2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853256 بازدید | 4299 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم   وقت شما هم به خیر.  انشا نتیجه بگیرین. ممنون از شما که واسه سلامت خودتون دقت ...

وای مرسی عزیزم عجب تاپیکی پیدا کردم🐎🐎🐎🐎🐎😍😍😍😍😍

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

میخوام بگم شما خیلی فهمیده بودی که دنبال درمان خودت رفتی میشناسم خانمی رو که افسردگی داره   سنش زیاد نیست یه دونه پسر داره و جدا شده هرچه به این خانم بگی گوش نمیدهرفت و امد نداره یکی دو بار خواستم برم دیدنش فقط بخاطر بچه اش  ولی با رفتارش نشون داد دوست نداره بچه اس هم مثل خودش شده میگم چرا نمیدونه که باید با این شرایط مبارزه کنه ؟ متوجه شدم  قلیون هم میکشه

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
خواستم بدونم که شما هم در حالات خودتون حمله پانیک حتی خفیف و تپش قلب داشتید یا خیر؟ 

عزیز آره حملات اضطراب خیلی داشتم.   ترسها وحشتهای  یهویی و شدید  هر موقع از روز گاهی  صبح ها  داشتم خیلی.    تپش قلبم داشتم.  دکتر رفتم دارو هم داد نتونستم بخورم.  البته در حد  سه چهار دونه  قرص خوردم.  ولی همش میگفتم با دارو که فایده نداره.  دوباره قطع کنم برمیگرده.   باید  علت اصلی رفع بشه من آروم بشم. الان که خدارا شکر خوبم فهمیدم بعضی افراد نیاز به دارو دارن و هیچ اشکالی نداره  یه مقطع زمانی  خورده بشه.  آشنایی داشتم دوسال خورد و کمکش کرد  ولی خب باید راه درست زندگی کردن  رو یاد بگیریم وگرنه بر میگرده .  ولی من هر طور بود مقاومت کردم دارو نخوردم.  نمیخوام بگم کار خوبیه یا بد. ولی خب من روش خودمو  همینا که نوشتم رو ادامه دادم.  همش دنبال مطالعه و تحقیق  در این مورد بودم.  .  

سلام استارتر عزیز و مهربون

با اون جمله ای که گفتید ناراحتی اعصاب طی چند سال به وجود میاد کاملا موافقم...من از ۱۳ سالگی خودمو درگیر آزمون های تیزهوشان کردم و خیلی خودمو اذیت کردم تا رفتم تو این مدارس خاص ۴ سال اونجا یه رقابت ناسالم داشتم و تو کنکورم بنا به دلایلی  رشته ی مورد علاقمو قبول نشدم و افسردگی شدید گرفتم الان سه ساله افسردم...هم وسواس دارم هم اضطراب....از افسردگی خیلی وقت ها حال ندارم اتاقمو مرتب کنم..

شکست تو کنکور ضربه ی خیلی بدی بهم زد ....الان واقعا یه مرده ی متحرک ام ....

میشه یعنی منم مثل شما خوب بشم؟؟

کاش دلها در چهره ها بود.....
گلم منظورت اینه مثلا حتی گوشت ومرغوفریزنکنیم?

عزیز گوشت بره فریزر  خیلی ارزش غذاییش کم میشه.    دیگه واسه کم خونی من و شما اثری نداره.   میشه تفاله.  گوشت کم بخرید  خنکترین جای یخچال نگهدارین  وقتی نزدیک بود بو بگیره دیگه مجبوری بره فریزر.   الان کم خونی و بیماریهای  ناشی از ضعیف بودن سیستم دفاعی بدن  بیداد میکنه.  چون مردم غذای سالم به خودشون نمیرسونن  فقط شکم پر میشه.  ارزش تغذیه‌ای ندارن. گوشت فریزر شده از این نوعه.

میخوام بگم شما خیلی فهمیده بودی که دنبال درمان خودت رفتی میشناسم خانمی رو که افسردگی داره   سنش ...

کلا روح پذیرش داشتن چیزی خوبیه.  خب این خانم  احتمالا سردی مغزش بالا رفته.  و کمک کردن به این افراد گاهی صبر ایوب میخواد. چون واقعا کاره سختیه.  مسئله خیلی پیچیده ایه.  گاهی افراد منفی   نیاز به کمک اطرافیان دارن  و اطرافیانشون یاری نمیکنن. من لطف خدا اون مدت  از جانب اطرافیانم تحت فشار نبودم آزاد بودم.   اون بنده خدا دست خودش نیست حالش بهم اجازه نمیده زیاد ارتباط برقرار کنه.  چون بد بین میشن.  قلیون هم مغز رو گرم میکنه. واقعا نیاز به گرمای مغزش داره. ولی راهای دیگه هم هست  .

سلام استارتر عزیز و مهربون با اون جمله ای که گفتید ناراحتی اعصاب طی چند سال به وجود میاد کاملا مواف ...

آره عزیزم شما جوونی هزار راه واسه زندگی کردن هست.  برو  پیداشون کن.  خب تاحالا اشتباه رفتی  دوباره برگرد. عزیزم خدا نمیخواد ما کسل و دمق باشیم. بزرگان ما میگن غصه خوردن بزرگترین گناهه.  .  من نتیجه گرفتم شما هم همینکه میخوای  پس  حتما میتونی.  دستورات غذایی رو کم کم انجام بده تحرکم بیار تو برنامه روزت و سایر کارها.  یه برنامه شش ماهه بچین. حتما نتیجه قشنگ میده. منتظر شروع

قدمهای کوچکت هستم.

آره عزیزم شما جوونی هزار راه واسه زندگی کردن هست.  برو  پیداشون کن.  خب تاحالا اشتباه ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم💖

یه وقتایی یاد بچگیم میفتم که چقدر از ته دل شاد بودم و راحت زندگی میکردم دلم تنگ میشه ولی الان چند ساله مثل سابق نیستم انگار زندگی کردن برام سخته...

الان یه خواستگار نسبتا خوب برام اومده...میترسم قبول کنم و با این شرایط روحی نتونم باش زندگی کنم..از طرفی حس میکنم تنهام و اگه ردش کنم حالم بدتر میشه و فکر میکنم اگه ازدواج کنم کم کم حالم بهتر بشه...

به نظر شما ازدواج کردن برای کسی که  افسردگی داره اشتباهه؟

کاش دلها در چهره ها بود.....

خواستم خدمت دوستان تجربم رو بگم. من دو تا زایمان سزارین پشت سر هم به فاصله حدود یک سال و نیم داشتم. سر بارداری دوم عاشق انواع ترشی جات و سالاد با سرکه فراوووون بودم و هر روز میخوردم... متاسفانه کسی نبود که راهنمایی کنه منو که بیش از حد خوردن اینا بدنو بعد زایمان سرد میکنه و برای اعصاب مضره... یک سال و نیم به بچه دومم شیر دادم و دیگه کم آوردم و به شدت بدن و سرم سرد شد و افسرده شدم... در نهایت دارم با تغذیه گرمی ها و درست کردن سبک زندگیم به خودم کمک میکنم...