2777
2789
عنوان

خسته شدم 😥😥😓😓😓😓😓

211 بازدید | 19 پست

سلام دخترم کلاس اولیه اصلا حواسش رو جمع نمیکنه تو کلاس معلمش همش منو صدا میکنه

چیکار کنم اخه من 

خسته شدم 

حالا فردا هم صدام کرده موندم چی بگم چی میخواد بگه 

بخدا اینقد باهاش کار میکنم اصلا تو ذهنش نگه نمیداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه معلم خوبی باشه میگه ببریدش یه مدرسه خصوصی که بیشتر بهش رسیدگی کنن و بیشتر بهش درس بدن و باهاش کار کنن ، نمیدونید مشکل اصلی تمرکز نداشتنش چیه ؟

انگار یه تیر داره میاد و میره سمت قلب...

فردا به معلم بگو به اندازه کافی باهاش کار میکنم اگه راهکاری دارید به من بگید شما تجربه کار با بچه های کلاس اولو داری من ندارم . بگو وگرنه این صدا زدنا بی نتیجست . اصولا معلم کلاس اول باید بیشتر به خودش زحمت بده نسبت به بقیه پایه ها

یه چیزی 

حتما وقتی خونه هست بذار یه ساعت کامل بازی کنه بعد فکرش ازاد شد مشق بنویسه تلویزیون گوشی نه 

حتی شده طناب بازی خمیر بازی تکنیک دست ورزی تو نت بزن اینجوری فکرش اروم و ذهنش اماده نوشتن میشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!