2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853121 بازدید | 4297 پست

سلام...من افسرده ام ۱۶ سالمه...از تنهایی وتنها موندن می ترسم...از شب می ترسم..تمرکز ندارم درس بخونم پرخاشگرم شدم...دلم میخواد از خونه برم بیرون خونه برام عین قفسه....تو رو خدا کمکم کنید 

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
سلام...من افسرده ام ۱۶ سالمه...از تنهایی وتنها موندن می ترسم...از شب می ترسم..تمرکز ندارم درس بخونم ...

اخی عزیزم. انشاءالله به زودی میشی یه گل شاد.
عزیزم سر حوصله تایپیکمو بخون.  در حد توانت به مرور کارایی که گفتم انجام بده  قول میدم رعایت کنی  با گذر زمان خوب میشی. منم سن شما بودم از این مشکلات زیاد داشتم  اون موقع ها کسی هم نبود راهنمایی م کنه. عزیزم نا امید نباش مشکلت قابل حله ولی زمانبره. بیا خصوصی در مورد تغذیه روزانه ات واسه بنویس.   خواستن توانستنه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام...من افسرده ام ۱۶ سالمه...از تنهایی وتنها موندن می ترسم...از شب می ترسم..تمرکز ندارم درس بخونم ...

منم دقیقا اینطوری بودم خونه واسه قفس بود الان دیگه   اونطوری نیستم. منم از تنهایی وحشت داشتم. خونه نمیموندم. همه افرادی که افسردگی دارن این علائم رو دارن. شما تنها نیستی. خیلیها این مسئله رو دارن. ولی خب میشه حلش کرد. چون خدا کمک کرد من حلش کردم. دوستدار تو خواهر بزرگت

عزیز ان حتما حتما حتما یه  کار هنری مو رد علاقتون شروع کنید. چند تا از دوستان که مشکل داشتن گفتن   کار هنری خیلی وضعشون رو عوض کرده و بهشون آرامش داده. حالا به نظرم تو جمع بشه بهتره. نشدم تنهایی شروع کنید.  حتی ساختن کار دستی تو خونه. حتی  از تو سایت‌ها ایده بگیرید.

واقعا تعجب میکنم از افرادی که حال روحی شون خوب نیست  بعد هی میشینن پای خبرای بد تلوزیون  یا جمع افراد منفی یا عکس حوادث  میبینن یا فیلم غمگین.... 

. بابا تو خودت به اندازه کافی داغونی یکی باید بیا جمع ات کنه  بعد هی   داری بدترش میکنی. 

. تو همینجوری واسه خودت  از شادی و خوشی  کم گذاشتی  و کم داری   و به خودت  نرسیدی حالا دوباره میره  چند روز یکسر پشت  سر هم   اخبار و چرت وپرت گوش میده و میبینه.

. بعد طرف میگه نمیدونم چرا  دوباره بهم ریختم  .   نمونه اش همین  پخش خبرای  بیماری کرونا

این چیزا واسه شما سمه   دورش نگرد.

کمی در مورد حالت تهوع که اکثر افراد منفی باهاش درگیرن مینویسم. 

تغذیه بد و بی کیفیت و  تغذیه سرد و بی نظمی در خوردن  استرس بالا.. ..    باعث سردی معده  میشه. معده که سرد شد افکار منفی  زیاد میشن . 

. این موقع ها معمولا بلغم در بدن زیاد شده گاهی فرد در گلو زیاد  خلط داره و در کنارش تهوع آزاردهنده هم هست.

اول باید خوردنتونو    مدیریت کنید

. موقعی که تهوع دارین  ریزه خوری رو حذف کنید

. آب سرد و یخ نخوردید حتی تشنه هم  بودین در حد خیلی کم اب گرم   مصرف بشه.

در موقع تهوع کم هم چیزی نخورید

. این موقع ها معده به‌شدت سرد شده باید گرمش کنیم. مثل فرد روزه دار  تا گرسنه نشدین چیزی نخورید بذارید گرسنگی زیاد بشه.   گرسنه بودی یه مشت کشمش بخور.  خوراکیهای خشک و مقوی. آب نباید به معده برسه.

روزه معده رو گرم میکنه. شاید نتونی فعلا کل روز رو روزه بگیری ولی ساعاتی از رو  نیاز داری چیزی نخوری تا معده شما خشک بشه. بعد هم که گرسنه شدی غذای آبکی و آب زیاد چند ساعت نخور. متال پلو با روغن زیتون. یا ده دونه بادوم. یه چند خرما. کم عسل خالی. غذا تون اصلا شل و آبکی نباشه تا دوباره سردی معده برنگرده.  

بعد خوردن غذای خشک  کمی راه برین کمک معده غذا هضمش خوب بشه. تا وقتی تهوع رو درمان نکنید  حالت ها و فکراای منفی هستن. 

معده سرد و مشکل دار  باعث خیلی بیماریها میشه خصوصا هجوم فکرای منفی و تولید استرس میکنه. پس معده رو درست مدیریت کنید تا سرد نشه. 

در احادیث   داریم  ....

معصومین علیهم  السلام چهار مورد را  ذکر میکنن رعايت شون انسان  رو از طبیب بی نیاز  میکنه   . 

تا گرسنه نشدی غذا نخوری٬ 

قبل از سیر شدن از غذا دست بکشی٬

غذا را خوب بجوی

و قبل از خواب اجابت مزاج داشته باشی.