2777
2789
قند ناشتا طبیعی میانگین قند سه ماهه طبیعی چربی عالی همه جی اوکییییی 😍😍😍😍😍

مرسی عزیزدلم لطف کردی انشالله خدا حاجت دلتو بهت بده و گرفتاریات حل شه واست دعا میکنم ممنون 

خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم لطف کردی انشالله خدا حاجت دلتو بهت بده و گرفتاریات حل شه واست دعا میکنم ممنون 

مرسی از دعای قشنگت دوست خوبم.

هرپقت ازمایشی چیزی بود تگم کن برات بخونم.

ان شاالله توام مثه همین برگه ازمایشا همیشه سلامت باشی😄😄😄😄😍😍😍😍😍😍

مرسی از دعای قشنگت دوست خوبم. هرپقت ازمایشی چیزی بود تگم کن برات بخونم. ان شاالله توام مثه ه ...

ممنون عزیزدلم پس چه خوش شانس بودم من وقتی نیاز داشتم به تفسیر شما تو سایت بودی و لطف کزدی اومدی تاپیک من ممنونم عزیزم 

خدایاشکرت
ممنون عزیزدلم پس چه خوش شانس بودم من وقتی نیاز داشتم به تفسیر شما تو سایت بودی و لطف کزدی اومدی تاپی ...

قربونت دوست خوبم.

این اخریه واضح نیست زیاد ولی یه فاکتور خونی کمی بالاس که اونم مشکلی نیست زیاد.

همه چیش اوکی  هس پس به جز چربی خونش؟ که اونم سه تا بالاس

اره عزیزم ازمایش اولیا کمبود ویتامین دی داشت که اکثررررر ایرانیا دارن منم دارم

دومی جربی خونش سه تا دونه بالا بود. حد نصاب تا 200 بود مال ایشون 203 بود. البته به غذای شب قبل ازمایشم بستگی داره که چرب نخورده باشه