2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853121 بازدید | 4297 پست
وضعیت خوابم که مشخص نمیشه زیاد ،معده درد ندارم ،همیشه بیحالم ،شوهرم گاهی معده درد داره ،

واسه بیحالی  کباب خوبه  . شما بدنتون بیقوته.  در کم قوتی گوشت واسه اینکه بهترین اثر و داشته باشه باید  کمتر حرارت ببینه.  مثلا واسه فرد ضعیف کباب بهتر از آبگوشته  . البته آبگوشت عالیه ولی این شخص باید کباب هم در بین غذاهاش باشه. من خودم واسه اینکه گوشت زیاد حرارت نخوره  یا کباب میکردم یا  گوشت چرخ شده  رو داخل روغن زیتون در حد چند لحظه‌ای  تفت می داد م فقط رنگش تغییر  کنه با ادویه مورد علاقه.  حرا رت بالا بعضی مواد لازم بدن رو نابود میکنه.  توصیه میکنم اینو واسه شوهرتون هم داشته باشین. حداقل هفته سه بار به این صورت داشته باشین تا بدن از بیحالی در بیاد.   واسه از بین رفتن خشکی یک ساعت بعدش از آبجوش یا دم نوش  استفاده کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم دکترای عمرانه ولی برا خودش کار میکنه سایت داره فیلم آموزشی و مدلسازی  و بورس ...ولی همه ا ...

خواب که بهم بریزه یعنی سودا بالاست و باید پاکسازی انجام بشه. پیاده‌روی شون باید مرتب باشه بهتره در طبیعت باشه. صبح و عصر.   ملایم  شروع کنن  . فاصله گرفتن ازفشار کاری. به هرحال کار زیاد واسه ذهن ضعیف خسته کننده و ایجاد سودا میکنه. خوردن آبجوش قبل پیاده‌روی.  خوردن زیادسیب. سودازده رو حکیم خیر اندیش گوش کنید.  

من از دوران مجردی به تغذیم اهمیت میدم ولی تحرکم خودبخودی از چهارده سالگی کم شده یجورایی میخوام پاشم ...

تغذیه خوب و سالم بدون تحرک مرتب و اندازه  اصلا اثرگذار نیست

من از دوران مجردی به تغذیم اهمیت میدم ولی تحرکم خودبخودی از چهارده سالگی کم شده یجورایی میخوام پاشم ...

شما پیاده‌روی رو شروع کن از کم ترجیحا فصای باز و طبیعت.  اولش سخته ولی میخوای شادتر و پر انرژی تر باشی چاره ای نیست

وضعیت خوابم که مشخص نمیشه زیاد ،معده درد ندارم ،همیشه بیحالم ،شوهرم گاهی معده درد داره ،

معده درد نشونه سردی معده است تا معده گرم نشه و بی مشکل، ناراحتی های اعصاب و سایر بیماریها هم  ادامه دارن.

واسه بیحالی  کباب خوبه  . شما بدنتون بیقوته.  در کم قوتی گوشت واسه اینکه بهترین اثر و ...

کباب رو آتیش؟یا تابه؟من کباب رو تو تابه باز اونم یکم آب میریزم یه روز در میون داریم اینو ،متوجه طرز پختم شدی؟یکم آب و روغن میریزم سرشو‌میزارم میپزه 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
خواب که بهم بریزه یعنی سودا بالاست و باید پاکسازی انجام بشه. پیاده‌روی شون باید مرتب باشه بهتره در ط ...

ذهن ضعیف که یه نخبه ذهن ضعیف نداره که منظورتون سردیه مغزه؟

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
معده درد نشونه سردی معده است تا معده گرم نشه و بی مشکل، ناراحتی های اعصاب و سایر بیماریها هم  ا ...

معده دردش نسبت کم شده ولی هس،حالا پیاده روی کنیم هم صب هم عصر ؟ شوهرم یه مدت تو کار اجرا بود که خیلی سنگین بود روحیه اش خیلی خیلی خوب بود با اینکه خیلی زیاد خسته میشد ولی خیلی وقته تجربه نکردیم خستگی رو ...وقتی خسته میشیم روحیمون بهتر میشه مثل روزایی که میریم کوه

معده دردش نسبت کم شده ولی هس،حالا پیاده روی کنیم هم صب هم عصر ؟ شوهرم یه مدت تو کار اجرا بود که خیلی ...

به خودم قبلا مشاور توصیه پیاده‌روی صبح و عصر کرده بود.  که من از فقط صبح شروع کردم از یه ربع شروع کردم بعد رسید به 45 دقیقه . به مرور باشه  .  زیاد از حدم باشه آسیب میزنه به اعصاب. تحرک سودا رو از بدن خارج  میکنه.  

کباب رو آتیش؟یا تابه؟من کباب رو تو تابه باز اونم یکم آب میریزم یه روز در میون داریم اینو ،متوجه طرز ...

آره متوجه شدم.  الان شما دقت کم کن تو کبابیها چه مدت گوشت حرارت میبینه.  همون مقدار حرارت بدین. با روغن زیتون.  بدون آب.  آتشی یا تابه ای فرق نداره

آره متوجه شدم.  الان شما دقت کم کن تو کبابیها چه مدت گوشت حرارت میبینه.  همون مقدار حرارت ...

چه مدت حرارت ببینه؟

خستگی ذهنی  ناشی از کارای فکری خوب نیست   خستگی بدنی خوبه

اوهوم خستگی جسمی همیشه حس خوب میده به هر دومون ولی چیکار کنیم کارامون بیشتر فکریه ،