2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کمک داشته باشی بد نیست ولی بدون کمک وحشتنااااکه بدون اغراق. قبلش یه مشاوره میکردی. الان که دیگه حامله شدی تموم شد رفت

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من پسر بزرگم ۱۶ماهه بود دومی بدنیا اومد🤗🤗 تا یه سال خیلی سخته ولی الان بزرگه ۴سالو ۱۰ماه و کوچیکه ...

لین بچه ها اعتدال داشتین والله من سختمه که دخترم خیلی بهم وابستست میترسم عقده ای بشه

من وقتی دختر دومیم دنیا اومد اولی دوسالو ۱ماهش بود اوایلش تا یه سالو نیمی اینا خیلییییی سخته بعدش ک باهم بتونن بازی کنن راحت تر میشه ولی تا میتونی ب اولی محبت کن ک کمبودی نداشته باشه

اگه کمک داشته باشی بد نیست ولی بدون کمک وحشتنااااکه بدون اغراق. قبلش یه مشاوره میکردی. الان که دیگه ...

نه کمک ندارم واسه اولی هم خودم بودم خودم دوست نداشتم دیگران رو بزرگ شدنش تاثیر داشته باشن

لین بچه ها اعتدال داشتین والله من سختمه که دخترم خیلی بهم وابستست میترسم عقده ای بشه

همیشه بزرگه رو در اولویت بذار،البته تا وقتی کوچیکه ۶ماهه بشه و متوجه اطرافش بشه،برای بزرگه هدیه بخر بگو ابجی خریده برات اینو

من خیلی سختی کشیدم،ولی خداروشکر پسر بزرگم الان عاشق داداششه،بدون اغراق میگم جونشم میده واسه داداشش

مثلا من کار دارم حواسم بهشون نیست،کوچیکه خوابش ببره رو زمین داداشش سریع میره بالش میاره بغلش میکنه میذاره رو بالش میره پتو میاره میکشه روش

اوایل خیلی دعوا داشتن،ولی الان مدتهاست پسر بزرگم کوچیکه رو نزده،بعضی وقتا پسر کوچیکم بداخلاق میشه داداششو میزنه اما اون بغلش میکنه میگه داداشی جون نزن

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
نه کمک ندارم واسه اولی هم خودم بودم خودم دوست نداشتم دیگران رو بزرگ شدنش تاثیر داشته باشن

منظورم از کمک این نبود که بچه هاتو کس دیگه ای بزرگ کنه. مثلا کسی که کارای خونه رو یه روزایی بیاد و انجام بده . 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

به دخترت مسوولیت بده،مثلا بگو برو برای ابجی یا داداشی پوشک بیار یا بالش بیار،دست بچه رو بگیر دخترتو ناز کنه بهش بگو ببین نینی چقدر دوست داره

همیشه سعی کن باهم خوبشون کنی

من هرروز چندبار بهشون میگم برین همو بوس کنین،یا همو بغل کنین،اینجوری محبتشون به هم بیشتر میشه

هیچوقت به دخترت نگو چون فلان کارو با نینی کردی دیگه دوست ندارم،فقط سعی کن حس دلسوزی ایجاد کنی،مثلا یه وقت خواست بچه رو بزنه دستشو بگیر بذار رو صورت بچه بگو ببین چقدر کوچولوعه،دردش میاد،باید نازش کنی

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
منظورم از کمک این نبود که بچه هاتو کس دیگه ای بزرگ کنه. مثلا کسی که کارای خونه رو یه روزایی بیاد و ا ...

نه اما خودم الویت رو به دخترم میدادم کارا رو زمانی که همسرم میومد انجامشون میدادم اما شاید الان مجبور بشم بگیرم