2777
2789
اشتباهت دقیقا همینجاسست.اولا نباید با پسری که استقلال مالی نداره ازدواج میکردی. دوما چرا فکر میکنی ج ...

کدوم پسری تواین اوضاع استقلال مالی داره دوست عزیز؟شوخی میکنی الان اونی ک استقلال مالی داشته باشه اصلازن نمیگیره

دوروبرمن ک اینطوره

بعدشم من درجواب اون خانوم که گفت وظیفه خانواده دختره گفتم؛اگه با وظیفه باشه پس جفتشون وظیفه ندارن

همسرمنم بود دنیاااش مامانش بود،مامانش یه سیاستی داره که عزراییل نداره امادیگ خودش کم کم فهمیدهمه ج ...

خب همسر شما صبر میکرد اوضاع مالیش و درست میکرد بعد زن میگرفت ....الان دادش براچی دراومده پدر ومادر که نمیتونن یک عمر جور بچه ها شونو بکشن...اگه وضع مالیشون خوبه خب براش زحمت کشیدن وجوونیشونو گذاشتن بدهکار بچه ها که نیستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰تومنومیخواییم پول روش بذاریم بدیم واسه رهن خونه ۱۰تومن دیگ میخواییم بزووورازشون بگیریم واسه آرایش ...

خانوادت چیزی نمیگن؟تیکه نمیندارن؟؟

کاربری قدیمی ام نمیدونم چرا ترکیدم 😐😐برای جور شدن جهیزیم یه صلوات میفرستین مرسی😳
نه منم مث شمادهاتیم افتخارم میکنم اماحداقل شعورحرف زدن دارم یباردیگه پی امتوبخون متوجه شو حرصم میگ ...

اگ شعور حرف زدن بالا داشتی ک نمیگفتی دهاتی خوشم نمیاد یچیزیو تا نفهمیدین براخودتون یجور دیگه ترجمه میکنید و میتوپید به طرف مقابل لطفا اول بخونید متوجه شید بعد بگید شما دهاتی هستین یا شعور حرف زدن ندارید 🌷

2803

من بخاطر فشارهاي روحي كارم به بيمارستان كشيد!

از بس احمق بودم كه حرص خوردم واقعا اشتباه محض بود!

خانواده همسرم از لحاظ مالي شرايط مناسبي نداشتن همسرمم بيكار بود، سرويس طلا و حلقه و آينه شمعدون و خلاصه كلا ١٥ تومن شد فكر كنم خريد كردن ديگه هيچي!

هزينه آرايشگاه و آتليه لباس عروس و داماد و گل و تالار و بقيش با پدرم بود

چيزي كه اذيتم كرد دخالت و اظهارنظر و تعيين تكليف كردنشون بود واينكه قدرنشناس بودن و مامان بابامم خيلي اذيت شدن.

کجا حرف های من نوشتم وظیفه خانواده عروسه؟؟؟ میشه اون حرفمو ریپ کنی و خودمم بخونم؟؟؟؟ لطفا 

تونگفتی ازقدیممم جهیزیه میدادن؟؟

پس اینکاروقبول داری دیگ 

پس میشه وظیفه پدرومادرعروس مگه غیراینه عزیزم.؟

کدوم پسری تواین اوضاع استقلال مالی داره دوست عزیز؟شوخی میکنی الان اونی ک استقلال مالی داشته باشه اصل ...

کجارو من گفتم وظیفه خانواده عروسه زود برام ریپ کن حرفمو خودمم بخونم 

خداروشکر بالاخره یکی حرف منو فهمید عزیزم معلومه درکو شعورت بالاست ایول داری🌷

والا بخدا. میرن زن پسری میشن که توان ازدواج نداره. بعد یا باید برن زیر بلیط دیگران تا خرج کنن براشون و دخالت پشت دخالت. یا باید اینجوری اذیت بشن 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
2804

سوهرت چند سالشه...ولا خوش بحالت پدر شوهر بهت ۲۰تومن دادا...من شوهرم وقتی عروسی کردیم ۲۹سالش بود همه هزینه ها با خودش بود هر جی که فکر کنی .شوهرم از بچگی کار کرده ومحتاج پدرس نیس..فقط کادو عروسی بهم یک میلیون داد مادر شوهر

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
تونگفتی ازقدیممم جهیزیه میدادن؟؟ پس اینکاروقبول داری دیگ  پس میشه وظیفه پدرومادرعروس مگه غیرا ...

مگ میشه عروس جهاز نداشته باشه ک توش کلی حرف ار طرف خانواده خود عروسه حرف الکی نزنید ترخدا شما زنید قراره زندگی اداره کنید زشته یچیزیو تا نفهمیدین الکی بحث میگیرید 

2805
کدوم پسری تواین اوضاع استقلال مالی داره دوست عزیز؟شوخی میکنی الان اونی ک استقلال مالی داشته باشه اصل ...

والا دورر و بر من پسرها حداقل ۳۰ سالگی ازدواج میکنن تا اون موقع حداقل رو برای زندگی جمع کردن که یه خونه اجاره کنن و یه عروسی کوچیک بگیرن . عجله که نداریم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
خب همسر شما صبر میکرد اوضاع مالیش و درست میکرد بعد زن میگرفت ....الان دادش براچی دراومده پدر ومادر ک ...

عزیزم خانواده همسرمن وقتی اومدن خاستگاری گفتن ماشین وخونه میخریم واسه پسرمون

دوماه بعدعقدزدن زیرش

چرانبایددادشوهرم دربیاد؟عزیزم ظاهراشمامتوجه نیستی میگم خانوادش وضع مالی خوبی دارن وهمه چیشونومیدن ب دختراشون

مگه شوهرمن پشمکه که ببینه وهیچی نگه؟فرزندبافرزندهیچ تفاوتی بینشون نیس

اون ک حضرت زهرا بود اگ بخونید همراش جهاز داشت نمیدونم از کدوم قدیم جهاز با پسرا بود...بعدم جهاز ی سربلندی هست برا خانواده عروس بعضیا نمیخوان میگن خودمون میخریم ک کم پیدا میشه از این ادما....

2801