2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853219 بازدید | 4299 پست
هر وقت ترس و وحشت  اومد سراغت. تند تند   فکرای منفی  یه فنجون  ‌شربت عسل داغ درست کن بخور و راه برو. یه بیست دقیقه تا نیم ساعت.  کمی  ادویه خوش عطر بزن هل  دارچین گلاب و زنجبیل ...  هر چی داری. 

.  یاد خدا هم زیاد کن اونجا  شیطان داره تند تند وسوسه میکنه. سوره ناس سوره فلق  توحید هرکدوم بلدی  بخون.  پناه ببر به خدا.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شب فکر ای منفی بیشتر میشه.   از غروب طبع  خودتونو با تحرک و غذای گرم   گرم کنید. تا فکرتون مثبت بشه. اگه  فشار کار بالا باشه غذای سرد مزاج هم خورده  باشین   شبا فکر منفی بیشتر میاد سراغتون.  کار سنگین واسه شب خوب نیست. باید زودتر خوابید. از غروب بیشتر به ذکر گفتن نیازی  دارین.

افسردگی  و استرس و همه مشکلات اعصاب نتیجه بد  زندگی کردن است.  عزیزم راه رو  گم کردی.  برو بگرد راه درست رو   پیدا کن.  خدا انسان رو نیافریده این  مدل زجر بکشه  . بد زندگی کردیم  اینجا رسیدیم.  .   خیلی کوچه اشتباه رفتیم. باید همون کوچه هارو بگردیم  و از نو شروع کنیم.  تا طعم زندگی شاد رو بچشیم.   قبول نکنی و جبران نکنی این زجر کشیدن ادامه داره.

خانمهای گی روزای قبل پریود و  دوران پریود  فشار کارتونو کم کنید.  مهمونی نگیرید. و کار بی اصول نکنید.  ریلکس ترباشید  البته استراحت مطلق واسه بدن ضرر داره. منطورم  اینه که فشار روحی رو کم کنید.  چون این دوران بدن خودش درگیری زیاد داره.  اگه  بخواید خوتونم  بی برنامه کنید  دچار دردها  و استرس های عصبی میشید.  

سلام حضور مامانل عزیز، بعد از تولد بچه دوم و اتمام شیردهی که شیر به شیر بودند بدن من هم خیلییییی ضعیف شد و دچار افسردگی شدم. با مطالعه فراوان به طب سنتی رسیدم البته سه ماه هم قرص اعصاب خوردم که نتیجه فوری اما مقطعی با عوارض فراوان داشت. مطالبی که شما عنوان کردید بسیار علمی و دقیق و خیلی منسجم و پله پله ارائه شده است. واقعا نازه قلم شیوای شما. بسیاری از نکات ظریف و کلیدی رو از تجربیات شما دریافت کردم. خدا سلامتیتان بدهد. 

سلام خانم گل. ممنون که اومدی مطالبمو  دقیق خوندی. آفرین به اشاره ظریف شما  اینکه داروهای اعصاب تاثیر ات مقطعی دارن.  برای درمان ریشه ای  باید در کنارشون رو تغذیه و  تحرک و...     کار کرد.  گاها دوستانی هستن که مجبور میشن دارو بخورند.  این اشکالی نداره.  واقعا گاهی لازمه ولی باید بدونن درمانشون ریشه ای نیست و باید در کنار دارو کارهای دیگه  خصوصا تغذیه رو اصلاح کنند سایر کارها رو داشته باشن. 

ممنون از لطف شما.

دوست عزیز  صرفا با ریختن ادویه گرم داخل غذاها نمیشه طبعشون رو گرم کرد.  دوستی میگفت کلی ادویه گرم به غذام میزنم تا گرم بشه  .  ولی ادویه تا حدودی کمی اثر دارن شما باید اصل غذا تون گرم باشه. مثلا عدس سرده  مرغ سرده  اش سرده  کیک سوپری سرده الویه سرده ماکارونی سرده  پیتزا سرده  با ادویه نمیشه اینارو گرم کرد