2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853254 بازدید | 4299 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیییی خوشوقتم که دوست عزیز و گرانقدری مثل شما پیدا کردم که راهنمایی تجربی میفرمایید. بنده از   ...

الان فسقلی هاتون چقدین 😍😍؟ من عاشق بچه  کوچیکم. خدا حفظشون کنه.

الان فسقلی هاتون چقدین 😍😍؟ من عاشق بچه  کوچیکم. خدا حفظشون کنه.

فدای شما بشم اینقدر محبت دارید. الان حدودا دخترام 4 سال و 2 سال و نیم هستند. وقتی اون روزها یادم میفته واقعا ناراحت میشم... کل بندم سرد شده بود... منی که دوران قبل ازدواج خیلی گرم بودم... من کمکی نداشتم مجبور شدم خودم به داد خودم برسم.. در طب کلاسیک این بیماری های سرد درمان ندارند اما در طب سنتی درمان پذیرند لکن به قول حکیم خیر اندیش مدت درمان آنها طولانی است (بیش از 4 ماه) 

استارتر عزیزم تاپیک شما فرصت بسیار مناسبی هست برای من اولا اینکه خیلی نکات ریز و باید ونبایدها رو یاد گرفتم. ثانیا اینکه یه سری نتایجی که گرفتم رو خواستم با دوستان عزیز به اشتراک بگذارم شاید استفاده بشه.. 

وقتی که افسردگی جدی داشتم تمام محیط اطراف رو تاریک میدیدم... اما هنوز حس میکردم شعله کوچکی در وجودم روشنه که منو تشویق به ادامه دادن می‌کرد.. پس به ناچار تصمیم گرفتم آتش وجودم رو روشن و اون رو ورم کنم... چه احساساتی گفتم خخخخخخخخ

آفرین به شما.  گاهی تجربه دیگران خیلی ارزشش بیشتر از   مطالب دیگه است.  

ولی خب اینجا هم کسانی فایده میبرند که روحش پذیرش داشته باشن.  گاهی فرد اینقدر با خودش و دنیا لج شده  که اصلا توان پذیرش حرف دیگران رو نداره. ونمیتونه از تجربه بقیه استفاده کنه. 

وقتی که افسردگی جدی داشتم تمام محیط اطراف رو تاریک میدیدم... اما هنوز حس میکردم شعله کوچکی در وجودم ...

خیلی قشنگ گفتی😉

با وجود  دوتا بچه واقعا شق القمر  کردین.  کارتون   واقعا معجزه ست.  قابل توجه اونایی که تنهان  و تنبلی میکنن

در مورد سبزیجات فیریز نشده خیلی سخته مثلا یه قرمه سبزی بخوایم همون روز سبزی بگیریم و کاراشو کنیم خیل ...

عزیزم  حرف شما درسته.  تغییراتی اینطوری خیلی سخته. 

خب چند نکته بگم

1. کلا قورمه سبزی من روی چند نفر دیدم  غذای سردیه  حداقل شام زیاد نذارید.   به تن قوت نمیده  .  مگه با گوشت گوسفند چرب باشه.

2 منم گاهی مجبور م فریزری بذارم.  اینو شما درست میگی.  ولی خب گاهی  سبزی تازه میشه بذارید .  

شهر ما سبزی تازه خرد شده هست گاهی من میگیرم.  گاهی هم فریزری بالاجبار میذارم. 

3 کلا حواسمون باشه هر غذایی میپزیم  هرچی فریزری نباشه اون غذا واسه کل خانواده بهتره. حالا یه وعده مجبور شدیم  وعده بعد رو  از مواد تازه تر استفاده کنیم.  چون  پشت سر هم غذای فریزری و سوپری  کارخونه ای  سردی پشت سردیه   و  در دراز مدت خانواده کسل میشن.  

خیلی قشنگ گفتی😉 با وجود  دوتا بچه واقعا شق القمر  کردین.  کارتون   واقعا مع ...

بله واقعا روزهای بسیار رنج آور و سختی بود... اما رواپزشک و روانشناس مقطعی جواب میده... فهمیدم که باید تن نحیف خودم رو دلداری بدم و تقویت کنم و به نوعی با خودم آشتی کنم و اون رو به زندگی برگردونم.. اولین و مهمترین قدمم استفاده از غذاهای گرم و بعدش زیاد نخوابیدن بود... یه روزایی بود که اگر کسی کاری بهم نداشت 48 ساعت میخوابیدم.