2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853254 بازدید | 4299 پست
تو واتساپ گروه تشکیل دادیم. اونجا دوستان بهم کمک میکنن.  دوست داشتین تشریف بیارید.

سلام مامانل عزیز

خدا شمارو سر راه من قرار داد..من سه ماه افسردگی پس از زایمان گرفتم که اولش فکر میکردم من فقط اینجوریم دنیا برام تاریک تاریک شده بود ولی بعد از یک ماه خسته شدم از این اوضاع خودم و اینکه داشت زندگیمو بهم میریخت منم شروع کردم به تحقیق تو نت در اینباره و رسیدم به چندتا کلیپ از استاد خیراندیش و یکم رعایت کردم تا اینکه اتفاقی تاپیک شمارو دو هفته پیش دیدم انگار واسه من بود و الان تمام صفحات خوندم یادداشت کردم و شروع به رعایت کردن کردم خیلی عجیب تو این یک هفته تاثیرشو دیدم و امیدوار شدم به بهبودم.از خدا براتون بهترین هارو میخام🙏

ممنون میشم منم تو گروه واتساپ اد کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام مامانل عزیز خدا شمارو سر راه من قرار داد..من سه ماه افسردگی پس از زایمان گرفتم که اولش فکر میک ...

با اجازه مامانل عزيز سلام دوست خوبم وقتي چيزي برگرفته از تجربه باشه و كسي قبلا اون رو با دل و جان درك كرده باشه خيلي باارزشه من بهتون قول ميدم اگه به توصيه هايي كه مامانل عزيز اينجا با اين همه وسواس و جزئيات بيان ميكنند و مهمتر از همه اينكه خودشون با دل و جان دركشون كردند و نيتشون كه كمك به بقيه دوستان هست عمل كنيد حتما نتيجه ميگيريد نگران هم نباشيد ايشون خيلي با محبت و حوصله راهنمايي ميكنند استارت كه زده بشه كم كم وقتي بهبودي رو حس ميكنيد ترغيب ميشيد تنهايي يه كم سخته ولي وقتي ايشون كنارمون هستند خيلي راحت تره 

با اجازه مامانل عزيز سلام دوست خوبم وقتي چيزي برگرفته از تجربه باشه و كسي قبلا اون رو با دل و ج ...

ممنون عزیزم...واقعا ایشون بامحبتن خدا خیرشون بده و دلگرمین برای ماها که اول راهیم

ببخشید چه جوری من بیام خصوصی آخه تازه واردم🤦‍♀️

بالای صحفه نگاه کن.اون شکل زنگوله رو بزن من به شما درخواست دوستی دادم شما باید پذیرش رو بزنی تا بشه خصوص پیام داد. 

تو واتساپ گروه تشکیل دادیم. اونجا دوستان بهم کمک میکنن.  دوست داشتین تشریف بیارید.

سلام وقت بخیر میشه لطف کنی لینک گروهو برامنم بفرستی من تازه تاپیک شمارو دیدم

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

هر وقت زیاد می‌ترسید و هی فکرای منفی  میاد  شروع کنید آیه الکرسی بخونید. چند تا

اگه امکانش هست و میتونید قرآن رو باز کنید سوره یاسین بخونید.  یه خرده بلنده. ولی آروم میشید

سلام دوستان براي درمان يبوست هفت انجير خشك رو بخيسونيد و آخر وقت بخوريد هم ميوه هم آب رو اگه احساس ميكنيد بدنتون خيلي خشكه از تعداد انجيرها كم كنيد و بهش آلو اضافه كنيد ميتونيد ميوه رو شب بخوريد و آب رو با كمي آب ولرم ناشتا صبح ها حتي ميتونيد يه كم خاكشير رو توي آب جوش وقتي لعاب انداخت شيرين كنيد به همون آب اضافه كنيد و ميل كنيد روغن زيتون هم باعث ميشه كه خشكي دستگاه گوارش كم بشه روزي يكي دو تا قاشق بخوريد