سلام لدفا کمکم کنین. چرا شوهرا اینجورین همشون ایا اینطورین. فکر میکنم شوهرم مشکل اعصاب داره یه بار خیلی عاشقه هی نوازشم میکنه باز ی بار سر هر چیز الکی و بیخودی دعوا میکنه به گریم میندازه ربطش میده به همه چی اخرش میرسه به اینکه اشتباه کرده 😞به خدا نمیدونم چی کار کنم دیگه جوابشو میدم ی جور نمیدم ی جورگاهی جلو میرم برا اشتی میگه نیا جلو میزنم تو گوشت. سنشم از من بیش تره تا کاری میشه زود میگه تو بچه ای همش میخاد ثابت کنه ک نمیفهمم. تو رو خدا بگین من چی کار کنم باهاش گاهی وقتا تو اوج خوبی حتی تیکه میندازه مثلا میگه من به این فکر بودم ک تو خیلی فهمبده ای. باورتون میشه حتی با ی دختر دوسته بهم میگه این ابجیمه باهاش حرف بزن گناه داره😣الان انقد ازش میترسم یکمم لاته چاقو داره و سابقه دعوا. چی کار کنم دارم میترکم😢
ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.