2777
2789
عنوان

بازم مشکوک به حاملگی خارج رحم هستم تو رو بخدا دعام کنید ک نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 107 پست
فک میکنم اگه بارور باشی باید ا اس آ بخوری و شیاف بزنی البته وقتی امپول زدی و به امید خدا بودی اگه‌ ...

پیش دکتر پرینتالوژیست میخام برم چکاپ ک شدم ببینم نظرش چیه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
چی ؟

میگم اگه باردار بودی برای اینکه با موفقیت ادامه پیدا کنه باید آ اس آ بخوری و شیاف استفاوه کنی مثل من

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش دکتر پرینتالوژیست میخام برم چکاپ ک شدم ببینم نظرش چیه

اخه مشکلت که اصلا ربطی نداره به مسایل پزشکی

همش بد بیاری و اتفاق بوده

ولی اگه میحوای دلت اروم بشه برو

هر بار بهت گفتم بازم‌میگم برای تو باید با نذری چله ای چیزی حل بشه

کاش چله بری کنی

فک کنم زندیگتون چشم خورده بهتم‌گفته بودم چون‌گفتی گازتون ترکیده بود

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
میگم اگه باردار بودی برای اینکه با موفقیت ادامه پیدا کنه باید آ اس آ بخوری و شیاف استفاوه کنی مثل من

خواهر تو ۳ بارداریمم همین کارو کردم البته برا پسرم هفته های بالاتر دادن ولی برا اون دو تا از اول 

اخه مشکلت که اصلا ربطی نداره به مسایل پزشکی همش بد بیاری و اتفاق بوده ولی اگه میحوای دلت اروم بشه ...

نمیدونم بخدا هر کاری هم  میکنم بازم نمیشه چله بری هم کردن برام نشد ک بشه من بلافاصله دو سه ماه بعد عروسی باردار شدم و شد شروع حسادت ها و دیگه از اونموقع چشمم باز نمیشه چی بگم 

نمیدونم بخدا هر کاری هم  میکنم بازم نمیشه چله بری هم کردن برام نشد ک بشه من بلافاصله دو سه ماه ...

اسفند دود کردن کار هر روزت بشه زیاد قران بخون تا زمدگیت ماکسازی بشه از انرژی های منفی

راستس اگه اینستا داری زیاد عکس مکس نذار 

قبلا پست گداشته بودم برات دوباره اونارو بخون ببین چی‌گفتم‌انجام بدی ان شالله درست میشه

حتما هنوز وقتش نشده

عزیزم چیشد بارداریت؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
عزیزم چیشد بارداریت؟

خدا رو شکر باردار نبودم اونموقع بی بی چک کاذب بود ، اگه میشد بدبخت میشدم بعد سه تا بارداری و از دست دادن بچه هام و یه لوله هم ک از دست داده بودم این یکی هم از دست میدادم

خدا رو شکر باردار نبودم اونموقع بی بی چک کاذب بود ، اگه میشد بدبخت میشدم بعد سه تا بارداری و از دست ...

انشااله یه بارداری بدون سقط داشته باشی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
ارساام جون خداروشکر که خارج رحمی نبود .البته پیگیر خونریزیت باش . پیگیر حالت بودم ولی چون سرم شلوغ ن ...

نیلو جان کجایی دختر ؟ حتما الان مامان شدی 😍

خواهره منم اینجور بود ی متخصص عالی بهش گفته بود جهش اسپرم همسرت بالاس وارد تخمدان میشه دوباره برمیگر ...

عزیزم میشه بیایی و کمکم کنی ، یکبار بهم گفتید ک دکتر به خواهرتون گفته بخاطر جهش اسپرم همسرم اینطوری خارج رحم میشه ، میشه لطف کنی و ازشون بپرسی ک چکار کردن و دکتر گفت باید چکار کنن ک دیگه خارج رحم نشه 

نیلو جان کجایی دختر ؟ حتما الان مامان شدی 😍

خوبی عزییزم؟من سایت کم میام .اره خداروشکر .دخملی الان تو ۲۸ هفته است .ولی هنوز بی نامه .تو چیکار میکنی؟خوبی؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
عزیزم میشه بیایی و کمکم کنی ، یکبار بهم گفتید ک دکتر به خواهرتون گفته بخاطر جهش اسپرم همسرم اینطوری ...

دوست من اینجوریه .بهش گفتن ای وی اف میکنن بعد تخمک کشی لوله ها رو میبندن بعد انتقال میدن.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
خوبی عزییزم؟من سایت کم میام .اره خداروشکر .دخملی الان تو ۲۸ هفته است .ولی هنوز بی نامه .تو چیکار میک ...

ای جان دلم فداش بشم خدا رو شکر جنست جور شده دیگه ، انشالله بسلامت زایمان کنی 😍 منم هیچی عزیزم هنوز اقدام نکردم 

2810