2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853201 بازدید | 4299 پست

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با نشستن و دراز کشیدن سردی بدن زیاد میشه.  فقط ‌شب باید خوابید.  یا دو سه تا  یه ربع  یا نیم ساعت  در طی روز   دراز کشید  . سیستم بدن طوری تنظیم شده نیاز به حرکت داره.  حرکت کم باشه  سلامت به خطر میافته. با تحرک مناسب فضولات بدن دفع میشه.  نداشتن تحرکت باعث تجمع مواد زاید میشه و خودشو به صورت کیست   یاجوش  یا دمل  یا انواع غده ها یا سردی بدن به صورت استرس و افسردگی و انواع بیماریها .......  نشون میده.  حرکت بدن  رو  گرم میکنه.  منتها  مناسب با توان.

افرادی که بدنشون بیحس میشه یا سوزن سوزن یا گز گز   یا خواب میره   همش یکیه.  تحرک رو قطع نکنید.  غذای مقوی رو ترک نکنید.   بادوم رو ترک نکنید.  آبجوش رو ترک نکنید.  غذا طبع سرد نخورید .  وسایر   آنچه در مورد تغذیه گفتم.

سلام مامانل عزیز. عزیزم سپاسگزارم که مشتاقانه و با حوصله پاسخگوی سوالات هستید. مطالب شمارو دنبال میکنم چون چکیده تجربیات کاربردی و مفید و مطالعه هستند . خیلی از نگرانی‌ها و تردیدها با خوندن مطالب با ارزش شما حل می‌شوند. 

💐🌷🌼

هر ماهی یک اثراتی رو بدن داره.  حکما میگن  هر ماهی بهتره تدابیر ماه  رو    هم رعایت کنیم.  مثلا تدابیر ماه فرودین.   یا تدابیر ماه اسفند.   یعنی تغذیه و روش زندگی   خاص ماه

https://ravazadeh.com/tag/شهرهای-رومیّه/

سلام مامانل عزیز. عزیزم سپاسگزارم که مشتاقانه و با حوصله پاسخگوی سوالات هستید. مطالب شمارو دنبال میک ...

ممنون  که اینقدر با دقت   هستین. 😘😘✋💖💖

به قول ‌‌ ‌شاعر

مستمع صاحب سخن را بر سر کار آورد

سلام مامانل عزیز. عزیزم سپاسگزارم که مشتاقانه و با حوصله پاسخگوی سوالات هستید. مطالب شمارو دنبال میک ...

البته من صاحب سخن نیستم من بازگو کننده سخنان  حکما هستم. شما  مستمع خوبی هستی عزیزم.