2777
2789
عنوان

کیا واسه شوهراشون لالایی عاشقانه میخونن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 46 پست
من مسخرع میکنم😓

بکن راحت باش  

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
بیشتر ببینید
یاحسین    لالایی عاشقانه چیه

واقعا دوتا کلمه ی عاشقانه قبل از خواب اینقده واست چندشه که این استیکرو😷 گذاشتی ؟؟

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بخاپ کپه مرگ بزار

دقیقا یدونه ام بخوابون در گوشش

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
بیشتر ببینید

یعنی اولین باره که حتی میشنوم 

حتی تو دنیای عجایب نی نی سایتم تا حالا نشنیدم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید

ی زن اینطوری پیدا کنم‌میرم خواستگاریش😅

در قحطی نیشابور ،چهل شبانه روز در شهر گشتم،نه در هیچ مکانی صدای اذانی بود،نه درِ هیچ مسجدی گشاده...آنجا دانستم که نام اعظم خداوند "نان" است.     مصیبت نامه عطار نیشابوری

بگو اسب کوچکم.لالا

بز کوچکم.لالا

میمونِ من لالا

شترم لالا

لاکپشتم.لالا

اسب دریایی لالا

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
بیشتر ببینید

من منظورم یه شعر بلند بالا نبود حتی در حد یه خط با چند جمله ی عاشقانه هم میشه خوند 

نمیدونم چرا جبه گرفتین

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
راحت باش عزیزم  مردم ما عشق گریزن و خشونت طلب

ناموسا نه ک همه چیمون تکمیله بد بختی نداریم بشینیم لالایی هم بخونیم...اینکارها مال اونایی که بدبختی ندارن ن ک شوهرهامون خسته کوفته میان فقط شام بخورن و از خستگی خوابشون ببره