2777
2789
عنوان

دلم می خواست با یکی درد دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دیگه خیلی مسخره است . من جدا موندم خوب به نام بچه می تونه بکنه . هر چقدر هم که خانوادش خوب باشن بازم مامان و باباش . اگه یه روز برادرش به هر دلیلی اموالی که به نامش شده رو برنگردونه چی ؟
من همه جوره باهاش بودم و پشتش رو خالی نکردم .همون سال که خیانت کرد درامد خیلی خوبی هم داشت ولی یک هزارمش رو هم دلش نمی اومد خرج من بکنه فقط انقدری میداد که پول موبایلم رو بدم و مقدار خیلی کم برام می موند ولی هیچوقت اعتراضی نکردم . به خاطر اینکه زندگیمو دوست داشتم و عاشقانه دوستش داشتم و دارم
من که نفهمیدم عقدرنامه چه ربطی به چیز بنام اونا کردن داره؟ هروقت فهمیدین به من یه توضیح بدین لطفا. در ضمن از اولش باید حساباتونو وا می کندین. بقول معروف حساب حسابه کاکا برادر. اگر شما هم تو خرید این مایملک سهم داشتین همون مقع باید ادعاشو می کردین نه حالا. الان آخرش برمی گرده می گه مال خودمه بنام هرکی دلم بخواد می کنم
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
یه ماجرایی هست فقط می خوام بگم درسته ما عاشق شوهرامون هستیم ولی به هر حال باید به آینده با یه دید منطقی نگاه کنیم .
یکی از دوستان من خواهر شوهرش با یه بچه 3 ساله تو سفر ماشینشون چپ می شه و متاسفانه شوهر این خانم فوت می شه .بعد از مراسم چهل از اونجا که نه خونه و نه هیچ چیز دیگه ای تو این زندگی به نامش نبوده پدر شوهرش ازش می خواد بره دنبال زندگیش ! یعنی رسما از خونه پسرش بیرونش می کنه . با اینکه اونا زندگی مستقلی داشتن . زنه حتی مهریه ی خیلی کمی هم داشته و در به در می شه . سر این موضوع دوستم همیشه می گفت به فکر خودتون باشین و از این مهر های 14 سکه و اینا نکنید نه اونقدر زیاد نه اونقدر هم کم . و خودش هم بعد یه مدت از همسرش خواست به خاطر همین موضوع خونه رو به نامش کنه .
معذرت می خوام نمی خوام ناراحتت کنم . ولی به هر حال باید به آینده خودت هم فکر کنی
عقدنامه برای اینکه ثابت بشه که پدر مادرشن و بتونه به نامشون کنه
رزا جون از نظر من زندگی مشترک مال من و تویی نداره برای من مهم نیست چیزی به نامم باشه ولی برای حل مشکلش راه دیگه ای هم بود
اگه کوتاه نیومد
هی تو گوشش از اینده بچتون بگین و اینکه نمیشه به دیگران اعتماد کرد
بگین که این همه زحمت کشیده این همه سال تا بچش راحت باشه زد و خانم برادرش ناتو از اب دراومد و باهاتون سر ارث و میراث در افتاد چیکار میخواد بکنه؟
کار از محکم کاری عیب نمیکنه با یه وکیل مشورت کنه و راه قانونیش رو انتخاب کنه که کمتر ظرر کنین
2810