سلام. من یک دختر 7 ساله و یک پسر 4 ماهه دارم. دانشجوی دکترا و شاغل هم هستم. البته الان از هر دوجا مرخصی گرفتم ولی از اول مهر باید برم بعضی وقتا عذاب وجدان میاد سراغم و از خودم خسته میشم. تمام تلاشمو برای اسایش بچه هام بکار میبرم ولی وقتی نمیتونم اون طوری که میخوام براشون وقت بذارم حسرت مادرای خانه دار را میخورم با خودم میگم این بچه ها چه گناهی دارن که من انقدر گرفتارم نمیتونم از درس و کارم بزنم چون عاشقشونم ولی عاشق بچه هام هم هستم واقعا مادرای خانه دار از خودشون راضین و به نظرشون حق مادری رو تموم کردن؟ به نظرتون مادری یعنی تمام وقتت برای بچه؟؟؟
مامان ارشاویر منم اعتقاد دارم تب مدرک الان وجود داره تمام همکلاسى هاى من از بىکارى رفتن دکترا بخونن شاىد بعدا بتونن جای درس بدن,من به دلىل اىنکه از اول دنبال کارم بودم ادامه ندادم والان خىلى ازاون فوق لیسانس ها واسه خودم من کار مىکنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زندگی آرام جون، می دونم که این کیس ها هم هست. در واقع توی کشور ما کارهای سطح پایین بیشتره، و کار برای مدارک بالا کمتره.
نمی دونم رشته ت چیه و دنبال چه جور کاری هستی، اما پیشنهادم اینه: هر کاری، که امکان پیشرفت توش هست، حتی به رایگان برو کار کن. شک نکن چون لایقی پیشرفت میکنی.
بیشتر اوقات کار توی کار پیدا میشه. مثلا کسی که رشته ش مهندسی پزشکیه، همون اول طراح و مهندس یه شرکت تجهیزات پزشکی ممکنه نشه، اما می تونه منشی همچین شرکتی بشه، یا رایگان توی یه گروه تحقیقاتی خوب کار کنه، شک نکن کار خوب این جوری پیدا میشه!
مثل اینکه نظر منو درست نمی خونی اتفاقا این تفکرشماست که فکر میکنی مدرک فروشیه... وقتی طرز تفکر اینه که از روی بیکاری بری دکتری بگیری یعنی همین دیگه... چون نظر من درست برخلاف اینه ... نظرم اینه الان باید تحصیلاتت عالی باشه تا بتونی توی شغلت تک باشی اینو منی میگم که با یه تاجر زندگی میکنم و ازنزدیک میبینم که راههای مدیریتی و طرز برخورد با مدیران همتراز و بازاریابی و انعقاد و قرار دادو چه و چه نیازمند سطح تهسیلات عالی است من بازم تکرار میکنم که ترجیح میدم مدریت نصیب فد با تهسیلات بالاتر بشه این به نظرم مدرک گرایی نیست این تفکر مصداق بارز ترجیح اصلح و افضل هست واقعا اگه فکر میکنی یک لیسانس خوب با یه دکتر خوب قابل مقایسه است و بلکه هم ارجح تر بهتره کمی روی طرز فکر خودت حتی فکر کنی! اگر واقعا شما واقعا به این اعتقاد داری و موج میدونی بهتر بود خودت سوارش نمیشدی که مدرک گرا نشی اگر هم جزاین موج فکر میکنی پس طرزفکر منو داری.... بهتر همیشه نکات مثبت رو ببنی
منم با نىکى موافقم منم اولش باحقوق پایىن واسه شرکت دىگه کار مىکردم ولى چندین ساله خودم شرکت دارم متاسفانه خىلى از کسانى که بیکار هستن فقط دنبال کارهاى دولتى ان درحالیکه کار رىخته
مامان آرشاویر، من کی گفتم که از روی بیکاری باید دکترا خوند؟ لطفا اگه از من نقل قول میکنی جمله مو کپی پیست کن کنارش که سوء تفاهم نشه!
کی گفتم لیسانس خوب با دکترا قابل مقایسه س؟ اصولا من مقایسه رو علمی نمی دونم، اما دکترا و ارشدی که پولی باشه مفت نمی ارزه!!!!
در ضمن من سوار موج نیستم، اینو تز ارشد و دکترام میگه، با هر تزی توی این ممکلکت میشه مدرک گرفت، همین الان هر رشته ای بگی من واسه ت یه عنوان پایان نامه میدم و تکمیلش هم میکنم!!! تزی ارزشمنده که مرزهای دانش رو جا به جا کنه، و گرنه پشیزی نمی ارزه!
در ثانی من اصلا برام مهم نیس همسر شما کارش چیه که توی هر کامنتت نوشتی تاجره!!! اصولا بحث من راجع به تجارت یا کار همسرها نبوده و نیس!
اینکه مثال بارزی از مدیریت شخصی زدم که از نزدیک شاهد رشدش بودم به واسطه ی افزایش سطح تهسیلاتش اینقدر ناراحتی نداره که...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینم مثال زدم که بدونید ربطی هم به کار دولتی نداره... نمیدونستم اینقدر ناراحت میشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!