2777
2789
عنوان

زندگی شمام همینجوریه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 164 پست

[QUOTE=115224942]من خودم اینجوری هستم بیشتر اوقات،فک کنم اختلال دو قطبی دارم بیچاره شوهرم،چاقو هم بعضی وقتا دلم میخوا ...[/QUOTE

اصل کار مرد هست عزیرم بیش تر. زن وفاداریش بیش تره

اگه مرد بد باشه زن نمیتونه تحمل کنه حساسه

ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگه میتونی نرو اینجا کسی رو نداری

ن هیچکی. تهرانم بلد نیستم. میترسم بلایی سرم بیاد. وگرنه میرفتم پاسیون

ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز
 چه اشتباهی کرده اخه این همش سرنوشته سرزنش دیگران کار درستی نیست

سرزنش نکردم عزیز انتخاب ازدواجش با مردی که ۲۰سال ازش بزرگتربوده و تو تلگرام باهاش آشناشده کاره خداست؟!

2803
تو ده کوره زندگی نمیکنم از شمام خیلی تجربم بیشتره و تو زندگیمم خیلی سختی کشیدم ولی از خدا هم طلبکار ...

هر کس ی نظری داره. نظر شما محترمه. منم بر اساس چیزایی ک دیدم و تجربم گفتم. 

..

سرزنش نکردم عزیز انتخاب ازدواجش با مردی که ۲۰سال ازش بزرگتربوده و تو تلگرام باهاش آشناشده کاره خداست ...

خب حالا کاری ک شده راه حل چیه اومدم ازتون کمک بگیرم مثلا ن ک هی سرکوفت. خودم حسابی سرزش میکنم خودمو اومدم راهنماییم کنین

[QUOTE=] عزیزم این پدرو مادر نداشته با مادر بزرگش زندگی میکرده که یارو به خودش اجازه داده بره خواستگاریش این ... [/QUOTE]

واقعا کاره خداست؟!ماهیچ نقشی تو سرنوشتمون نداریم؟!منم ۳سالم بودپدرم فوت شدباسختی فراوون بزرگ شدیم دوماه بعده عقدم متوجه شدم سرطان دارم باردارشدم سرطانم دوباره برگشت و...بشینم بگم سرنوشت منه دیگه کاره خداست؟!

2804
خب حالا کاری ک شده راه حل چیه اومدم ازتون کمک بگیرم مثلا ن ک هی سرکوفت. خودم حسابی سرزش میکنم خودمو ...

من حرفم اصلااااا سرکوفت نبوده الآنم جوونی خیلی فرصت هاروبروته به نظرم با یه مشاور مشورت کن اون بهترمیتونه کمکت کنه

2805
زن به این جوونی داره اون وقت با یکی دیگه هم دوسته؟؟ به شما هم میگه باهاش حرف بزن؟؟😳😳😳

ربط زن جوون چیه؟

اتفاقا اون مردی که زنی با این اختلاف سنی اتخاب می کنه احتمال مشکل بیشتره ... 

نه یکی که انتخاب همسرش معقول تره 

2801