2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853201 بازدید | 4299 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از دوستان خواهش میکنم که اگر سرد و افسرده اند سعی کنند حتما هر روز یک قدم هر چند کوچک چه تغذیه یا تحرک و معنویات داشته باشند... ممکنه به خاطر مشکلات زندگی پسرفت کنند اما نا امید نشید و هر روز یه قدم مثبت بردارید.... بعد از گذر چندین ماه طاقت فرسا کم کم روزنه های امید روشن میشن و لطف خداوند شامل حال می‌شود. 

بله واقعا روزهای بسیار رنج آور و سختی بود... اما رواپزشک و روانشناس مقطعی جواب میده... فهمیدم که بای ...

آفرین خوابیدن واسه افراد افسرده خیلی خیلی بده.  

منم یه روزایی بود که واسه اینکه   شب خوابم بره و خوابم آروم باشه.   از اذان صبح تا آخر شب دوتا  ده دقیقه دراز میکشی دم.  و به خودم  زور میگفتم  که حق خوابیدن نداری.  این در حالی که واقعا دوست داشتم بخوابم تا از کل دنیا راحت باشم.  و لحظات تلخم زیاد بود.  ولی باید حرکت میکردم تا بدنم گرم بشه مغزم گرم بشه  و به آرامش واقعی   میرسیدم.  الانم دیگه مواظبم حتی زیاد  در طی روز درازم نکشم.   

با خوابیدن و دراز کشیدن زیاد سموم از بدن دفع نمیشن  و چرخه کسالت  تکرار میشه.   استراحت وقتی شیرینه که  بدن خسته بشه.

متاسفانه عطرهای نرگس و مریم که گرفته بودم تموم شدن... تهران همه جا تعطیله به خاطر شرایط پیش اومده نمیشه تهیه کرد... مجبورم شب گلاب استفاده کنم.... عطر نرگس خیلیییی اثر قوی و حس عجیبی  و اعتماد به نفس میده... 

کارایی که میگم رو شروع کنید بعد سه یا چهار ماه تغییرات رو حس میکنید. البته آدم. ریشه ای درمان میشه. ...

خواهر باور کن هم ورزش میکنم هم آدم فعالی ام، اما این استرس من از زمان کودکیم بوده بخاطر نحوه تربیتم

به این نتیجه رسیدم که سردی و افسردگی رو هر چه زودتر درمان ریشه ای کنیم راحتتره... اما اگر کاری واسش انجام ندیم به مرور با توجه به مشکلات افسردگی تشدید میشه و مدام چرخه تکرار میشه که در روح و جسم عمیقا نفوذ میکنه و درمانش خیللللی سخت میشه و عواقب دیگه ای رو به دنبال داره... پس بهتره زودتر خودمونو ریشه ای نجات بدیم. 

از جای خاصی میخرید. مارک داره.

نه عزیز. از عطر فروشی امام زاده حسن که داخل شیشه ها هستند که عطر در پایه روغن هست خرید میکردم. مثلا ده هزار یا بیست هزار تومن عطر نرگس میگرفتم که میشه یه شیشه کوچیک... مهم اینه که وقتی بو میکشیم مولکول‌های عطر به پایانه های عصبی بینی و بعد به مغز برسه حلللله... مارکدارها گرونن بالای میلیون تومن.... خخخخ ارزون هم همون کاربرد و نتیجه رو داره به نظر من. 

یک جایی یه مطلبی خوندم با این مضمون که : از لحاظ علمی هر چیزی رو که بهش زیاد فکر کنیم، مسیرهای عصبی اون فکر رو در مغز تغذیه میکنیم و اون فکر میشه روش زندگی ما. پس افکار مثبت  ذهن رو تغذیه کنیم و افکار منفی رو بها ندیم که ماندگار نشوند. تکنیک‌های زیادی برای دور کردن افکار منفی وجود داره.