2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853018 بازدید | 4297 پست
مامانل عزیزم منو یادتونه؟!  واتساپ هم پیام میدادم بهتون معلمم  دستور کاچی رو می‌فرمایید ...

سلام  عزیز.  گل دختر من  کاچی  زیاد درست نکردم.  تو تایپیکم فقط توصیه به سوپ گندم از استاد خیراندیش بود.  اونو تو تایپیک  گذاشتم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزانی که موافقن دور هم باشن و از تجربه های   شیرین  درمان هم  دیگه استفاده کنند به بنده شماره بدن.  گروه در واتساپ هم داشته باشیم.  انشاءالله تعداد که بالا بود  گروه تشکیل بدیم.  

من ده یازده صفحه از این تاپیکو خوندم ولی فعلا وقت نکردم بقیشو بخونم، مادرشوهرم و شوهرم چن سالی مرتب دوماه یبار طب سنتی مراجعه میکردن من خودمم چن نسخه مراجعه کردم ...همه این گرمی جات خونه هستن از جمله عسل ...ولی مسئله ای که هست اینه که هر کسی باید با توجه به مزاجش تغذیشو تصحیح کنه مثلا شوهرم من گرم و خشکه و خشکی بدنش خیلی خیلی زیاده و عسل که بخوره شدیدا یبوست میشه ،کلا گرمی بخوره بدون مصلح اذیت میشه عسل هم که کلا بدنشو داغون میکنه حتی با مصلح برا همین تو رژیمی که دکترش داده بیشتر سردی گفته بخوره ولی مادرشوهرم سرد و تره بیشتر رژیمش گرمی جاته ،و اینکه بیشتر آدمای سرد مزاج دچار افسردگی میشن ...منم انرژیم خیلی خیلی کمه حالا نمیدونم اسمشو چی بزارم اخه قبلا اینجوری نبودم از طرفی گرم و خشکم ولی مث شوهرمم‌ نیستم که گرمی حالمو بد کنه...یکم گیج شدم...منابع علمی یه چیزی میگن پزشک یه چیز دیگه ...احساس میکنم این مقوله خیلی پیچیدس ...

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

استارتر جان نظرت در مورد من و شوهرم چیه؟همش بی انرژی هستیم در حالی که نوجوونی و‌کودکی کاملا برعکس بودیم

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
من ده یازده صفحه از این تاپیکو خوندم ولی فعلا وقت نکردم بقیشو بخونم، مادرشوهرم و شوهرم چن سالی مرتب ...

کاربرگرامی   شما درست میفرمایید  بر اساس طبع باید غذا خورد.  بنده هم در تایپیک نوشتم دنبال شناخت طبعتون باشید.  با توجه به مطالعاتی که داشتم و سخنرانیها یی که گوش کردم واسه افراد دارای طبع خشک  خوراکیهای گرم باید با مصلح مصرف بشه. مثلا بنده که طبعم سرده  گاهی لازمه خوده عسل رو خالی بخورم ولی فردی که  طبعش گرم هست همین مقدار عسل رو به صورت شربت آبلیمو یا سکنجبین مصرف کنه..   حکیم خیراندیش هم او سخنرانی هاشون هست که حتی افراد طبع گرم  خیلی سردی خالص نخورن.  شما با گرمی مشکل داری در کنارش باید خنکی مصرف کنی.  نباید کلا حذفش کرد. در قدیم جزو فست فود هاشون شیره سرکه بوده  یعنی ترکیب سرد و گرم.   شما مقداری عسل رو با کمی سرکه طبیعی مخلوط کنید یا هر چیز ترش طبیعی، با طعم ملس   احتمالا بیشتر شوهرتون استقبال کنن.  عسل رو بیشتر به ایشون یا به صورت شربت آبلیمو  یا سکنجبین  بدین.  یا مخلوط ترش و شیرین.  یا مثلا  در کنارش لبنیات  استفاده کنن.  البته جا داره رو ترکیبش کار کنید.  تا به مذاق شوهرتون خوش بیاد و در عین حال مشکل جسمی هم پیش نیاد.  

من ده یازده صفحه از این تاپیکو خوندم ولی فعلا وقت نکردم بقیشو بخونم، مادرشوهرم و شوهرم چن سالی مرتب ...

شما واسه ایشون ترکیبی درست کنید که بیشتر متمایل به ترشی باشه و درصد عسل کمتر باشه.

بر اساس دقت خودم اینکه کلا افسردگی تو سرد مزاج ها بیشتره درست نیست.  کلا هر شخصی باهر طبعی وقتی مزاجش بهم بریزه  حالت نشاط آرامش و شادی شو از دست میده.

عزیز این یه اصله انسان سالم  حالت نشاط آرامش  داره.  یعنی  آرامش و نشاط از نشانه های حال خوب و واقعی هستش.

عزیز بنده خودم سالها از استرس و درد معده و ورم معده و چاقی   جوش و سایر مشکلات جسمی زجر کشیدم چون اصلا نمیدونستم طبع چیه.  غذای سرد و گرم چیه.  اصلاح مزاج چیه.  با گوش دادن به سخنرانی ها و خواندن مطالب زیاد و کار کردن رو خودم  طبعم رو شناختم.  و دستم اومد با طبع خودم چکار کنم که بهترین حالت چیه.  هر غذایی خوردم  دقت کردم حالمو بهتر کرد یا بدتر.  

صرف مطالعه شما چیز زیادی دستگیرتون نمیشه.   با توجه به این که در کشور ما طب سنتی در حال احیاست و طبیب حاذق کم شما خودتون هم مطالعه داشته باشین و هم دقت در خوراکیهای مصرفی و اثرشون رو بدنتون.  درسته شما طبعت گرمه و خشک.  دستورات  حکیم های معروف رو گوش کنید   واجرا. حالا  اگه مشکلی بود لازم نیست کلا حذفش کنید درش تغییراتی بدین تا متناسب بدن بشه  مثلا  به من گفته بودن سکنجبین بخور   و اصرار زیاد  بود  وقتی ميخوردم بد حال میشدم  خیلی بررسی کردم دیدم واسه من سرکه خوب نیست.  عسل خالی مصرف کردم خوب بود.   نمیشه یه نسخه رو به همه داد وای خب میشه با تغییر نتیجه گرفت.. 

بنده تو تایپیک نوشتم  اگه اذیتین غذا رو ملس کنید

استارتر جان نظرت در مورد من و شوهرم چیه؟همش بی انرژی هستیم در حالی که نوجوونی و‌کودکی کاملا برعکس بو ...

یه مطلب از حکیم خیر اندیش خوندم نوشته بود افراد دارای طبع خشک کلا باید یه خرده زندگیشون راحتر باشه زودتر از بقیه خسته میشن.  پسر خودم طبعش گرم و خشکه اینو درش دیدم.  

در مورد شما  باید یه سری اطلاعات بدین.  

استارتر جان نظرت در مورد من و شوهرم چیه؟همش بی انرژی هستیم در حالی که نوجوونی و‌کودکی کاملا برعکس بو ...

اینکه شما بی انرژی هستین غیر طبیعی هست و
 باید پیگیری کنید. دیگه اینکه لطفاً کل تایپیکو بخونید، درمان مشکلات اعصاب بارها گفتم زمانبره.

عزیز بنده خودم سالها از استرس و درد معده و ورم معده و چاقی   جوش و سایر مشکلات جسمی زجر کشیدم چ ...

منم مطالعه میکنم و همینطور دقت میکنم و فک میکنم هرکسی جسم و روح خودشو از هر کسی حتی پزشک بیشتر و بهتر میشناسه البته اگه بخواد...ولی متاسفانه مزاج گرم و خشک اگه بهم بریزه متعادل کردنش سختتره ...عسل رو با لبنیات (خامه و کره)میخوره باز یبوست میشه ،با آبلیمو هم دادم باز همین نتیجه رو داده ...پخت غذا بصورت آبپز غذارو به سمت تر بودن سوق میده و این غذاها حالشو بهتر میکنه کاملا مشخص میشه بعد خوردن برعکس سرخ کردنی غذارو به سمت خشکی سوق میده برا همین سرخ کردنی حالشو بدتر میکنه ...ولی در کل شناخت‌ جسمش سخته ...

اینکه شما بی انرژی هستین غیر طبیعی هست و  باید پیگیری کنید. دیگه اینکه لطفاً کل تایپیکو بخونید ...

خب ما حدود سه ساله داریم میریم دکتر طب سنتی خودمون هم رعایت میکنیم ولی...چه اطلاعاتی مثلا بدم؟

بر اساس دقت خودم اینکه کلا افسردگی تو سرد مزاج ها بیشتره درست نیست.  کلا هر شخصی باهر طبعی وقتی ...

این حرفو که سودایی شدن در سرد مزاج ها بیشتره از یه مقاله هم خوندم ...البته تفاوت هایی بین نظرهای متخصصین میبینم. خب یکی از عوارض سودایی شدن مزاج هم افسردگی هس