2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن و اسفند 91

| مشاهده متن کامل بحث + 11514 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون بجه ها اخه من رفتم تو کلوب اشپزان جوان عضو شدم الان با کوشیم نمیتونم ادرسشو بزارم تو همین نی نی سایته ازنجا یه عالمه خانوم واقعا هنرمندن که میان دستور و عکس غذاها دسرها کیکاشونو میزارن منم البته اصلا با این دوتا وقت نکردم کاری کنم اما با دستوراشون همین دوتاره درست کردم چون خوبءتزیینش نتونستم بکنم اونجا عکس نزاشتم تا اینکه غزلی این تایپیکو ساخت منم بدو عکس کذاشتم ولی اونا کلوبشون محشره خداییش غزلی زله رو جی جور درس کردی لایه لایخ سرد شد و بستو ریختی؟
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
مهتاب جون منم یه تاپیک دیدم که عکس و دستور آشپزی می زاشتن هوس کردم
آره عزیزم
من اول یه دسر طالبی بود درستش کردم گذاشتم تو یخچال بعد که خودشو گرفت کمپوت آناناس داشتم یه لایه گذاشتم و روشم ژله ی آناناس ریختم باز گذاشتم یخچال
بعدم لایه آخر و وقتی کامل درست شد روشو بستنی ریختم
هم پدرام و هم شوهرم خیلی خوششون اومد

آپلود عکس

مواد لازم

زرده تخم مرغ ۲ عدد

شیر نصف پیمانه

آرد ۲ پیمانه

بکینگ پودر ۱ ق چ

کره ۱ ق چ

نمک یک هشتم ق چ

وانیل نصف ق چ

شربت قوام آمده به مقدار لازم

روغن جهت سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا زرده تخم مرغ ها رو کمی با چنگال هم می زنیم .

بعد شیر، بکینگ پودر، کره ی آب کرده و وانیل رو به زرده اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

سپس نمک و آرد رو به مایه اضافه می کنیم .

اجازه می دیم خمیر ۲ ساعت استراحت کنه .

روی میز کارمون آرد می پاشیم و خمیر رو با ضخامت ۳ - ۲ میلیمتر باز می کنیم و به هر شکلی که خواستیم قالب می زنیم

روغن رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دیم .

گوش فیل ها رو داخل روغن می ریزیم .

بعد از اینکه یه سمت گوش فیل ها سرخ شدن ، سمت دیگه اونا رو سرخ می کنیم .

گوش فیل ها رو بلافاصله در شربت ولرم ( شربت گرم نباشه ) غوطه ور می کنیم . با پشت قاشق به داخل شربت فشار می دیم . اجازه می دیم ۵ دقیقه داخل شربت بمونن .

گوش فیل ها رو روی صافی قرار می دیم تا شربت اضافی اون گرفته بشه .

2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز