خانه غم بدن.      از همت دون باشد . 

من روزای سنگینی گذروندم  به نطرم میشه از دست  غول غم و غصه درآمد. 

. نمیگم همش خودم بودم  خدا کمکم کرد و دوباره منو زنده کرد همیشه ازش میخوام دیگه داشته هامو ازم نگیره دیگه به عقب برنگردم. البته همش امتحان خودش بود. تا من بیدار بشم. 

نگین نمیشه بگردین راهشو پیدا کنید.

سلام منم بخاطر بیماریم چند سال داروهای اعصاب خوردم اما بعداز گذشت چند سال حس میکنم یه کم افسردم اراده ام کمه و انگیزه ندارم شما میگید من چکنم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
عزیز تایپیکو بخون دقیق، بیا خصوصی داخل گروه واتساپ

۶۱ صفحه داره😬

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

سلام.من چند ص از تایپیک رو خوندم عالی بود. دست گلت درد نکنه استارتر.من هم احساس افسردگی میکنم. 10تیر عمل جراحی تیرویید کردم تا چند روز حالم خوب بود اما الان نه. کمکم کنید. شدیدا احساس گزگزدر دست وپا میکنم.. دکتر رفتم ازمایش نوشت مشکل چربی و.. نداشتم فقط ازمایش فروتین خونم کم بود14بود. الان استرس واضطراب دارم. خوابم به هم ریخته. احساس میکنم داخل سرم سبک شده. به صداها حساس شدم. کمکم کنید

خدایا شکرت به خاطر همه چیز
سلام.من چند ص از تایپیک رو خوندم عالی بود. دست گلت درد نکنه استارتر.من هم احساس افسردگی میکنم. 10تیر ...

اولین کار خوراکی‌های با طبع سرد لب نزن.  روغن زیتون تهیه کن  بخور تو خونه قدم بزن.  بادوم و کشمش بذار دم دستت کم کم بخور  حتی شده  یه ربعی یه دونه بخور.     خواستی بیا خصوصی. صدقه کوچولو بذار کنار.   فکرای بیماری متل تومور مغزی فقط فکر وسواسیه. منم فکر میکردم مشکل قلبی دارم یا ام اس گرفتم. شما فقط بدنت ضعیف شده.

اولین کار خوراکی‌های با طبع سرد لب نزن.  روغن زیتون تهیه کن  بخور تو خونه قدم بزن.  ب ...

مرسی عزیزم. به نظرتون اگه بدن ضعیف بشه دست وپا گزگز میکنه؟؟ انگار باد تو سرمه. یه جوری هستم. افسردم. وبی اشتها. 

مرسی عزیزم. به نظرتون اگه بدن ضعیف بشه دست وپا گزگز میکنه؟؟ انگار باد تو سرمه. یه جوری هستم. افسردم. ...

حرکات کششی کل بدن انجام بده واسه گز گز. 

به زور هم شده ی چیز گرم مزاج بخور. حتی کم. بعد تو خونه راه برو

. صد در صد بدنت صعیفه

. شیره گوشت درست کن بخور. 

قرص آهن سر ظهر با یه چیز شیرین بخور

. دستورات غذایی تایپیک رو باید مراعات کنی تا بهتر شی.

اولین کار خوراکی‌های با طبع سرد لب نزن.  روغن زیتون تهیه کن  بخور تو خونه قدم بزن.  ب ...

یه روز خوبم یه روز بدم. رفتم دکتر قرص ازیپم10 یا  همون سیتالوپرام10برام نوشت یه هفته خوردم داغونم کرد به تدریج کمش کردم دیگه نخوردمش. دوشبه نمیخورم. احساس بدی باهاش داشتم. افسرده ترم کرد