2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853089 بازدید | 4297 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد  شیرینی های طبیعی مینویسم. بدن نیاز به شیرینی داره. والان کلا شکر و قند بالاترین میزان مصرف رو تو خانواده  داره. شکر وچند اثرش سردی تن هست. کلا خوراکی هایی  که درصدی شکر دارن خوب نیستن از هرنوع باشه

شیرینی های سالم باید و حتما باید وارد تغذیه روزتون بشه. شما کم خونی داری باید روزی یه مشت کشمش بخوری. هیچ جایگزینی نداره. اگه مویز باشه چه بهتر 21 دونه. عسل که باید جز برنامه روزتون باشه به صورت شربت. داخل چای. هر جور دوست داری. قبلا هم نوشتم یه افسرده بدون عسل درمان نمیشه

خرما هم ازبهترین خوراکیهای که سالمه. اکثرا عادت نداریم.من مدتی که کم غذا بودم. یه مشت خرما زاهدی همیشه تو کیفم جیبم بود بیرون خونه.  وقتی گرسنه بودم تنقلات سالمی واسم بود

هرچی هم خوراکیهایی بخرید که درش شکر داره از سوپری و قنادی بدنتون سرد و سردتر میشه و مشکل اعصابتون بدتر. من اینو به چشم خودم دیدم که گرسنه بودم  مجبوری کیک سوپری خریدم. بعد چند ساعت حالم بد میشد. و دیدن یه شربت عسل منو زنده میکرد. خلاصه از ما گفتن بود

دوست عزیز  در کنار شیرین های طبیعی  نبات هم خوبه. میشه بعنوان مکمل استفاده کرد. دکتر روازاده میگه نبات ا  ز شکر و قند بهتره. تو مربا شربت حلوا و.......... نبات بریزید . شکر کلا حذف کنید.

عزیز  ما عادت کردیم بر اساس هوس غذا بخوریم نه بر اساس نیاز سلولها ی بدنمون. نمیدونیم با این چیزایی که داخل شکم میریزیم  فقط پر میشه. پر اشغال پر هله هوله. پر چیزایی که فقط اشغالن. ونتیجه میشه بیماری و مرض

ممنونم عالی بود

بادام برای اعصاب (خواهرم دخترش کوچیک برده طب اسلامی وسنتی اونها هم گفتن قبل غذابادام بدید بهش برای اعصاب خوبه)

عسل ونبات وگوشت خوب وروغن زیتون وخرماو..

حذف شکروغذاهای سرد و...

فرمودید اش رشته نخوریم چراااااا؟؟؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ممنونم عالی بود بادام برای اعصاب (خواهرم دخترش کوچیک برده طب اسلامی وسنتی اونها هم گفتن قبل غذابادا ...

مدتی که اعصابم بهم ریخته بود هر غذایی ميخوردم بلافاصله اثرش رو میدیدم. اش رشته از غذاهایی بود که سریع و به شدت بهم میریختم منو . اینو در چند نفر دیگه هم که مشکل اعصاب داشتن به چشم. دیدم. 

ممنونم عالی بود بادام برای اعصاب (خواهرم دخترش کوچیک برده طب اسلامی وسنتی اونها هم گفتن قبل غذابادا ...

البته من عاشق اش رشته هست م. ولی الان چند َ ساله دیگه زیاد طرفش نمیرم . افراد اعصاب ضعیف غذا شون باید یه مدت خاص باشه. البته  همه باید مواظب باشند که دچار مشکل نشن.