2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853219 بازدید | 4299 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان براي درمان ضعف بدن هر شب قبل از خواب به پشت بخوابيد ١٠بار نفس عميق بكشيد و ١٠مرتبه ذكر  (يا ودود )رو تكرار كنيد بعد بخوابيد براي درمان يبوست به همين شكل بعد از تنفس عميق ذكر (يا فتاح ) و براي تصفيه ي خلط سودا ١٠مرتبه ذكر (يا باسط)رو تكرار كنيد و بعد بخوابيد 

سلام عزيزان براي رفع يبوست آب جوش آب جوش آب جوش نيم ساعت قبل از غذا اگه تونستيد و يكي دو ساعت بعد از غذا بخوريد و يه كم راه بريد و نتيجه ش رو ببينيد وقتي آب جوش به واسطه تحرك در بدن به جريان ميفته تمام سلولها رو شستشو ميده و بدن پاكسازي ميشه شاد باشيد

سلام دوستان چوب مسواك يا چوب درخت اراك اثر مطلوبي روي گوارش ميذاره بعد از غذا استفاده كنيد ولي دهان رو زود نشوييد كه تاثير بهتري ميذاره يبوست رو بهبود ميبخشه و وقتي يبوست درمان بشه سودا و مواد زائد دفع ميشه سجده هاي طولاني و خوب جويدن غذا هم بسيار كمك كننده هست حتما غذا رو با نام خدا شروع كنيد با شكرگزاري تمام كنيد با آرامش غذا بخوريد تا تاثير بهتري روي بدن بذاره اين خودش براي دستگاه گوارش مفيده امام صادق براي كسي كه غذا خوردن رو با آيت الكرسي همراه كنه ٤٠فايده ويژه در نظر گرفتند كه يكيش كمك به درمان يبوست هست چون باعث بهبود دستگاه گوارش ميشه 

مامانل عزیز سلام

گلم من الان 5ماهه که گرمی خوردن ونخوردن غذاهای مضرروشروع کردم خیلی بهترم

ولی بعضی وقتا بازم حالم خیلی بد میشه

شماهم اینطوربودین که حتی بعدگذشت چندین ماه باخوردن یه چیز مضر بازم حالتون بدشه?

و اینکه موقعیت وآدمای متشنج حال شمارو هم بدمیکرد?

حس بیقراری وترس وناآرومی شدید هم داشتین?

مامانل عزیز سلام گلم من الان 5ماهه که گرمی خوردن ونخوردن غذاهای مضرروشروع کردم خیلی بهترم ولی بعضی ...

سلام خانم گل.  خداراشکر.  اولا اینکه بهتر هستین کاملا مشخصه که  راه را درست رفتین دوما  من دقیقا  همین روال رو در بهبودی داشتم هر ماه بهتر میشدم ولی کلا علائم بیماری حذف نمیشد.   خوب شده بودم ولی گاهی دوباره بعد چند ماه گاهی علائم منفی گذشته باز میامد سراغم.

شما به رعایت جدی واسه کاهش سردی  ادامه بده و همچنان گرمی رو داشته باش.. 

.  فاصله حالات بد  هی   کم و کمتر خواهد شد. ولی کلا شاید فعلا حذف نشه. ولی روزی خواهد آمد کلا حذف بشن.  الان  که بهتر شدی فکر نکن کامل درمان شدی تغذیه گرم  رو  ول نکن خواهشا  بازم ناپرهیزی نکن تا به آخر درمان برسی  شاید چند ماه دیگه باشه اصلا نا امید نباش.   راهت درسته.  شما هنوز نیاز داری ادامه بدی.  منم همینطور بودم.  فاصله ناراحتیهام  زیاد شد تا حذف شد.  من یکسال ونیم کمی بیشتر طول کشید تا حالات ترسو اضطرابم کلا رفع شد.  البته واسه همه یه مدت نیست.  انشاءالله شما زودتر نتیجه بگیری

. قبلا هم گفتم درمان ریشه ای زمانبره.  خداراشکر شما  نتیجه دیده اید منتها  ول نکنید الان زوده واسه ناپرهیزی.  همچنان از موقعیت های پر فشار فاصله بگیرید.  وبه درمان ادامه بدین.  خداراشکر قدمهای بزرگی برداشتین تبریک میگم. 

.   حوصله بود از کارآیی که کردین واسه دوستان بگین