2777
2789
عنوان

بازم مشکوک به حاملگی خارج رحم هستم تو رو بخدا دعام کنید ک نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 107 پست
نوع حرکت اسپرم چه ربطی به لانه گزینی جنین داره؟؟؟

خواهره منم اینجور بود ی متخصص عالی بهش گفته بود جهش اسپرم همسرت بالاس وارد تخمدان میشه دوباره برمیگره تو لوله و اونجا تلقیح انجام میشه

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
بتای شما هم خوبه نگران نباش هر 2 روز دو برابر باید بشه حداقل که برای شما شده دیگه

دکتر ازمایشگاه نگرانم کرد گفت انتظار داشتم ۳۰۰۰ شده باشه.از ظهر که از ازمایشگاه اومدم همش دارم راجع به بارداری خارج رحم میخونم و اشک میریزم 😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که نباشه منم مشکوکم دارم از نگرانی میمیرم.روز ۲۸ پریودی بتام ۳۸ بود روز ۳۲ بتام شده ۳۱۷ مجدد ...

بتات خوبه که

هر دو روز 2 برابر بشه .شده که

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
دکتر ازمایشگاه نگرانم کرد گفت انتظار داشتم ۳۰۰۰ شده باشه.از ظهر که از ازمایشگاه اومدم همش دارم راجع ...

ببخشید ولی دکتر آزمایشگاه غلط کرد

همه میگن هر 48 ساعت دو برابر بشه

مال شما 4 روز گذشته و باید حداقل 160 میشه که شده دیگه

بیخود استرس نداشته باش.الکی الکی خدای نکرده سقطش نکنی

به نظرت احتمالش کمه خارج رحم باشه؟چرا اینقدر پایینه متوجه نمیشم

اصلا برای چی رفتی آزمایش تیتر دادی که انقدر تو فکر و خیال بیفتی

یه آزمایش بتای معمولی میدادی کافی بود

به نظر من که به خارج رحمی نمی خوره عددش

ببخشید ولی دکتر آزمایشگاه غلط کرد همه میگن هر 48 ساعت دو برابر بشه مال شما 4 روز گذشته و باید حداق ...

خدا از دهنت بشنوه مردم از بس گریه کردم نگفت خارج رحمیه گفت انتظار ۳۰۰۰ داشتم من تازه هفته ۴ هستم اومدم سرچ کردم .تو نت دیدم تو بارداری خارج رحم بتا دیر بالا میره استرسم گرفته.ولی اره دو برابر شده لک هم ندارم ولی گاهی زیر دلم تیر میکشه زود قطع میشه

اصلا برای چی رفتی آزمایش تیتر دادی که انقدر تو فکر و خیال بیفتی یه آزمایش بتای معمولی میدادی کافی ب ...

نمیدونم والا اولین بارم نمیدونستم گفتن تیتر باشه گفتم باشه حالا از استرس دارم نابود میشم دوشنبه گفت دوباره ازمایش بده 😔

خدا از دهنت بشنوه مردم از بس گریه کردم نگفت خارج رحمیه گفت انتظار ۳۰۰۰ داشتم من تازه هفته ۴ هستم .تو ...

اون تیر کشیدن یا دلدرد رو همه دارن

نگران خارج رحمی هم نباش که خارج رحمی نیست

شاید اگه من جات بودم به دکتر آزمایشگاه میگفتم میرم یه آزمایشگاه دیگه که دقیق تر نشون بده.😂.اونم دیگه به کسی نگه الکی بیا دوباره آزمایش بده

نمیدونم والا اولین بارم نمیدونستم گفتن تیتر باشه گفتم باشه حالا از استرس دارم نابود میشم دوشنبه گفت ...

اونم همون دکتر آزمایشگاه گفت تیتر بدی مگه نه؟

اون تیر کشیدن یا دلدرد رو همه دارن نگران خارج رحمی هم نباش که خارج رحمی نیست شاید اگه من جات بودم ...

خیالم یه کم راحت شد تو گوگلم که سرچ میکنی بدتر به وحشت میفتی.تجربیات مامانها خیلی بهتره

اره عزیزم

😊😊😊😊

دیدی بیخودی فکر و خیال می کردی

من یه هفته بعد از اینکه پریودم عقب افتاد و بیبی چک مثبت شد رفتم پیش یه دکتر زنان خوب

برام سونو نوشت که 2 هفته بعدش انجام بدم و آزمایش بتای معمولی هم نوشت

نه آزمایش تیتر نوشت و نه شیاف پروژسترون نوشت و نه چیز دیگه

2810