2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852897 بازدید | 4297 پست
جمع خانوادگی و فامیلی فکر کنم بیشتر تاثیر داره تا این مکانهایی که گفتین

خب عزیزم گاهی فرد نمیتونه خونه فامیل بره حداقل تو جمع هایی عمومی شرکت کنه.  جمع های دینی و معنوی  انرژی نامرئی دارن و اثرات عحیبو موندگار. البته صله رحم و دورهمیه خانوادگی که عالیه

همه ی اینایی که شما میگید درست ولی روان درمانی هم خیلی عالیه البته رواندرمانی بدون قرص با کمک روانشناس و به خیلیا کمک کرده،،خیلیا علت افسردگی یا ناراحتی روانشون از طبعشون نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستی اینم بگم‌ من چون درگیر سقط مکرر هستم ( آخریش دوسال پیش بود) خیلی دارم رو تغذیه م کار میکنم، ی ...

علت صعفتو ن و مشکل اصلیتون سقط مکرره. تا قوی نشدین باردار نشین

. ظلم به خودتون و بچه است

مامانل جان یعنی شما میگین برای درمان افسردگی دکتر فایده نداره این کارها رو بکنیم بهتره؟؟

عزیزم واسه درمان خیلی کارها باید کرد یکیش میتونه دکتر و دارو باشه. افرادی که خیلی اذیتن باید یه مدت دارو بخورن. ولی اینکه فقط با دارو حل بشه نمیشه. دوستانم تجربه شونو گفتن من دقت کردم همینطور بوده.

همه ی اینایی که شما میگید درست ولی روان درمانی هم خیلی عالیه البته رواندرمانی بدون قرص با کمک روانشن ...

عزیز اینکه طبع از لحاظ جسمی بهم میریزه کاملا امر مشخصه. حالا هرکی اسمشو یه چیز میذاره

بالا رفتن سودا

کبد چرب

فشارخونسرد

غلظت خون

دیابت و انواع و اقسام بیماریها

.کلا افراد دارای سیستم دفاعی صعیف تو این دسته هستن

در مورد تکنیک های روان درمانی هم تکنیک یعنی روش 

خب  اصلاح تغذیه یه روشه یا تکنیکه

ورزش یه روشه

دارو یه روشه

ارتباطات معنوی تکنیک بسیار موثر واصلیه

و....... 

روانکاوی هم بنده در دوستان زیادی دیدم تکنیک هست ولی اینکه تنها جواب بده نه

بنده خودم در افراد صعیف اولین عاملها تغذیه سالم تحرک مرتب و هر آنچه نوشتم موثره

کلا در درمان روان باید از روش‌های خیلی زیادی استفاده کرد. 

همه اول از صعف بدن رنج میبرن

علت صعفتو ن و مشکل اصلیتون سقط مکرره. تا قوی نشدین باردار نشین . ظلم به خودتون و بچه است

خیلی ممنون از راهنمایی های خوبت😘😘😘😘

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
این تایپیک 94 صفحه داره از شماره 1 شروع کن. بالای صفحه هست

سلام من مشکل حافظه و ذهنم بدتر شده نمی دونم چیکار کنم  اصلا مغزم کار نمیکنه انگار مغزم کار نمی کنه چیزی یادم نمی مونه 

سلام من مشکل حافظه و ذهنم بدتر شده نمی دونم چیکار کنم  اصلا مغزم کار نمیکنه انگار مغزم کار نمی ...

سلام عزیزم فکر میکنم یه خرده رو این جریان وسواس شدی. وعده های غذایی تو کم کن تا ذهنت تیز بشه عین روزه گرفتن. روزه ذهنو تیز میکنه. شما نمیتونی روزه بگیری وعده هاتو کم کن. کمی به معده گرسنگی بده. یه ساعت. البته اگه ضعف نمیکنی

مامانل عزیز من دارم تاپیکو میخونم 

آب جوش خاصیت عسل و از بین نمیبره؟من شنیدم از بین میبره 

بعد نوشته بودید موقعی که اضطراب داشتید در حد کم دارو میخوردید میشه اسم داروهاتونو بگید؟

من چند ماه دارو استفاده کردم اضطرابم کمی کم شد ولی از بین نرفت و هر روز باهامه 

دکتر تشخیص اختلال اضطرابی و افسردگی داده بود 

تحرکم سعی میکنم با پیاده روی یا بازی با بچه هام و یا رقص داشته باشم 

چن روزه نماز خوندن و شروع کردم 

ولی واقعااا خسته شدم همش اضطراب دارم و هیچی خوشحالم نمیکنه و ناامید شدم از درمان....الان چند ماهه درگیرم 

شما میگی با رعایت تغذیه و از بین بردن سودا واقعا میشه حال ادم خوب بشه؟و اینکه شما نوشتید زمان میبره..بهر حال ادم شروع کنه متوجه تعییرات میشه که انگیزه ادامه دادن داشته باشه؟

غیر از شما و نسیم جان کسی بوده با سودازدایی حالش خوب شده باشه؟