2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853099 بازدید | 4297 پست
من اوضام خیلی داغوونه  شاید یکی دو روز در هفته نرمال باشم فقط... 3،4سالع شروع شده و یه ساله ک ...

عزیز هرچی هم داغون باشی  میشه درستش کرد.  فقط ‌  ‌شاید قدم های اول سخت باشه.  فقط باید از ته دل بخوای.  انشاءالله شروع کن.  اول کل تایپیکرو به دقت بخون.  و شروع کن اجرا.     اول اصلاح تغذیه.  تغذیه خیلی موثره.  خواستی بیا خصوصی.

دوستان اگه برنامه بهتر شدن دارید باید تغذیه تون از بقیه خانواده مدتی جدا کنید.  الان غذاهای موجود اکثرا دارای اشکالن.  نمیشه روال قبل رو ادامه بدین و در مان هم بشین. باید سالم خوری رو دقیق اجرا کنید  .  راه میانبر نداره،  در درمان بیماری های اعصاب تغذیه سالم حرف اولو میزنه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شبها موقع  خواب سرتونو با یه دستمال یا روسری یا   کلاه  نازک ببندین.  تا گرم بشه.   هرچی هم اتاق گرمه باز چون سطح سر پایینه ببندین بهتره..  من الان هم بدون  روسری نمیخوابم.   

همینطور کمر  درد دارین ‌شب موقع خواب کمر رو ببندید.  اگه  قبلش روغن مالی بشه که چه بهتر.

وقتی  بدن ضعیف بشه  کل بدن بهم میریزه.  منم مدتها فکر میکردم فقط هورمونام بهم ریخته.  دکتر متخصص  زیاد رفتم.  اصلا حالیشون. نبود.  وقتی بدن ضعیف بشه موها  ریزش داره کمر درد بیحوصلگی  بداخلاقی بد بینی  صورت چروک زیز چشم سیاه میشه.  پریود بهم میریزه.  و هزار مرض دیگه میاد.  ‌شما تا بدنتو قوی نکنی.  و اصلاح تغذیه
 نکنی  دکترای طب  کلاسیک کاری نمیکنن. من چکاب کامل شدم نتیجه نگرفتم..

ریلکسشن 

یه جای آروم  و ساکت  و تنها دراز بکشید   هیچ کی  نباشه  . رو بالا بخوابید.  دستا باز.  پاها به اندازه شونه باز. چشارو  میتونید ببندید.  تنفس عمیق  طوری که صدای نفس کشیدن خودتونو بشنوید. باهر تنفس مثل نوزادا هوا  در شکم پر وخالی میشه.  با هر تنفس عمیق  هوا به کل بدن میرسه و بدن  شل شل تر   میشه.  وبا هر تنفس عمیق آرامش رو به کل بدن ارسال میکنیم . بدن با هر تنفس عمیق حس آرامشش بیشتر میشه

باهر تنفس عمیق  تصور کنید  داره آرامش به پاها شکم   دست‌ها  و صورت  و سر  منتقل میشه.

گاهی که اضطراب بیشتره  کارتونو باید ادامه بدین  اولش سختتر.   

وقتی حالتون خوبه وقت خواب انجام بدین تا یاد بگیرین.  آخرش باید آروم بشین.  من گاهی خسته ام  انجام میدم در طی روز. گاهی شبها قبل خواب. خواب ارومی میاره.  

اگه مرتب بدن رو اروم نگه داریم دچار دردهای عصبی نمیشیم

دردهای عصبی به صورت دردهای میگرنی در َسر   گرفتگی عضلات گردن   که نمیشه  گردن رو چرخوند   بعد درد به دستها میکشه  دردهای خیلی سخت دست  .  بعداز  گردن به کمر میکشه  از کمر  به پاها جاری میشه.   طوری که خوابیدن و بلند شدن به سختی انجام میشه.

وقتی درد به پاها کشیده ‌ شد درد مزمن و طولانی شده نیاز به مدت بیشتری ریلکسشن داریم.  هر روز دوسه ساعتی یه بار.  تا یکی دوهفته گاهی بیشتر تا بدن قفل شده رها بشه و آرامش بهش برگرده.

افراد سالم  که میخوان دچار بیماری و افسردگی و استرس نشن    چند وقت یه بار روزه گرفتن عالیه.   در دین ما  یه روزایی مستحب روزه بگیریم  .  شاید همیشه از روزه گرفتن فرار کنیم  ولی یکی حکمتاش   سلامت بدن خودمونه.   خواستید  سرچ کنید روزه  های مستحب در  سال.  

سلام مامانل نازنین.... فرشته نجات... این تاپیک شما منو متحول کرد و سبک زندگیمو تغییر دادم و از سردرگ ...

سلام عزیزم  خداراشکر.  شما هم با عمل و پشتکار  جدی به آموخته های طب سنتی  تغییر مسیر دادی. آفرین و صد آفرین به همت و تلاشت.

سلام مامانل عزیز .دخترم اضطراب و استرس و وسواس فکری وبیخوابی شبانه داره .7سالشه .از خواب بیدارمیشه وگریه میکنه و میگه نخوابیم .سال قبل بردمش دکتر .دکتر براش قرص فلو کسیتین تجویز کرد .امسال کلاس اولش تموم شد .خیلی باهوشه و شاگرد اول کلاس .ولی اصلا آرامش نداره .داروش رو کم کردیم دوباره حالتهاش برگشت ودکترش روعوض کردم واینبار دکتر علاوه بر اون شربت .قرص ریسپریدون و کلردیاز پوکساید داده .الان یه کم بهتره ولی من داغونم .خیلی ناراحتم که چرا بچم باید دارو بخوره تا بخوابه وفکرهای منفی نکنه .خودم هم افسرده شدم .احساس گرسنگی نمیکنم .شکمم کار نمیکنه .چون استرس واضطراب دارم گوارشم از کار افتاده .چیکارکنم .تاپیکو تا 25 صفحه خوندم .پاهام جون نداره راه برم چون نمیتونم غذا بخورم از ناراحتی .لطفا اگه میتونی کمکم کن وبرای من ودخترم دعا کن .

سلام مامانل عزیز .دخترم اضطراب و استرس و وسواس فکری وبیخوابی شبانه داره .7سالشه .از خواب بیدارمیشه و ...

انشاءالله حل میشه ناراحت نباش.  بعنوان یه مادر درکت میکنم.  با تغییر روال زندگی  و تغییر تغذیه حتما بهتر و بعد خوب خواهد شد.   شما تو خصوصی یه خرده از روال گذشته اش واسم بنویس.  این مشکل شمارو خیلی مادرها دارن.  شما تنها نیستی و  مشکلش قابل درمانه.  

از خودتون فرار نکنید.  

دوستش داشته باشین. 

. واسش وقت بذارید. 

بغلش کنید. 

.  قربون صدقه اش برین. 

. وقتی میری تو گوشی داری از خودت فرار میکنی.. 

وقتی قرص میخوری میخوابی داری از خودت فرار میکنی  . 

همش کار خونه میکنی بشور بسابت تموم نمیشه  داری از خودت فرار میکنی. 

یه نگاه بنداز یه نفر اینجا  دلش واسه یه چیزایی لک زده.  دلش واسه رسیدن به خودش لک زده. همش خودتو ول کردی.  طفلی گناه داره. همش سرزنشش کردی و سرکوب شده. تحقیرش کردی. 

دلش یه آسمون آبی میخواد. دلش یه دشت گل میخواد. یه آب روان.  یه  چای آتش. یه  تنهایی آرام بخش.  حس نسیم خنک روی پوست صورت.  یه صدای دل‌انگیز پرنده.. دیگه نمیخواد اسیر قفس کارای  تکراری باشه.